IyyyyAlin bir tane daha
Teyzemgulin esinin köyüne gitmiştik benim afedersiniz çok fena kakam geldi tuvalet nerde diyorum burda her yer tuvalet dediler gitmek istemedim neyse tutacagim kendimi dedim dayanamadım ne tarafa gideyim dedim şöyle aşağı doğru git yap dediler ama bildiğin uçurum gibi sarampol de denebilir tutamıyorum artik kendimi. Yokuştan aşağı ağaçların içinde dikkatlice yürürken agac yapraklarindan sabun gibi bir kaydım kaç metre kaydiysam artık kendi kendime düşünüyorum tuvaletim de çok geldi gaz cikarayim belki rahatlarim diye düşündüm sonra en son ağaca çarpıp durdum kızlar midesi bulananlar burdan sonrasını okumasin. Üstü m başım hep şey olmuş anlayın siz onu. Ayyyyyy bu neya benden önce biri buraya yapmış ve bende kayip düşünce buna denk gelmişim diye iyy miy diyorum o an lavabo ihtiyacimin gectigini farkettim bu kadar düşmeye ne gerek vardı gaz mis bunu yukardada yapardım dedim yavas yavaş yukarıya geri çıkarken bacaklarimdan tut vücuduma kadar sanırım o köyde ishal olmuşum herşey batmış eve yaklasinca farketmisim yaprakta ayağım kayinca gaz sandığım şey lavabo ihtiyacımmis zaten tutamıyordum kaydikca altıma doldurmusum hortumla yukandim bir daha da o köyde gitmedim
İçimizden çıkan pasaklıya bakar mısınızAnnem ben geç kalınca kapıyı 2-3 dk açmazdı.
Ben de kapı önündeki saksılarına işerdim bir güzel.
Bir güzel çiçek açardı o saksılar, sormayın.
Iyyyybende bir keresinde mağara da dizime kadar ayı pisliğine bulanmıştım iğrençtii
Atatürk büstü demişken,ilkokulda habire atatürk büstünün önünde fatiha okur üflerdim biliyor musun her gün ama ellerimi açıp bildiiğin dua okurdum atatürkün mezarı sanardım orayı ama o büstlerin etrafnı da hep mezar gibi yaparlardı topraktan bir alan olurdu. nasıl bir mantıksaa her okulda bir büst var ve ben mezarı sanıyorm
Atatürk büstünde ben de dua ediyormuşum yanımdaki arkadaşıma da Zorla ettiriyormuşumİçimizden çıkan pasaklıya bakar mısınızahahahah bende bir kere binada merdiven altına çiş yapmıştımm ama çok küçüktüm çok sıkışmıştmm eve çıkarsam annem tekrar oynamak içn inmeme izin vermezdi sonra merdiven silen kadın kapımızı çaldı. Anneme, senin kızın merdiven altına işemiş dedi. Annemde, aaa benim kızım öyle şey yapmaz dedi. Bende başımı iki yana sallayarak, yapmam annee demiştim kadın napsın tabi..
Vuuuu hoyratt ,Hemen açılışı yapmak istiyorumBu hatırlayamadığım çocukluk dönemimden utannnnnnç vericiiiiiii
Kardeşim bebekken onu hep oyuncak bebek zannediyormuşum ben. Gerçek olduğunu bir türlü aklım almıyormuş. Onun için annemin bana aldığı bebeklerin hiçbirini beğenmiyormuşumbu kaka yapmıyor yemek yemiyor diyormuşm neyse bir gün kardeşim derin derin uyurken ben bunun pili bitti sanmışım ahahhahahahsha ayyy gerisini tahmin ediyorsunuz herhalde bunun bezini açmışım elime pili almışım Allahtan tam o sırada annem gelmiş. Bende "Anne bunun pilisi nerden takılıyoo" demişim
Annemin bana onun gerçek insan olduğunu anlatması çok zor olmuşdaha çok değişik anım var sizlerle birlikte bende aralarda anlatırım
Çok orjinalmişEvden kaçıp 2 arkadaşla parka gidip altıma kaka yapıp o halde kaydıraktan kaymak.
Kıyamamm ona yaaKonuyu yeni gördüm güzelmiş bide ben döküliyim şurya
Okula gitmez iken dayımların evinin damında güneş enerjisine kaydırak olarak binip kaydım.. çok zevkliydi ama bir iki üç derken patır kütür kırıldı o zamanlar adını bilmediğim güneş enerjisi kaydırağı
Sonra evdekiler farkedince naptım? Tabiki ben yaptım diyemezdim o kaydırak değildi bi kere hem komşunun çocuğu yasin yaptı
Yazık çocuk kekemeydi ağladı sadece yavrucaksonuç olarak güneş enerjisi kaydırağını yaptırdı ailesi. Burdan sesleniyorum hakkınızı helal edin o çocuk masum
Sen bayagi teskilat olmussunOhoho çok var hepsi afacan dennis modunda...Bi tanesini anlatalım bakalım. Severim çocukluk hikayelerini
Yaş 8-9 gıcık olduğum kız hep oyun kararlarımızı kendisi veriyor diye onu güzelcene cezalandırayım dedim.
Kızın en büyük zaafı renkli düğmelerdi. (Düğme evi oyunu bulmuştum kendi kendime ordan hastaydı düğmelere )Onlardan elde edeceğini söyleyip eve davet ettim.meraklandı tabi. Bahçemizdeki 2 çam ağacının ortasını kazdım önce elimden geldiğince.hortumu içine bıraktım su doluyor bu arada. Ağaçtan ağaca da bir ip bağladım. Büyükler yatır dan vs çok bahsederdi aklıma o geldi direk saf arkadaşı kandırmak için...şu ilerdeki ağaçlarda yatır varmış.oraya ip bağladık. bağlı olan ipten tutup gözün kapalı 5 kez geçersen dileğin kabul olacak dedim kıza ama "dilek ağacı bu zavallı kıza şunu ver bunu ver demen lazım elimdeki düğmeleri böyle elde ettim" dedim.inanmaz diye de mahallenin şişman çocuğunu annemin börekleriyle ikna edip şahit yaptım., kızcağız ikna oldu tamam yaparız dedi. gözlerini kapatıp ipten tutarak yürümeye başladı. "dilek ağacı bu zavallı kıza düğme ver" dedi geçti. Çukura geldiğinde o güzelim sarııı elbisesi çamura balçığa sıvandı tabi. Gözlerini açıp ağlamaya başladı. "Devam etmen lazım yoksa düğmeleri ve isteyeceğin başka şeyleri elde edemezsin" dedik şişman çocukla. Devam etti " dilek ağacı bu zavallı kıza cindy bebek ver,...... toka ver, ......oje ver, ......kirlenen elbisemi temizle deyip 5. turu çamura bata.çıka tamamladı. Hani nerdeler demeye başladı ki "Seni kandırdım , hep senin oyunların mı oynanacak az da benimki oynansın "deyip kahkahayı patlattım . Ağlayarak anneciğine koştu. Bi güzel dayak yedi ardından ben yedim annemden. İntikam soğuk yenen yemekmiş. Fenaymışım fena...
Vol 2: 90 larda 5_6 yaşlarında iken ilk aşkı yaşadım ben. Masumdu hislerim.gözlerim onu arardı hep. O ki süperboy du. Kırmızı peleriniyle arzı endam edip yardıma ihtiyacı olanların peşine koşardı. Karşılaşmalıydım onunla düşün düşün ne yapabilirsin. Evet, evet buldum. ağaçtan atlarsam kurtarmaya gelir dedim. Çıktım ağaca pek severdim zaten oraya buraya tırmanmayı. düşer gibi yaptım, gelmedi, süperboy diye seslendim gelmedi, atlarsam gelecek haklı deyip attım kendimi yere yine gelen olmadı, bağrışıma annem geldi bacağımı kırdım o gün. Kendini pokemon sanıp damdan atlayan çocuğun atası benim arkadaşlar itiraf ediyorum.
Dön o zamanVuuuu hoyratt ,heee pilim bitik takan mı ?
Çok iyi yapmışsın oh içimin yağları eridiÖğrermenimi okulda tuvalate girerken takip ettim wc ye girince hademelerin hortumu hep ortadır wclerınde üstü hep açıktır gortumy takıp suyu açıp yukardan hocanın olduğu wcye suyu açıp hortumu atıp kaçtım yakalansam yanmıştımmm gıcık dı öğretmen bayandı
Resim öğretmeniydi mukavvamı kaybettim diye 1 vermişti hiç üzülmedim deÇok iyi yapmışsın oh içimin yağları eridiömrümüzü yediler ömrümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?