- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Merhabalar ,
Çocukla tek bekar anne olarak tatile gitmek nasıl olur sizce ?
Yanıma hem güvenilir hem anlaşabileceğim hem de çocuklu birini bulma stresi beni artık boğuyor , 3,5 yaş oğlumla nasıl giderim sizce tek başıma ?
Yapan var mı ?
Gayet güzel olur neden bekar anneler tatile gidemez diye kural mı var zaten çoğu kişinin kocası destekten çok köstek olduğu için daha da güzel olur tek gitmekMerhabalar ,
Yanıma hem güvenilir hem anlaşabileceğim hem de çocuklu birini bulma stresi beni artık boğuyor , 3,5 yaş oğlumla nasıl giderim sizce tek başıma ?
Yapan var mı ?
Çocuk anne ile yalnız olunca daha uyumlu oluyor 2 çocugum var benimkiler yalnızken daha sakın sadece problem çıktıgı zaman biraz zorlanırsınız yorucu olabilirMerhabalar ,
Yapan var mı ?
Yalnız anneler miydi peki onalr ? Yani mesela benim tuvalete gitmem gerek diyelim her seferinde çocuğu da sürüklemek her yere yanımda sürekli çocuğa eziyet olur diye korkuırojm , mesela içecek almaya gideceğim Ya da başka bişey , ua da odada bişey unuttum sahilden odaya gitmem gerek , sürekli çocuğu da peşimde sürüklemek …Benceçok şahane olur mis ötesi hatta ... milletin nazını çekmeyin vınlayın. Bodrum seviyorsanız olur, gittiğim her beachte çocuklu anne vardı, Antalya isterseniz zaten olur. Vınlayınnnn
Mini club daha çok 4 yaş üzeri alıyordu bizim gittiğimiz otellerde. Kreş gibi değilde oyuncak yemek çocuk havuzu olan güvenli bir alan gibi düşünün 3,5 yaş çocuk tek başına durabileceğini sanmıyorum elbet başlarında 2-3 tane eğitmenler var ama tek tek her çocuğu gözlemliyor gibi değillerdi. Kendi gözlemim 5 yaş üzeri çocuk tek durur çok da eğlenir başına bir şey de gelmez emanet edilir. Ancak 3,5 yaş çocuk tek almazlar sanmıyorumPeki benim dw tek başıma denize girme şansım olur mu mini clublı bir otelde ?
Bunun olması için otelde kreş gibi bişey olması lazım çocuklar ile ilgilenen biri olmadan yalnız nasıl kalacaksınız ki daha küçük yaşı 3.5 yaşPeki benim dw tek başıma denize girme şansım olur mu mini clublı bir otelde ?
Hımmmm bu kötü haber … sadece bir kaç saat ayırmak isterdim kendime de ama oğlumun konforundan emin olmalıyımMini club daha çok 4 yaş üzeri alıyordu bizim gittiğimiz otellerde. Kreş gibi değilde oyuncak yemek çocuk havuzu olan güvenli bir alan gibi düşünün 3,5 yaş çocuk tek başına durabileceğini sanmıyorum elbet başlarında 2-3 tane eğitmenler var ama tek tek her çocuğu gözlemliyor gibi değillerdi. Kendi gözlemim 5 yaş üzeri çocuk tek durur çok da eğlenir başına bir şey de gelmez emanet edilir. Ancak 3,5 yaş çocuk tek almazlar sanmıyorum
Anladım …Bunun olması için otelde kreş gibi bişey olması lazım çocuklar ile ilgilenen biri olmadan yalnız nasıl kalacaksınız ki daha küçük yaşı 3.5 yaş
malesef hiç bir kids club 4 yaştan önce ebeveynsiz almıyor.Peki benim dw tek başıma denize girme şansım olur mu mini clublı bir otelde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?