Ohoho çok var hepsi afacan dennis modunda...Bi tanesini anlatalım bakalım. Severim çocukluk hikayelerini
Yaş 8-9 gıcık olduğum kız hep oyun kararlarımızı kendisi veriyor diye onu güzelcene cezalandırayım dedim.
Kızın en büyük zaafı renkli düğmelerdi. (Düğme evi oyunu bulmuştum kendi kendime ordan hastaydı düğmelere )Onlardan elde edeceğini söyleyip eve davet ettim.meraklandı tabi. Bahçemizdeki 2 çam ağacının ortasını kazdım önce elimden geldiğince.hortumu içine bıraktım su doluyor bu arada. Ağaçtan ağaca da bir ip bağladım. Büyükler yatır dan vs çok bahsederdi aklıma o geldi direk saf arkadaşı kandırmak için...şu ilerdeki ağaçlarda yatır varmış.oraya ip bağladık. bağlı olan ipten tutup gözün kapalı 5 kez geçersen dileğin kabul olacak dedim kıza ama "dilek ağacı bu zavallı kıza şunu ver bunu ver demen lazım elimdeki düğmeleri böyle elde ettim" dedim.
inanmaz diye de mahallenin şişman çocuğunu annemin börekleriyle ikna edip şahit yaptım., kızcağız ikna oldu tamam yaparız dedi.
gözlerini kapatıp ipten tutarak yürümeye başladı. "dilek ağacı bu zavallı kıza düğme ver" dedi geçti. Çukura geldiğinde o güzelim sarııı elbisesi çamura balçığa sıvandı tabi.
Gözlerini açıp ağlamaya başladı. "Devam etmen lazım yoksa düğmeleri ve isteyeceğin başka şeyleri elde edemezsin" dedik şişman çocukla. Devam etti " dilek ağacı bu zavallı kıza cindy bebek ver,...... toka ver, ......oje ver, ......kirlenen elbisemi temizle deyip 5. turu çamura bata.çıka tamamladı.
Hani nerdeler demeye başladı ki "Seni kandırdım , hep senin oyunların mı oynanacak az da benimki oynansın "deyip kahkahayı patlattım
. Ağlayarak anneciğine koştu. Bi güzel dayak yedi ardından ben yedim annemden. İntikam soğuk yenen yemekmiş. Fenaymışım fena...