- Konu Sahibi Prensescann
-
Bekar anne değilim ama kimsem yoktu ben bu şekilde büyüttüm heryere yanımda tüp bebek bile yaptırdım tek başına o doktorun asistanı ile bekledi bu kadar büyütme kocaman çocuk bebek değil ki güzel konuşuyor mu iletişiminiz nasıl konuşuyorsa daha kolay olurYalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
Peki siz neden heryere çocuğunuz ile gittiniz ? Babası nerdeydi ?Bekar anne değilim ama kimsem yoktu ben bu şekilde büyüttüm heryere yanımda tüp bebek bile yaptırdım tek başına o doktorun asistanı ile bekledi bu kadar büyütme kocaman çocuk bebek değil ki güzel konuşuyor mu iletişiminiz nasıl konuşuyorsa daha kolay olur
Bunu yanınızda biri olsa dahi yapmalısınız zaten.Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
Valla biz tatile ailece gittik ama bu saydıklarında kızım hep yanımdaydı babasıyla kalmak yerine küçük kuyruğum peşimdeydi hepYalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
Çalışıyordu bende çalışıyordum izin günümde bırakacak kimse yoktu heryere beraber gittik sorun olmadı uyumlu davranıyordu ben olsam maddi imkanlarım varsa kendimi kisitlamam şimdi çocuklarımla tek geldim kayınvalideme eşim çalışıyor kayınvalidem de çalışıyor iki çocuğu aldım geziyorum çocuksuz gibi olmuyor tabi ama niye evde oturayımPeki siz neden heryere çocuğunuz ile gittiniz ? Babası nerdeydi ?
Evet konuşması iyi açık gayet net
Mini club'da çocuğunuzu o kadar da yalnız bırakmayın tabi (bence). O oradayken yakınındaki bi masada siz de içeceğinizi içip kitabınızı okuyabilirsiniz. Denize onunla birlikte girmelisiniz...Peki benim dw tek başıma denize girme şansım olur mu mini clublı bir otelde ?
Tabiki her yer de çocuğunuzla olacaksınız. Çocuğa aksine eziyet olmaz sizinle çok mutlu olur.Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
3,5 çocuğu günde 1 saatde olsa mini cluba bırakıp birazda kendi kendinze vakit geçirebilirsinizHımmmm bu kötü haber … sadece bir kaç saat ayırmak isterdim kendime de ama oğlumun konforundan emin olmalıyım
Yani odada birşey unutunca çocuğu ortalıklta bırakmasınız herhalde diye düşünmek istiyorum. Yanınızda götürün ister tuvalete ister odaya. Birşey olmaz hemen gider gelirim diye düşünmeyin asla, havuz deniz biranlık bile ihtimale gelmezYalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …
ciddi misiniz ya..bana çok umut oldu,neler yaptınız?Çok kez gittim alım gücümün daha yüksek olduğu zamanlarda. Harika geçiyor. Otelde imkan bol. Çocuk için eğlence, sizin için dinlence olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?