Çocukla tek tatil ?

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.001
133
41
Merhabalar ,
Çocukla tek bekar anne olarak tatile gitmek nasıl olur sizce ?
Yanıma hem güvenilir hem anlaşabileceğim hem de çocuklu birini bulma stresi beni artık boğuyor , 3,5 yaş oğlumla nasıl giderim sizce tek başıma ?
Yapan var mı ?

Ben ailemle gittim. 2,5 yaş kızımla. Ama tek gibi düşün. Otobüsle uzun yolculuk yaptık ailem yoktu bir kısmında. Video açtım durmadığı zaman. Herşeyiyle de ben ilgilendim. Durmadığı zaman telefonla oyaladım. Ama 3,5 yaş daha büyük keyif alabilir. Kızım ilk gün suyu sevdi çok eğlendi. 2. Gün korktu ama full kumla oynayıp çok eğlendi

Her şey dahil çocuk dostu bi otelde mis gibi olur. Sabah kalkar denize/ havuza gidersiniz güneş tepeye çıkınca çocuk kulübüne, sonra biraz kestirme. Akşam tekrar deniz havuz derken o uyur. Çocuk arabasıyla yanınıza alıp bir şeyler içersiniz ya da odada takılır dinlenirsiniz. Tam kafa dağıtmaz ama güzel anı birikir.

Çok güzel olur. Hele Antalya'daki otellerde çok rahat edersiniz çok iyi gelir size
Ben başkası ile tatil hiç sevmiyorum belki 2. Olabilir ama onu bile tercih etmem

Biraz tatilin butcesine bagli bence. Ulaşımın nasil olacagi önemli. Aracla yalniz bne goze alamazdim. Zor olur oyalamasi. Ucak tercih edilecekse neden olmasin. Keza otel meselesi de o sekilde. Imkanlarin genis oldugu konforlu bir yerde ben zorluk yasayacaginizi sanmiyorum

Gayet güzel olur neden bekar anneler tatile gidemez diye kural mı var zaten çoğu kişinin kocası destekten çok köstek olduğu için daha da güzel olur tek gitmek

Çocuk anne ile yalnız olunca daha uyumlu oluyor 2 çocugum var benimkiler yalnızken daha sakın sadece problem çıktıgı zaman biraz zorlanırsınız yorucu olabilir

Benceçok şahane olur mis ötesi hatta ... milletin nazını çekmeyin vınlayın. Bodrum seviyorsanız olur, gittiğim her beachte çocuklu anne vardı, Antalya isterseniz zaten olur. Vınlayınnnn
Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …

Peki benim dw tek başıma denize girme şansım olur mu mini clublı bir otelde ?
Mini club daha çok 4 yaş üzeri alıyordu bizim gittiğimiz otellerde. Kreş gibi değilde oyuncak yemek çocuk havuzu olan güvenli bir alan gibi düşünün 3,5 yaş çocuk tek başına durabileceğini sanmıyorum elbet başlarında 2-3 tane eğitmenler var ama tek tek her çocuğu gözlemliyor gibi değillerdi. Kendi gözlemim 5 yaş üzeri çocuk tek durur çok da eğlenir başına bir şey de gelmez emanet edilir. Ancak 3,5 yaş çocuk tek almazlar sanmıyorum

Kafa dengi arkadaşım var tatil için ama çocupu yok ? Tatile gideriz va diye konuştuk ama oğlumu soruyor, o ne olacak gibisinden ? Yani babası alacak mı diye … babasına sormak bile iğrenç geliyor artık bana çıktım peşinden koşmaktan çünkü ,

Hımmmm bu kötü haber … sadece bir kaç saat ayırmak isterdim kendime de ama oğlumun konforundan emin olmalıyım

Bunun olması için otelde kreş gibi bişey olması lazım çocuklar ile ilgilenen biri olmadan yalnız nasıl kalacaksınız ki daha küçük yaşı 3.5 yaş
Anladım …
Oğlum kreşe gidiyor sosyal bir çocuk , oyun ablası vs olan restoranlarda gayet uyumlu aslında ama sanırım otelin mini clubı için daha çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…