Çocukla boşandıktan sonra mutlu olanlar

Merhaba kızlar. 2.5 yaşında bir oğlum var boşanmak istiyorum fakat korkuyorum bosananlar çocuğunuzla nasıl yaptınız ? Çocukların aile düzeni bozulmuş oluyor vicdan yapıyorum yalnız kalmaktan korkuyorum ve bu yüzden adım atamıyorum. Eşim beni yıllardır aldatiyormus işin garibi aramızda muhabbet te yok fakat kavga da etmiyoruz. Biz esimle maddiyat problemi nedeniyle ailesinin yanına taşınmak zorunda kaldık fakat ben öğrendikten sonra affedemiyorum kabul edemiyorum ailem farklı bir şehirde . Babasız büyüdüm ve oglumada bunu yaşatacak olmak canımı sıkıyor. Birde benim üzerime eşimden dolayi borçlar var bosanirsam nasıl öderim bilmiyorum bana akıl verebilir misiniz yaşım 26 ???
Eşinize mesafeli davranıp su saatten sonra duygusal düşünmeyi bırakmalısınız.Uzerinize olan borçlardan kurtulmak ilk hedefiniz olmalı.Sonrasinda işiniz yoksa çalışıp adım adım kendinize güveniniz gelince korkularınız yakanizi bırakır ve siz de size yapılan bu terbiyesizligin cevabını verirsiniz.Ama dediğim gibi şuan ki şartlarda mecbur planlı davranacaksiniz

Eşinize mesafeli davranıp su saatten sonra duygusal düşünmeyi bırakmalısınız.Uzerinize olan borçlardan kurtulmak ilk hedefiniz olmalı.Sonrasinda işiniz yoksa çalışıp adım adım kendinize güveniniz gelince korkularınız yakanizi bırakır ve siz de size yapılan bu terbiyesizligin cevabını verirsiniz.Ama dediğim gibi şuan ki şartlarda mecbur planlı davranacaksiniz
Eşim kisisyle bu durumlardan dolayı mesafeliyiz kavga etmiyoruz normal olarak konuşuyoruz bunun dışında bir iletişimimiz yok. Şuanda çalışıyorum bir bankanın çağrı merkezinde . Borçlar üzerime olduğu için maaşım kalmıyor planlar yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor çocukla tek bir hayat nasıl olur bunlara dair fikrim yok eğer bana tecrübelerini anlatabilenler olursa çok sevinirim.

Merhaba kızlar. 2.5 yaşında bir oğlum var boşanmak istiyorum fakat korkuyorum bosananlar çocuğunuzla nasıl yaptınız ? Çocukların aile düzeni bozulmuş oluyor vicdan yapıyorum yalnız kalmaktan korkuyorum ve bu yüzden adım atamıyorum. Eşim beni yıllardır aldatiyormus işin garibi aramızda muhabbet te yok fakat kavga da etmiyoruz. Biz esimle maddiyat problemi nedeniyle ailesinin yanına taşınmak zorunda kaldık fakat ben öğrendikten sonra affedemiyorum kabul edemiyorum ailem farklı bir şehirde . Babasız büyüdüm ve oglumada bunu yaşatacak olmak canımı sıkıyor. Birde benim üzerime eşimden dolayi borçlar var bosanirsam nasıl öderim bilmiyorum bana akıl verebilir misiniz yaşım 26 ???
eşinin seni aldattıgı gercekten dogru mu,once bunun farkına var,yani eşinle konuştun , ve o da onayladı mı seni aldattıgını ?? boyleyse ve hicbişey yapmadıysa cesaretini topla ve boşan,,

eger aldattı ama cok pişman oldu ve sana yalvarıp bi şans daha istiyorsa , onu sevdiğinden degil , cocugunu ve kendi durumunu düşünmek zorunda oldugundan ,aldatılma olayını kapatın yeniden bi sayfa acın

Ailenizin yanına taşınma imkanınız varsa öyle yapın. Zaten kayınvalide evinde kendi düzeniniz yok. En azından bir yerden başlamış olursunuz. Bir de eşiniz aldatmış sizi kusurlu size tazminat ödemek zorunda. Evlilikte edinilen borçlar da ortak değil mi ona da destek çıkmalı.

Bir de lütfen çocuk için demeyin. İleride o çocuğun üstünde büyük yük bu sözler. Sizin mutsuzluğunuzda kendini sorumlu görmesin. Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Siz mutlu olunca çocuğunuz da olur.

Tam 11 yıl babasız büyüdüğüm için ,Çocuklarıma asla babalık yapmayan babalarıyla bir evlilik yürüttüm .Elime ne geçti biliyor musunuz kocaman bir hiç ,aldığım evi tekrar satın aldım.Hayat dedim geçtim ama çok da zoruma gitmedi degil .Bakın mutsuzsanız gidin ama tabiki plansız değil .Borcun bitmesine ne kadar var .Eğer az varsa bekleyin yada avukata bir danışın zor mu evet zor ama inanın mutsuz bir evlilik yürütecek kadar değil .Tam olarak bu .Nefes alıyorsunuz .Çocuklar başta çok ama çok üzülüyorlar ama alisiyorlar da Merak etmeyin .Bazen zoru göze almak gerekiyor .Ama iyi düşünün .

31 yasimda 2.5 yasindaki ikiz ogullarima ragmen bosandim, esim istemedigi icin.
Istanbuldan tayin oldum memleketime,ailemin yanina döndüm. Babami kucukken kaybettim, annemin yanina yerlestim.kardeslerim ve annem destekcimdi sagolsunlar. Kendi kazancim da vardi, meslegim vardi.

3 sene once bosandim. Gecen hafta evlendim.
Iyiki eski evliligim bitmis,eski esim buyuk bi iyilik yapmis bana..
Eski esim de gecen ay evlenmis.
Cocuklarim yanimda,benimle kaliyorlar
Hayat devam ediyor

Ben de imkanlarim olmasina ragmen cok bocaladim,nasil yaparim ikiz cocukla dedim, ailem elaleme laf anlatacak birde diye cok cok uzulup gunlerce uykusuz kalmistim.
Cocuklar babasiz buyiyecek dedim
(Ama , mutsuz bir yuvada olmalarindansa az gormeleri daha iyiydi. Ilk yıl cocuklarim cok zorlandi,feryat figandilar.. bezli getirdim ben onlarimemleketime,kucucuktuler...)
Simdi onlarda alusti,yaslarinin kucuk olmasi iyi oldu belki de. Yuvayi esim dagitti, ben niye vicdan yapayim ki? Ben de babasiz buyudum, cocuklarim da buyuyebilirdi pekala..

Ama sonra dedim ki, kader kismet boyle birseydi. Yasamam gerekiomus ,yasadim ve bitti dedim.
Resmi nikahli esimden cocuklarim dogdu,ahlaksiz birsey yapmadim ben dedim. Aileme de bunu soyledim
Cocuklarimin alacagi nefesi varmis bu dunyada.
O adam olmasa o cocuklar dogmayacakti sonucta. Olmasi gerekiodu ve oldu Allah ın takdiri boyleymis...
Boyle diyerek sakinlestim ve hepsini tarihe gomdum. Tek fotograf bile birakmadim ortada.
Kinim de yok ofkem de.. allahindan bulsunlar deyip susuyorum.
Iyiyim, calisiyorum,ailem ve dostlarim yanimda.
Mutsuz degilim, geciyor bi sekilde
Sen de atlatirsin uzulme,başa gelen cekilir
Allah, kimseye kaldiramayacagi yükü vermez hem
Hayat, en cok korktugun seyle sınar seni.
Benimki de oyleydi.. ama atlattim sukur

Son düzenleme:
31 yasimda 2.5 yasindaki ikiz ogullarima ragmen bosandim, esim istemedigi icin.
Istanbuldan tayin oldum memleketime,ailemin yanina döndüm. Babami kucukken kaybettim, annemin yanina yerlestim.kardeslerim ve annem destekcimdi sagolsunlar. Kendi kazancim da vardi, meslegim vardi.

3 sene once bosandim. Gecen hafta evlendim.
Iyiki eski evliligim bitmis,eski esim buyuk bi iyilik yapmis bana..
Eski esim de gecen ay evlenmis.
Cocuklarim yanimda,benimle kaliyorlar
Hayat devam ediyor

Ben de imkanlarim olmasina ragmen cok bocaladim,nasil yaparim ikiz cocukla dedim, ailem elaleme laf anlatacak birde diye cok cok uzulup gunlerce uykusuz kalmistim.
Cocuklar babasiz buyiyecek dedim
(Ama , mutsuz bir yuvada olmalarindansa az gormeleri daha iyiydi. Ilk yıl cocuklarim cok zorlandi,feryat figandilar.. bezli getirdim ben onlarimemleketime,kucucuktuler...)
Simdi onlarda alusti,yaslarinin kucuk olmasi iyi oldu belki de. Yuvayi esim dagitti, ben niye vicdan yapayim ki? Ben de babasiz buyudum, cocuklarim da buyuyebilirdi pekala..

Ama sonra dedim ki, kader kismet boyle birseydi. Yasamam gerekiomus ,yasadim ve bitti dedim.
Resmi nikahli esimden cocuklarim dogdu,ahlaksiz birsey yapmadim ben dedim. Aileme de bunu soyledim
Cocuklarimin alacagi nefesi varmis bu dunyada.
O adam olmasa o cocuklar dogmayacakti sonucta. Olmasi gerekiodu ve oldu Allah ın takdiri boyleymis...
Boyle diyerek sakinlestim ve hepsini tarihe gomdum. Tek fotograf bile birakmadim ortada.
Kinim de yok ofkem de.. allahindan bulsunlar deyip susuyorum.
Iyiyim, calisiyorum,ailem ve dostlarim yanimda.
Mutsuz degilim, geciyor bi sekilde
Sen de atlatirsin uzulme,başa gelen cekilir
Allah, kimseye kaldiramayacagi yükü vermez hem
Hayat, en cok korktugun seyle sınar seni.
Benimki de oyleydi.. ama atlattim sukur
İki çocukla boşanma cesareti gösterdiğiniz icin diğer birçok kadın gibi türlü bahanelerin arkasına saklanmadıgınız icin tebrik ederim ne kadar eşim istedi deseniz de sizde onaylamıssınız ki hemen bitmiş
Yeni evliliğiniz nasıl çocuklarla iletişimi nasıl oldu eşinizin ?
Ben de yeni boşandım 3 yaşında bir kızım var
İlk zamanlar anlattığınız herseyi ben de yaşadım topluma ne derim çocuğum ailesi parcanlanmıs büyüyecek diye kendimi yedim bitirdim
Ama şükür geçti şimdi daha iyiyim 🙂

İki çocukla boşanma cesareti gösterdiğiniz icin diğer birçok kadın gibi türlü bahanelerin arkasına saklanmadıgınız icin tebrik ederim ne kadar eşim istedi deseniz de sizde onaylamıssınız ki hemen bitmiş
Yeni evliliğiniz nasıl çocuklarla iletişimi nasıl oldu eşinizin ?
Ben de yeni boşandım 3 yaşında bir kızım var
İlk zamanlar anlattığınız herseyi ben de yaşadım topluma ne derim çocuğum ailesi parcanlanmıs büyüyecek diye kendimi yedim bitirdim
Ama şükür geçti şimdi daha iyiyim 🙂
Gurursuz degilim. Bunu o da biliyordu. Aklimda ve beynimde bitirdim dedigi an peki dedim. 6 ay icinde bosandik. Oysaki seviyordum da bosanirken.
Sonradan ogrendimki aldatmis ve onunlada evlenmis gecen ay.
Memlekete dönerken cok caresizdim, istanbulda dostlarim,ortamim vardi.
Ama o defteri de kapattim. Göz gormeyince anılar da bitiyor.
Niye benim basima geldi, ben ne yaptim diye cok sorguladim kendimi. Ama komsular,kuzenleri,akrabalari bile benden yana idi.

Eski esim hala daha der bana, sen iyi birisin duzgunsun. Cahil bir insan degilsin. Seninle anlasilir,orta yol bulunur...
Evleniyorum dedim. Basta ,cocuklarim elin adamiyla ayni evde olmaz bana ver dedi.
Konustum ,izah ettim. Iyi biriyle evleniyorum dedim,ailem destekcim cocuklarin kılına bile zarar gelmez dedim
Sen duzgun birisin buldugun kisi de illaki duzgun biridir deyip ikna oldu iki gunde.

Yeni esimle cocuklarimin arasi iyi.zaten oyle olmasa evlenmezdim. Kizim olsa da evlenmezdim belki de. Cocuklarim yeri gelir benim degil onun elini tutar, ona optururler kendilerini,onun kucagina giderler. Bunu ailem de farketti.
Disariya gitsek kendi yemeginden cocuklarima yedirir ,onceligi onlara verir..
Cocuklarim da seviyor onu. Bu konuda sansliyim sukur. Boyle olmasa evlenmezdim hic.
Eski esim bile sasirdi hatta,iki cocukla nasil evleneceksin ki kim napsin dedi.
O da gordu ama :KK66:
Ailesi de uzulmus evlendigimi duyunca. Beklemiyorlardi demekki

Cocuklarda alisti, beraber birseyler yapiyoruz,geziyoruz. Yemeklere cikiyoruz.
Siteden ev aldi esim bize, cocuklarimin odasi var, oyun alani var,konforlu ortamlari var.
Guzel de bir okula baslarlar donuste.
Babasini ayda bir goruyorlar zaten.
Yavas yavas onlarda dogruyu,gercegi anlayacaklar
Babasinin ne olduğunu.. ayda bir gorusmekle,haftada bir goruntulu aramayla baba olunmadigini. Cocuklarin beynini de yikamayorum hic,ismi bile gecmiyor evimde.
Herseyin zamani var,bekliyorum sadece...
Ilahi adalete guveniyorum

Gurursuz degilim. Bunu o da biliyordu. Aklimda ve beynimde bitirdim dedigi an peki dedim. 6 ay icinde bosandik. Oysaki seviyordum da bosanirken.
Sonradan ogrendimki aldatmis ve onunlada evlenmis gecen ay.
Memlekete dönerken cok caresizdim, istanbulda dostlarim,ortamim vardi.
Ama o defteri de kapattim. Göz gormeyince anılar da bitiyor.
Niye benim basima geldi, ben ne yaptim diye cok sorguladim kendimi. Ama komsular,kuzenleri,akrabalari bile benden yana idi.

Eski esim hala daha der bana, sen iyi birisin duzgunsun. Cahil bir insan degilsin. Seninle anlasilir,orta yol bulunur...
Evleniyorum dedim. Basta ,cocuklarim elin adamiyla ayni evde olmaz bana ver dedi.
Konustum ,izah ettim. Iyi biriyle evleniyorum dedim,ailem destekcim cocuklarin kılına bile zarar gelmez dedim
Sen duzgun birisin buldugun kisi de illaki duzgun biridir deyip ikna oldu iki gunde.

Yeni esimle cocuklarimin arasi iyi.zaten oyle olmasa evlenmezdim. Kizim olsa da evlenmezdim belki de. Cocuklarim yeri gelir benim degil onun elini tutar, ona optururler kendilerini,onun kucagina giderler. Bunu ailem de farketti.
Disariya gitsek kendi yemeginden cocuklarima yedirir ,onceligi onlara verir..
Cocuklarim da seviyor onu. Bu konuda sansliyim sukur. Boyle olmasa evlenmezdim hic.
Eski esim bile sasirdi hatta,iki cocukla nasil evleneceksin ki kim napsin dedi.
O da gordu ama :KK66:
Ailesi de uzulmus evlendigimi duyunca. Beklemiyorlardi demekki

Cocuklarda alisti, beraber birseyler yapiyoruz,geziyoruz. Yemeklere cikiyoruz.
Siteden ev aldi esim bize, cocuklarimin odasi var, oyun alani var,konforlu ortamlari var.
Guzel de bir okula baslarlar donuste.
Babasini ayda bir goruyorlar zaten.
Yavas yavas onlarda dogruyu,gercegi anlayacaklar
Babasinin ne olduğunu.. ayda bir gorusmekle,haftada bir goruntulu aramayla baba olunmadigini. Cocuklarin beynini de yikamayorum hic,ismi bile gecmiyor evimde.
Herseyin zamani var,bekliyorum sadece...
Ilahi adalete guveniyorum
Profilinizde de yazdığı gibi hayat gerçekten hesaplarla degil de nasiple yaşanıyor
İstediğin kadar evlenmem ya da evlenirim de senin nasibin neyse onu yaşıyorsun
Ben de çok acı cektim hem evlilikte hem de boşanma sürecinde
Evliliği doğru düzgün yürütemeyen adam boşanma sürecini mi yürütecekti ?
Siddet siddeti doğurdu tam bitti bıraktı yapmıyor dedim daha kötüsünü yaptı
Böyle bir insanla evlendiğim için en büyük kızgınlığım kendime belli etmişti kendini çünkü ben görmek istemedim
Çok talibim vardı neden bunu sectim diye kendimi yedim günlerce
Ama yaşayacaklarım göreceklerim en önemlisi kızımın dünyaya geleceği varmış
Hala sataşmaya devam ediyor verdiği nafakayı hazmedemiyor
Oysa ki bir an önce boşanalım diye darp raporum olmasına rağmen tazminat bile istemedim avukatım çok şaşırdı
Allah iyi kullarını nankörlerle imtihan ediyor ama onlara nasip etmiyor çok net gördüm bunu
Bundan sonra nasıl bir hayatım olur bilmiyorum
Çok iyi destek bir ailem var işim var öğretmenim bu açılardan hic zorlanmadım
Sadece o lanet olası toplum baskısını yaşadım çok incitici
Kızımla tekrardan evlilik zor ama bilemem burda çok gördüm kızlarıyla evlenen insanlar ve masallah çok mutlular
Tek duam bana ettiklerini bir bir yaşasın ahım çıksın ondan rabbimin terazisi asla şaşmaz
Sizin için de öyle aldatan bir adam nasıl ic huzuru bulur çocuklarından ayrı kalmayı göze almış başka bir kadın icin yazık çok yazık
Bundan sonraki hayatınız huzur dolu umarım sonuna kadar hak etmişsiniz 🌼

Tesekkur ederim. Sizin de gonlunuze gore olsun hersey.

Ben nafaka aliyorum, tazminatimi da aldim. 50bin borcu kaldi
Bende cok kavgalar ettim velayet icin, nafakalar icin, memleketime dönebilme icin.

Ama o aldattigi icin, sevgilisiyle kaldigi icin gozu gormedi sonradan , tamam dedi ve acilen boşandık. Ben olayin rengini sonradan ogrendim, acele etme sebebini..

Bu tartismalar hep olacak, oluyor da..alistim
Artik tartismayi da hallettik, bagirmadan cozmeye calisiyoruz. Anahtar kelimemiz, "cocuklarin sagligi icin kavga etmeyelim, cocuklara yansitmayalim, anlasalim orta yolu bulalim.." oldu
Ve uymaya da calisiyoruz cocuklar icin

Profilinizde de yazdığı gibi hayat gerçekten hesaplarla degil de nasiple yaşanıyor
İstediğin kadar evlenmem ya da evlenirim de senin nasibin neyse onu yaşıyorsun
Ben de çok acı cektim hem evlilikte hem de boşanma sürecinde
Evliliği doğru düzgün yürütemeyen adam boşanma sürecini mi yürütecekti ?
Siddet siddeti doğurdu tam bitti bıraktı yapmıyor dedim daha kötüsünü yaptı
Böyle bir insanla evlendiğim için en büyük kızgınlığım kendime belli etmişti kendini çünkü ben görmek istemedim
Çok talibim vardı neden bunu sectim diye kendimi yedim günlerce
Ama yaşayacaklarım göreceklerim en önemlisi kızımın dünyaya geleceği varmış
Hala sataşmaya devam ediyor verdiği nafakayı hazmedemiyor
Oysa ki bir an önce boşanalım diye darp raporum olmasına rağmen tazminat bile istemedim avukatım çok şaşırdı
Allah iyi kullarını nankörlerle imtihan ediyor ama onlara nasip etmiyor çok net gördüm bunu
Bundan sonra nasıl bir hayatım olur bilmiyorum
Çok iyi destek bir ailem var işim var öğretmenim bu açılardan hic zorlanmadım
Sadece o lanet olası toplum baskısını yaşadım çok incitici
Kızımla tekrardan evlilik zor ama bilemem burda çok gördüm kızlarıyla evlenen insanlar ve masallah çok mutlular
Tek duam bana ettiklerini bir bir yaşasın ahım çıksın ondan rabbimin terazisi asla şaşmaz
Sizin için de öyle aldatan bir adam nasıl ic huzuru bulur çocuklarından ayrı kalmayı göze almış başka bir kadın icin yazık çok yazık
Bundan sonraki hayatınız huzur dolu umarım sonuna kadar hak etmişsiniz 🌼
Çocuğum yok. Onun dışında yazdıklarınızın hepsi birebir sanki ben yazmışım gibi. Ne güzel demişsiniz Allah iyi kullarını nankörlere imtihan ediyor ama onlara nasip etmiyor diye. Bende eşimin kumar borcu için kredi çekecektim üzerime. Mobilden başvuru yaptım. Gidip bir imza atmam gerekiyordu ki eşimle birbirimize girdik ve tüm ipler koptu. Halbuki bir gün sonra olsaydı bu olaylar krediyi çekmiş ve parayı ona vermiş olacaktım. Yine boşanacaktım. O kadar yediğim dayağın hakaretin üzerine birde borç olacaktı. Allah çok büyük

Tesekkur ederim. Sizin de gonlunuze gore olsun hersey.

Ben nafaka aliyorum, tazminatimi da aldim. 50bin borcu kaldi
Bende cok kavgalar ettim velayet icin, nafakalar icin, memleketime dönebilme icin.

Ama o aldattigi icin, sevgilisiyle kaldigi icin gozu gormedi sonradan , tamam dedi ve acilen boşandık. Ben olayin rengini sonradan ogrendim, acele etme sebebini..

Bu tartismalar hep olacak, oluyor da..alistim
Artik tartismayi da hallettik, bagirmadan cozmeye calisiyoruz. Anahtar kelimemiz, "cocuklarin sagligi icin kavga etmeyelim, cocuklara yansitmayalim, anlasalim orta yolu bulalim.." oldu
Ve uymaya da calisiyoruz cocuklar icin
Şuan evlatlarınizla mutlu olmanıza çok sevindim....boşanan ve sonradan mutluluğu yakalayan kadınları görünce çok seviniyorum...🙏 Çünkü bazen öyle kötü hissediyorum ki anlatamam , ama siz tahmin edersiniz bu süreçleri yaşamış biri olarak durup durup ağliyorum , kızıma bakıp içim acıyor , böyle mi olması gerekirdi diyorum, neler neler....bazen de çok güçlü oluyorum insaniz ve başımıza herşey gelebilir diyorum yani çok değişken bir ruh halindeyim uzun zamandır....tekrar evlenmissiniz tebrik ederim 🙏 özel olmayacaksa eşinizin de çocukları var mıydi merak ettim

Şuan evlatlarınizla mutlu olmanıza çok sevindim....boşanan ve sonradan mutluluğu yakalayan kadınları görünce çok seviniyorum...🙏 Çünkü bazen öyle kötü hissediyorum ki anlatamam , ama siz tahmin edersiniz bu süreçleri yaşamış biri olarak durup durup ağliyorum , kızıma bakıp içim acıyor , böyle mi olması gerekirdi diyorum, neler neler....bazen de çok güçlü oluyorum insaniz ve başımıza herşey gelebilir diyorum yani çok değişken bir ruh halindeyim uzun zamandır....tekrar evlenmissiniz tebrik ederim 🙏 özel olmayacaksa eşinizin de çocukları var mıydi merak ettim
Bende cok cok coookkk agladim. Cok uykusuz gezdim. Yemedim,icmedim. Sessiz cigliklarim cok oldu, tuvalet kapilarinda agladigim cok oldu..
Ama sonra dedimki kendime, yahu kocan aldatmis ruhun duymamis. Cocuklarina acımamis,evi dagitmis cinselligi ugruna..
Ki sana hala iyi bir insansin,dostlugunu,aileni ozlerim diyor
Sen suçlu olsan adam boyle mi der dedim
O pislik ,cocuklarinin yuzune bakiyor da senin niye için sızlıyor dedim. Sen mi dagittin bu yuvayi dedim kendime..
E ozmn sil gozunun yaşını kendine gel dedim. Birak allahindan bulsun,senin sirtin yere gelmez birak o kendi derdine yansin dedim

Oyle ya.. utanilacak birsey yapmadim. 10 sene sonra bosanacagina simdi bosandin haline sukret dedim.
Ve cok cok iyiyim ,atlattim. Ismi bile rahatsiz etmiyor artik,sildim attim.

Esimin de bi tane oglu var 13 yasinda, kendi annesiyle kaliyor. Haftasonlari bize geliyor, disarda bulusuyoruz yada hepberaber. Öz annesi doldurmazsa ,rahat birakirsa aramiz daha iyi olur.
Esim anlayisli,iyi bir gozlemci, adaletli..
Umarim sorun yasamayiz hic

Bende cok cok coookkk agladim. Cok uykusuz gezdim. Yemedim,icmedim. Sessiz cigliklarim cok oldu, tuvalet kapilarinda agladigim cok oldu..
Ama sonra dedimki kendime, yahu kocan aldatmis ruhun duymamis. Cocuklarina acımamis,evi dagitmis cinselligi ugruna..
Ki sana hala iyi bir insansin,dostlugunu,aileni ozlerim diyor
Sen suçlu olsan adam boyle mi der dedim
O pislik ,cocuklarinin yuzune bakiyor da senin niye için sızlıyor dedim. Sen mi dagittin bu yuvayi dedim kendime..
E ozmn sil gozunun yaşını kendine gel dedim. Birak allahindan bulsun,senin sirtin yere gelmez birak o kendi derdine yansin dedim

Oyle ya.. utanilacak birsey yapmadim. 10 sene sonra bosanacagina simdi bosandin haline sukret dedim.
Ve cok cok iyiyim ,atlattim. Ismi bile rahatsiz etmiyor artik,sildim attim.

Esimin de bi tane oglu var 13 yasinda, kendi annesiyle kaliyor. Haftasonlari bize geliyor, disarda bulusuyoruz yada hepberaber. Öz annesi doldurmazsa ,rahat birakirsa aramiz daha iyi olur.
Esim anlayisli,iyi bir gozlemci, adaletli..
Umarim sorun yasamayiz hic
Evet vicdaninizin rahat olması çok gzuel...ben asla boşanmayı istemedim elimden geleni yaptım kurtarmak için o sebepten benim de içim rahat kendi istedi...kendi istedi lakin davayı açmıyor benim açmamı istiyor o kısmı da anlamadım ya neyse...tekrar tebrik ediyorum umarım kat kat daha mutlu olursunuz 🙏 🤗 cevapladiginiz için de çok teşekkür ederim 🙏

X