Çocukla tek tatil ?

ya işte asla bırakamam çocuğu tek asla...
zırt pırt ben koştururken o da yıpranır diye söyledim bunu

tabi ki emanet edemem tanımadığım birine, sadece mini cluba bırakabilirm ama ondna bile emn değilim...
belki seneye artık mini club olayı

Ben önce bebek sandım çocuk 3.5 yaşındaymis .Gidilir tabiki . Anne değilim ama yeğenim bize çok düşkündü bu yaşlarda . Kuyruk gbi biz nereye o oraya :)
biz derken çoğul da bahsediyorunuz:)
biriniz olmasa sa diğerinz durur çocuğun yanında ..
ben çocuk ve kendm tek gitmek için sordum

O yaş grubu mini cluba tek alinmaz minimum 5di sanirim. Ben oglum o yastayken esim isi nedeniyle gelemiyor diye erkek kardesimle gitmistim. Boyle bir yakiniz varsa daha iyi olur.
yakınım olsa bunları hiç düşünmem aslında..
kesinlkle biri olsa yanımda daha iyi olur

Çok güzel olur yanına birini falan alma valla gerek yok.
Hersey dahil bir otel bul git mis gibi tatilini yap

3 senedir şu anda 4,5 yaşında olan kızımla başbaşa anne kız tatili yapıyoruz Antalya'da. Mis gibi tatil oluyor :) Benim kızım havuz tercih ediyor, o havuzda oynarken ben mis gibi dinleniyorum. Büyüdükçe daha kolay ama ilk gidişimiz 2,5 yaşındaydı ve çok eğlenmiştik.

nerelere gidiyorunuz mesela?
bu sene gidecek miisniz:)
biz de size takılalım

devamlı niye bir şey unutasınız ya rahat olun. Unutmaktan endişe ediyorsanız evdeyken bir kağıda plaj çantasına konulacakları yazın(deniz ayakkabısı, güneş kremi, gözlük,kum oyuncağı, kolluk, telefon, yedek mayo neyse işte siz sakin kafa evde liste yapın) oda da masanın üstünde dursun , sabah kahvaltıya giderken ordan bakıp koyarsınız böylece oda da unuttum derdi olmaz, kahvaltıdan da direkt plaja.
Tuvalete birlikte gidersiniz zaten, içecek alırken bazen birlikte gidersiniz baktınız oyundan kalkmıyor bara giden birinden rica edersiniz nolacak. Ben geçen sene kumda oynatıyordum kızı eşim havuzdaydı yan şezlongtaki teyze kendine bir şeyler almaya giderken size içecek getireyim mi siz çocukla oynuyorsunuz dedi getirdi sağ olsun yemekte de beraber alırsınız yemekleri gerekirse garsondan rica edersiniz, çocukla kalkamıyorum diye. Siz rahat olun çözüm mutlaka bulunur, çekinmeyin.
Güvenilir kollukları varsa (bence minibaby çok iyi)denizde birlikte yüzmek keyifli oluyor. Evet yanından ayrılmıyorsunuz ama her an tutmanız gerekmiyor en azından. O mini clubtayken siz de kenarda kitap okursunuz.
Evde çocuk bakmaktansa tatilde çocuk bakmak her zaman daha kolaydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…