Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
devamlı niye bir şey unutasınız ya rahat olun. Unutmaktan endişe ediyorsanız evdeyken bir kağıda plaj çantasına konulacakları yazın(deniz ayakkabısı, güneş kremi, gözlük,kum oyuncağı, kolluk, telefon, yedek mayo neyse işte siz sakin kafa evde liste yapın) oda da masanın üstünde dursun , sabah kahvaltıya giderken ordan bakıp koyarsınız böylece oda da unuttum derdi olmaz, kahvaltıdan da direkt plaja.
Tuvalete birlikte gidersiniz zaten, içecek alırken bazen birlikte gidersiniz baktınız oyundan kalkmıyor bara giden birinden rica edersiniz nolacak. Ben geçen sene kumda oynatıyordum kızı eşim havuzdaydı yan şezlongtaki teyze kendine bir şeyler almaya giderken size içecek getireyim mi siz çocukla oynuyorsunuz dedi getirdi sağ olsun
yemekte de beraber alırsınız yemekleri gerekirse garsondan rica edersiniz, çocukla kalkamıyorum diye. Siz rahat olun çözüm mutlaka bulunur, çekinmeyin.
Güvenilir kollukları varsa (bence minibaby çok iyi)denizde birlikte yüzmek keyifli oluyor. Evet yanından ayrılmıyorsunuz ama her an tutmanız gerekmiyor en azından. O mini clubtayken siz de kenarda kitap okursunuz.
Evde çocuk bakmaktansa tatilde çocuk bakmak her zaman daha kolaydır