• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukken yaptığınız en çılgınca şey :))

Alin bir tane daha
Teyzemgulin esinin köyüne gitmiştik benim afedersiniz çok fena kakam geldi tuvalet nerde diyorum burda her yer tuvalet dediler gitmek istemedim neyse tutacagim kendimi dedim dayanamadım ne tarafa gideyim dedim şöyle aşağı doğru git yap dediler ama bildiğin uçurum gibi sarampol de denebilir tutamıyorum artik kendimi. Yokuştan aşağı ağaçların içinde dikkatlice yürürken agac yapraklarindan sabun gibi bir kaydım kaç metre kaydiysam artık kendi kendime düşünüyorum tuvaletim de çok geldi gaz cikarayim belki rahatlarim diye düşündüm sonra en son ağaca çarpıp durdum kızlar midesi bulananlar burdan sonrasını okumasin. Üstü m başım hep şey olmuş anlayın siz onu. Ayyyyyy bu neya benden önce biri buraya yapmış ve bende kayip düşünce buna denk gelmişim diye iyy miy diyorum o an lavabo ihtiyacimin gectigini farkettim bu kadar düşmeye ne gerek vardı gaz mis bunu yukardada yapardım dedim yavas yavaş yukarıya geri çıkarken bacaklarimdan tut vücuduma kadar sanırım o köyde ishal olmuşum herşey batmış eve yaklasinca farketmisim yaprakta ayağım kayinca gaz sandığım şey lavabo ihtiyacımmis zaten tutamıyordum kaydikca altıma doldurmusum hortumla yukandim bir daha da o köyde gitmedim :eek::işsiz:
Iyyyy :D bende bir keresinde mağara da dizime kadar ayı pisliğine bulanmıştım :D iğrençtii

Annem ben geç kalınca kapıyı 2-3 dk açmazdı.
Ben de kapı önündeki saksılarına işerdim bir güzel.
Bir güzel çiçek açardı o saksılar, sormayın.:rolleyes:

Annem ben geç kalınca kapıyı 2-3 dk açmazdı.
Ben de kapı önündeki saksılarına işerdim bir güzel.
Bir güzel çiçek açardı o saksılar, sormayın.:rolleyes:
İçimizden çıkan pasaklıya bakar mısınız :D ahahahah :D bende bir kere binada merdiven altına çiş yapmıştımm ama çok küçüktüm çok sıkışmıştmm eve çıkarsam annem tekrar oynamak içn inmeme izin vermezdi :D sonra merdiven silen kadın kapımızı çaldı. Anneme, senin kızın merdiven altına işemiş dedi. Annemde, aaa benim kızım öyle şey yapmaz dedi. Bende başımı iki yana sallayarak, yapmam annee demiştim :D kadın napsın tabi..

Koyde bir grup cocuk cinar denen pınar başına gitmiştik izinsiz.Babamdan tokat yediydim.

Atatürk büstü demişken, :KK70: ilkokulda habire atatürk büstünün önünde fatiha okur üflerdim biliyor musun her gün ama :KK70: ellerimi açıp bildiiğin dua okurdum :KK70: atatürkün mezarı sanardım orayı :KK70: :KK70: ama o büstlerin etrafnı da hep mezar gibi yaparlardı topraktan bir alan olurdu. :KK70: nasıl bir mantıksaa her okulda bir büst var ve ben mezarı sanıyorm :KK70:
:rolleyes: harikaymis bu hiç aklıma gelmez varya orda fatiha okumak :KK71::KK5: çok güzel bir düşünce fakat mezarı olmasolmasada orda içinden gelmesi gerçekten çok güzel birşey ben o kadar zeki değildim :-)

İçimizden çıkan pasaklıya bakar mısınız :KK70: ahahahah :KK70: bende bir kere binada merdiven altına çiş yapmıştımm ama çok küçüktüm çok sıkışmıştmm eve çıkarsam annem tekrar oynamak içn inmeme izin vermezdi :KK70: sonra merdiven silen kadın kapımızı çaldı. Anneme, senin kızın merdiven altına işemiş dedi. Annemde, aaa benim kızım öyle şey yapmaz dedi. Bende başımı iki yana sallayarak, yapmam annee demiştim :KK70: kadın napsın tabi..
Atatürk büstünde ben de dua ediyormuşum yanımdaki arkadaşıma da Zorla ettiriyormuşum:D

Konuyu yeni gördüm güzelmiş bide ben döküliyim şurya :D

Okula gitmez iken dayımların evinin damında güneş enerjisine kaydırak olarak binip kaydım.. çok zevkliydi ama bir iki üç derken patır kütür kırıldı o zamanlar adını bilmediğim güneş enerjisi kaydırağı:olamaz:
Sonra evdekiler farkedince naptım? Tabiki ben yaptım diyemezdim o kaydırak değildi bi kere hem komşunun çocuğu yasin yaptı :D
Yazık çocuk kekemeydi ağladı sadece yavrucak :olamaz: sonuç olarak güneş enerjisi kaydırağını yaptırdı ailesi. Burdan sesleniyorum hakkınızı helal edin o çocuk masum :D

Ohoho çok var hepsi afacan dennis modunda...Bi tanesini anlatalım bakalım. Severim çocukluk hikayelerini

Yaş 8-9 gıcık olduğum kız hep oyun kararlarımızı kendisi veriyor diye onu güzelcene cezalandırayım dedim. :oops:

Kızın en büyük zaafı renkli düğmelerdi. (Düğme evi oyunu bulmuştum kendi kendime ordan hastaydı düğmelere )Onlardan elde edeceğini söyleyip eve davet ettim.meraklandı tabi. Bahçemizdeki 2 çam ağacının ortasını kazdım önce elimden geldiğince.hortumu içine bıraktım su doluyor bu arada. Ağaçtan ağaca da bir ip bağladım. Büyükler yatır dan vs çok bahsederdi aklıma o geldi direk saf arkadaşı kandırmak için...şu ilerdeki ağaçlarda yatır varmış.oraya ip bağladık. bağlı olan ipten tutup gözün kapalı 5 kez geçersen dileğin kabul olacak dedim kıza ama "dilek ağacı bu zavallı kıza şunu ver bunu ver demen lazım elimdeki düğmeleri böyle elde ettim" dedim. :rolleyes:inanmaz diye de mahallenin şişman çocuğunu annemin börekleriyle ikna edip şahit yaptım., kızcağız ikna oldu tamam yaparız dedi.:rolleyes:gözlerini kapatıp ipten tutarak yürümeye başladı. "dilek ağacı bu zavallı kıza düğme ver" dedi geçti. Çukura geldiğinde o güzelim sarııı elbisesi çamura balçığa sıvandı tabi. :KK70::olamaz: Gözlerini açıp ağlamaya başladı. "Devam etmen lazım yoksa düğmeleri ve isteyeceğin başka şeyleri elde edemezsin" dedik şişman çocukla. Devam etti " dilek ağacı bu zavallı kıza cindy bebek ver,...... toka ver, ......oje ver, ......kirlenen elbisemi temizle deyip 5. turu çamura bata.çıka tamamladı. :KK70:Hani nerdeler demeye başladı ki "Seni kandırdım , hep senin oyunların mı oynanacak az da benimki oynansın "deyip kahkahayı patlattım :KK70:. Ağlayarak anneciğine koştu. Bi güzel dayak yedi ardından ben yedim annemden. İntikam soğuk yenen yemekmiş. Fenaymışım fena...:KK70:

Vol 2: 90 larda 5_6 yaşlarında iken ilk aşkı yaşadım ben. Masumdu hislerim.:KK37::KK36:gözlerim onu arardı hep. O ki süperboy du. Kırmızı peleriniyle arzı endam edip yardıma ihtiyacı olanların peşine koşardı. Karşılaşmalıydım onunla:KK73::confused: düşün düşün ne yapabilirsin. Evet, evet buldum. ağaçtan atlarsam kurtarmaya gelir dedim. Çıktım ağaca pek severdim zaten oraya buraya tırmanmayı. düşer gibi yaptım, gelmedi, süperboy diye seslendim gelmedi, atlarsam gelecek haklı deyip attım kendimi yere:KK70: yine gelen olmadı, bağrışıma annem geldi bacağımı kırdım o gün. Kendini pokemon sanıp damdan atlayan çocuğun atası benim arkadaşlar itiraf ediyorum. :KK70:
mkP9D2.jpg

Hemen açılışı yapmak istiyorum :KK70: Bu hatırlayamadığım çocukluk dönemimden :KK70: utannnnnnç vericiiiiiii :KK70:

Kardeşim bebekken onu hep oyuncak bebek zannediyormuşum ben. Gerçek olduğunu bir türlü aklım almıyormuş. Onun için annemin bana aldığı bebeklerin hiçbirini beğenmiyormuşum :KK70: bu kaka yapmıyor yemek yemiyor diyormuşm :KK70: neyse bir gün kardeşim derin derin uyurken ben bunun pili bitti sanmışım :KK70: ahahhahahahsha :KK70: ayyy gerisini tahmin ediyorsunuz herhalde :KK70: bunun bezini açmışım elime pili almışım Allahtan tam o sırada annem gelmiş. Bende "Anne bunun pilisi nerden takılıyoo" demişim :KK70: :KK70:

Annemin bana onun gerçek insan olduğunu anlatması çok zor olmuş :KK70: :KK70: daha çok değişik anım var sizlerle birlikte bende aralarda anlatırım
Vuuuu hoyratt , :D heee pilim bitik takan mı ? :D

Öğrermenimi okulda tuvalate girerken takip ettim wc ye girince hademelerin hortumu hep ortadır wclerınde üstü hep açıktır gortumy takıp suyu açıp yukardan hocanın olduğu wcye suyu açıp hortumu atıp kaçtım yakalansam yanmıştımmm gıcık dı öğretmen bayandı

Konuyu yeni gördüm güzelmiş bide ben döküliyim şurya :KK70:

Okula gitmez iken dayımların evinin damında güneş enerjisine kaydırak olarak binip kaydım.. çok zevkliydi ama bir iki üç derken patır kütür kırıldı o zamanlar adını bilmediğim güneş enerjisi kaydırağı:olamaz:
Sonra evdekiler farkedince naptım? Tabiki ben yaptım diyemezdim o kaydırak değildi bi kere hem komşunun çocuğu yasin yaptı :KK70:
Yazık çocuk kekemeydi ağladı sadece yavrucak :olamaz: sonuç olarak güneş enerjisi kaydırağını yaptırdı ailesi. Burdan sesleniyorum hakkınızı helal edin o çocuk masum :KK70:
Kıyamamm ona yaa :D Bende ne yapardım biliyor musun, habire bina da milletin kapısının önündeki ayakkabıları birbiriyle değiştirirdim :D bir kere dul bir kadının kapı önüne evli bir adamın ayakkabılarını koymuşum bina da çıngar çıktı :D :D bende hiç sesimi çıkarmadım tabi :D ama bir keree bu son ayakkabı heyecanımdı artık, çünkü elimde ayakkabılar sessiz sessiz giderken nermin teyze yakaladı beni :D ne yapıyorsun sen o ayakkabılarla dedi :D bende hemen, biri gecerken ayakkabilara carpmis herhalde ayakkabilar asagi dusmustu bende onlari getiriyordum dedim :D yemedi tabi :D

Ohoho çok var hepsi afacan dennis modunda...Bi tanesini anlatalım bakalım. Severim çocukluk hikayelerini

Yaş 8-9 gıcık olduğum kız hep oyun kararlarımızı kendisi veriyor diye onu güzelcene cezalandırayım dedim. :oops:

Kızın en büyük zaafı renkli düğmelerdi. (Düğme evi oyunu bulmuştum kendi kendime ordan hastaydı düğmelere )Onlardan elde edeceğini söyleyip eve davet ettim.meraklandı tabi. Bahçemizdeki 2 çam ağacının ortasını kazdım önce elimden geldiğince.hortumu içine bıraktım su doluyor bu arada. Ağaçtan ağaca da bir ip bağladım. Büyükler yatır dan vs çok bahsederdi aklıma o geldi direk saf arkadaşı kandırmak için...şu ilerdeki ağaçlarda yatır varmış.oraya ip bağladık. bağlı olan ipten tutup gözün kapalı 5 kez geçersen dileğin kabul olacak dedim kıza ama "dilek ağacı bu zavallı kıza şunu ver bunu ver demen lazım elimdeki düğmeleri böyle elde ettim" dedim. :rolleyes:inanmaz diye de mahallenin şişman çocuğunu annemin börekleriyle ikna edip şahit yaptım., kızcağız ikna oldu tamam yaparız dedi.:rolleyes:gözlerini kapatıp ipten tutarak yürümeye başladı. "dilek ağacı bu zavallı kıza düğme ver" dedi geçti. Çukura geldiğinde o güzelim sarııı elbisesi çamura balçığa sıvandı tabi. :KK70::olamaz: Gözlerini açıp ağlamaya başladı. "Devam etmen lazım yoksa düğmeleri ve isteyeceğin başka şeyleri elde edemezsin" dedik şişman çocukla. Devam etti " dilek ağacı bu zavallı kıza cindy bebek ver,...... toka ver, ......oje ver, ......kirlenen elbisemi temizle deyip 5. turu çamura bata.çıka tamamladı. :KK70:Hani nerdeler demeye başladı ki "Seni kandırdım , hep senin oyunların mı oynanacak az da benimki oynansın "deyip kahkahayı patlattım :KK70:. Ağlayarak anneciğine koştu. Bi güzel dayak yedi ardından ben yedim annemden. İntikam soğuk yenen yemekmiş. Fenaymışım fena...:KK70:
Sen bayagi teskilat olmussun :D cocukken her sey ne guzeldi keske simdi de yapabilsek ahahhaha :D ben senin kadar deli degildim ama cooooook utanarak bir sey daha anlatayim :D

Henuz 4 ya da 5 yasindayiz. Annem bana plastik ev görünümlü çadır almış. İçine girip kuzenlerimle oyun oynuyorduk. İki kız kuzenim yani :) sonra dedik bir macera yaşayalım :D cesareti olan donunu poposunu göstersin dedik ahahahha :D herkes 2 saniye açıp kapadı poposunu sıra bana geldi :D fikirde benden çıktı ama ben çok utanıyordum. Sonra tamam dedim yapıcam ama çadırı iyi tutun ki gelip kaldırmasınlar :D zar zor donumu indirdim derken annemle teyzem, ne yapıyorsunuz siz orada diyerekten çadırı kaldırmaya çalışıyor :D biz 3 kız çadıra abanmışız kaldıramasınlar diye :D bana çabuk donunu çek çabukk diyorlar ama ben çadırı bırakamıyorum :D :D sonra çadır kalktı biz bi güzel sopa yedik :D hiç unutmuyorum annem şunu dedi "siz birbirinize ayıp şeyler mi yaptınız" :D aslında hiç haberimiz yoktu tabi :D

Vol 2: 90 larda 5_6 yaşlarında iken ilk aşkı yaşadım ben. Masumdu hislerim.:KK37::KK36:gözlerim onu arardı hep. O ki süperboy du. Kırmızı peleriniyle arzı endam edip yardıma ihtiyacı olanların peşine koşardı. Karşılaşmalıydım onunla:KK73::confused: düşün düşün ne yapabilirsin. Evet, evet buldum. ağaçtan atlarsam kurtarmaya gelir dedim. Çıktım ağaca pek severdim zaten oraya buraya tırmanmayı. düşer gibi yaptım, gelmedi, süperboy diye seslendim gelmedi, atlarsam gelecek haklı deyip attım kendimi yere:KK70: yine gelen olmadı, bağrışıma annem geldi bacağımı kırdım o gün. Kendini pokemon sanıp damdan atlayan çocuğun atası benim arkadaşlar itiraf ediyorum. :KK70:
mkP9D2.jpg

Ahahhaha :D oy yerimmmmmmm çok tatlısın :D gelmedi ama dimii gelmez gelmez :D o 18 lik çıtırların peşindeydi o zaman :| bende köpek balığı ve volkan kız diye bir film seyretmiştim. Orada köpek balığı çocuk, alaca karanlıkta ki esmer çocuk varya hani kurta dönüşen, onun çocukluk haliydi :) ben buna aşık oldum :D her akşam rüyamda onu görüyordum :D filmde bunlar çocuğun hayal ürünüydü. Çocuk hayal kurdukça bunları görüyordu. Bende paso hayal kuruyordum ama foss tabi :D tv yle mi öpüşmedim neler neler :D

Öğrermenimi okulda tuvalate girerken takip ettim wc ye girince hademelerin hortumu hep ortadır wclerınde üstü hep açıktır gortumy takıp suyu açıp yukardan hocanın olduğu wcye suyu açıp hortumu atıp kaçtım yakalansam yanmıştımmm gıcık dı öğretmen bayandı
Çok iyi yapmışsın oh içimin yağları eridi :KK70: ömrümüzü yediler ömrümüzü

Back