Sende anlat bacım yok mu hiç seninde böyle manyaklıklarınayy koptum :)))) yeminle
Degil canım bu da gol değilBudamı gol degil
Canım siz ateşle oynamışsınız yaO zaman ben anlatim bi tane
Cocuklugum.kucuk bi kasabada gecti dagin eteginde kurulu eski tas evlerdi evlerimiz.
Ee tabi cocuklara heryer oyun bahcesi
Biz o tas evlerin duvarlari arasina yuva yapan arılari cok severdik.Yani onlarla oynamayi.Çubuk sokardik yuvaya cocuk akli ya.Delikten cikan arilar en arkada kalani yakalar ard arda sokardi.Tabi arilardan kacmak eglenceydi bizim icin biraz hunharca hayvanseverler saldiriya gecmesin lutfen daha 5-6 yaslarindaydik.Bunu bi oyun saniyo hic ariya yakalanmayana pamuk seker ismarliyoduk:)
Değişik bir damak zevkin varmışBende anlatıyım bir tane. Dedem bayramda para verirdi bize bölüşün derdi. abimde hep üstüne yatarmış. Bende bir gün ver ben bölüceğim diye diretmişim. O zaman için baya. Abimde mızmılığıma dayanamayıp vermiş. Bende ortadan ikiye çartt diye yırtıp yarısını abimr vermişim, al böldüm diye
hatta birtane daha anlatıyım. Bizim komşu anlattı ben hatırlamıyorum. O deyince tadı ağzıma geldi ve hatırladım. Annem çamaşır yıkar. O çamaşırlar sulu kalırdı ben o çamaşırın akan suyunu içermişim. Ne manyakmışım ya
Çocukluk işte. Hala tadı ağzımda sanki anlatınca. İyi ben zehirlenmemişim.Değişik bir damak zevkin varmışbenimde bir oyuncak bebeğim vardı. Elinde biberonu vardı içinde de beyaz bir sıvı. Çok merak ediyordum onun tadını. Küçücük oyuncak bir biberondu onun ucunu kırdım içindeki sıvıyı içip zehirlendim
Kötü çocukkBabam sakalını yanağıma sürer sonra sakalın çıkacak derdi bende oturup ağlardım bigün bi arkadaşımın yanağına yanağımı sürtüp babam bana bulaştırdı bende sana bulaştırdım demiştim
AhahahahhHahah guzel konu olmus
Bende anlatayim bi tane.
12 yasindayim annem,annemin arkadasi , kizi ve ben tatil plani yapildi cok guzel bi otel ben kiza ayarim ama .bir turlu elektrigimiz tutmadi bi havalar falan neyse gittik otele ertesi gun oldu bana dedi dart oynayalim ben daha once cok oynadim sen bilmezsin falan heh dedim tamam gelll oynayalim sen misin bana bilmezsin diyen ilk o atti benim onumde tam o atarken elimde tuttugum o civili gibi oku attim kafasina dart tablosu gibi onun kafaya girdikiz pert aglamaktan tatilin geri kalani zehir ama ben mutlu bi daha bana bulasmak ? yedi mi ?yemedi
Atatürk büstü demişken,Hangisini anlatsam bilemedim birtaneyle başlayayımküçükken evden kaçar misim Annem beni ağlaya ağlaya ararmış o zamanlar organ mafyası çokmus annemin aramadığı her kalmamış babannemi aramış babannemde bir çocuğa sahip çıkamadın demis kadın nasıl sahip çıksın ecit mecittim mübarek Annem yaşlı bir kadına sormuş böyle böyle bir kiz çocuğu gordunmu diye kadında yokuştan aşağı o çocuk gidiyordu demiş annem ağlayarak beni aramaya devam etmiş. Beni nerde bulmuş dersiniz otogarin içinde Atatürk büstünün kenarında zincirler cevriliymis ve ben o zincirin üstüne oturup sallaniyormusum beşik gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?