Gurursuz degilim. Bunu o da biliyordu. Aklimda ve beynimde bitirdim dedigi an peki dedim. 6 ay icinde bosandik. Oysaki seviyordum da bosanirken.
Sonradan ogrendimki aldatmis ve onunlada evlenmis gecen ay.
Memlekete dönerken cok caresizdim, istanbulda dostlarim,ortamim vardi.
Ama o defteri de kapattim. Göz gormeyince anılar da bitiyor.
Niye benim basima geldi, ben ne yaptim diye cok sorguladim kendimi. Ama komsular,kuzenleri,akrabalari bile benden yana idi.
Eski esim hala daha der bana, sen iyi birisin duzgunsun. Cahil bir insan degilsin. Seninle anlasilir,orta yol bulunur...
Evleniyorum dedim. Basta ,cocuklarim elin adamiyla ayni evde olmaz bana ver dedi.
Konustum ,izah ettim. Iyi biriyle evleniyorum dedim,ailem destekcim cocuklarin kılına bile zarar gelmez dedim
Sen duzgun birisin buldugun kisi de illaki duzgun biridir deyip ikna oldu iki gunde.
Yeni esimle cocuklarimin arasi iyi.zaten oyle olmasa evlenmezdim. Kizim olsa da evlenmezdim belki de. Cocuklarim yeri gelir benim degil onun elini tutar, ona optururler kendilerini,onun kucagina giderler. Bunu ailem de farketti.
Disariya gitsek kendi yemeginden cocuklarima yedirir ,onceligi onlara verir..
Cocuklarim da seviyor onu. Bu konuda sansliyim sukur. Boyle olmasa evlenmezdim hic.
Eski esim bile sasirdi hatta,iki cocukla nasil evleneceksin ki kim napsin dedi.
O da gordu ama
Ailesi de uzulmus evlendigimi duyunca. Beklemiyorlardi demekki
Cocuklarda alisti, beraber birseyler yapiyoruz,geziyoruz. Yemeklere cikiyoruz.
Siteden ev aldi esim bize, cocuklarimin odasi var, oyun alani var,konforlu ortamlari var.
Guzel de bir okula baslarlar donuste.
Babasini ayda bir goruyorlar zaten.
Yavas yavas onlarda dogruyu,gercegi anlayacaklar
Babasinin ne olduğunu.. ayda bir gorusmekle,haftada bir goruntulu aramayla baba olunmadigini. Cocuklarin beynini de yikamayorum hic,ismi bile gecmiyor evimde.
Herseyin zamani var,bekliyorum sadece...
Ilahi adalete guveniyorum