• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukla tek tatil ?

Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
Bekar anne değilim ama kimsem yoktu ben bu şekilde büyüttüm heryere yanımda tüp bebek bile yaptırdım tek başına o doktorun asistanı ile bekledi bu kadar büyütme kocaman çocuk bebek değil ki güzel konuşuyor mu iletişiminiz nasıl konuşuyorsa daha kolay olur

Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …

Evet 😁 Bodrum otelleri ufak butik oteller zaten, iskelede zaman geçiyor genelde mesafeler çok uzun değil... Antalya otelinde de aynı şekilde her şey otelin içinde mesafeler yakın. Bu kadar ince hesap yaparsanız gidemezsiniz, güzel vakit geçirmeye odaklanın derim.

Bekar anne değilim ama kimsem yoktu ben bu şekilde büyüttüm heryere yanımda tüp bebek bile yaptırdım tek başına o doktorun asistanı ile bekledi bu kadar büyütme kocaman çocuk bebek değil ki güzel konuşuyor mu iletişiminiz nasıl konuşuyorsa daha kolay olur
Peki siz neden heryere çocuğunuz ile gittiniz ? Babası nerdeydi ?
Evet konuşması iyi açık gayet net

Bunu yanınızda biri olsa dahi yapmalısınız zaten.
Sonuçta aileden olmadığı sürece, çocuk emanet edilemez.
İki çocukla yapıyoruz yahu bunu, tekle ohoo dünyanın öbür ucuna gidilir.
Yapışık ikiz gibi takılacaksınız, bir airtag edinin isterseniz önlem amaçlı.
Bitti gitti.

Benim tavsiyem denize sifir otel secmen yönünde olacak. En azindan cocuk icinde sadece musterilerin bulundugu alanda kalmis olur. Bazi oteller denize servis çıkartıyor onlari tavsiye etmiyorum, çocukla eziyet.
Ayrica bahsettigim tipte denize sifir otellerde plajda icecek alabileceğin yerler cok yakin oluyor. Lobiye ya da restoranta gitmek zorunda kalmiyorsun. Diyelim ki cocuk sezlongta uyukluyor, gozunle bile takip edebilirsin. Ayrica cocuklarin bizden daha fazla enerjileri oluyor. Pesinden suruklemek olarak dusunme, yorulmaz bile ordan oraya gitmekle

Tatili çocuğa yaptırmak isterseniz süper olur ama gerçeği söylemek gerekirse siz havuzda, denizde yüzme işini unutun illa ki birine emanet etmeniz gerekiyor bunları yapabilmek için☹️

Iyi bir otelle harika olur ben denize girmesem bile onunla deniz kenarinda sip sip oynasam bile beni dinlendirir .sizede iyi gelir derij olmaysn sicak denizleri tercih edebilirsiniz

Bazı otellerde 3 yaş üstü mini Club alıyor ama çocuk durmak ister mi bilemedim tabi. Yine de çocuk bayağı eğleniyor kalabalık ortamda illa arkadaş edinir bence.

O yaş grubu mini cluba tek alinmaz minimum 5di sanirim. Ben oglum o yastayken esim isi nedeniyle gelemiyor diye erkek kardesimle gitmistim. Boyle bir yakiniz varsa daha iyi olur.

Valla biz tatile ailece gittik ama bu saydıklarında kızım hep yanımdaydı babasıyla kalmak yerine küçük kuyruğum peşimdeydi hep

Ben çok gittim kızımla. Zor bir çocuktu üstelik. 3 yaşından beri tek gittik üstelik otobüsle 12 saat Antalya bodrum. Çok eğlendik hep

Peki siz neden heryere çocuğunuz ile gittiniz ? Babası nerdeydi ?
Evet konuşması iyi açık gayet net
Çalışıyordu bende çalışıyordum izin günümde bırakacak kimse yoktu heryere beraber gittik sorun olmadı uyumlu davranıyordu ben olsam maddi imkanlarım varsa kendimi kisitlamam şimdi çocuklarımla tek geldim kayınvalideme eşim çalışıyor kayınvalidem de çalışıyor iki çocuğu aldım geziyorum çocuksuz gibi olmuyor tabi ama niye evde oturayım

Ben önce bebek sandım çocuk 3.5 yaşındaymis .Gidilir tabiki . Anne değilim ama yeğenim bize çok düşkündü bu yaşlarda . Kuyruk gbi biz nereye o oraya :)

Peki benim dw tek başıma denize girme şansım olur mu mini clublı bir otelde ?
Mini club'da çocuğunuzu o kadar da yalnız bırakmayın tabi (bence). O oradayken yakınındaki bi masada siz de içeceğinizi içip kitabınızı okuyabilirsiniz. Denize onunla birlikte girmelisiniz...

Tabiki her yer de çocuğunuzla olacaksınız. Çocuğa aksine eziyet olmaz sizinle çok mutlu olur.

Çocuğunuzu oralarda birilerine emanet edip başka şey yapmaya çalışmayın. İyi bir otel de olsa hiçbir yer çocuklar için güvenli değildir..

Çok kez gittim alım gücümün daha yüksek olduğu zamanlarda. Harika geçiyor. Otelde imkan bol. Çocuk için eğlence, sizin için dinlence olur.

Hımmmm bu kötü haber … sadece bir kaç saat ayırmak isterdim kendime de ama oğlumun konforundan emin olmalıyım
3,5 çocuğu günde 1 saatde olsa mini cluba bırakıp birazda kendi kendinze vakit geçirebilirsiniz
Ordaki ablalardan birine, türk varsa daha iyi olur, cebine biraz harçlık koyun günde 1 saat ilgilenir merak etmeyin.

Yani odada birşey unutunca çocuğu ortalıklta bırakmasınız herhalde diye düşünmek istiyorum. Yanınızda götürün ister tuvalete ister odaya. Birşey olmaz hemen gider gelirim diye düşünmeyin asla, havuz deniz biranlık bile ihtimale gelmez

Bence mis gibi olur. Anne, baba, çocuk gidilen tatilde de her baba ilgilenmiyor zaten, yine koşturan anne oluyor. İyi tatiller dilerim

Çok kez gittim alım gücümün daha yüksek olduğu zamanlarda. Harika geçiyor. Otelde imkan bol. Çocuk için eğlence, sizin için dinlence olur.
ciddi misiniz ya..bana çok umut oldu,neler yaptınız?
nasıl otellere gittiniz?
kaç yaşındaydı çocuğunuz?
yanınızda tanıdık kimse yok muydu

Back