Çocuk yetiştirmek için boşanılır mı?

her evlilikte cocukla ilgili tartismalar olur, bunlar cozulmeyecek meseleler degil. bir an once aile terapisi alin ve ikiniz de davranislarinizi degistirin. muhtemelen bosanmazsiniz zaten, ilerde cocugu manyak edersiniz. bir an once onlem alin

Biz hamileyken arabada uzun kısa tüm yolculuklarda adem güneş dinliyorduk. Onun bize olumlu etkisi oldu.

Çocuk konusunda farklı düşünen ebeveyler zor oluyor. Biz yüzde doksan aynıyız. Ama o yizde onluk bile zorluyor bazen. Sizi düşünemiyorum.

Ama boşanmak uç bir durum bu nedenle. Çünkü yine o baba olmaya devam edecek. Baskı vs yine vereceği zararı verir. Düzelmesi lazım adem güneş dinletin bence salağa anlatır gibi en saf haliyle anlatıyor. Az aklı niyeti olan çocugunu anlamaya çalışır zaten

Bakin ben kocamin kizima begenmedigim bir tavrini degistirmek istedigimde ne yaptigimi anlatiyim. Sanki o tavri ben sergiliyormus gibi destek istedim. Dedimki x durumunda y tepkileri veriyorum ve aslinda dogru bulmuyorum bu durumu onlemek için farkettigin zaman bana mudahale edip farkina varmami saglar misin dedim. Bana ornek olucam diye kendi duzeldi

Aslında onun üzülmesine hiç tahammül edememeniz de normal değil. Belki siz de her istediğini yaparak hata ediyorsunuzdur. Bence o sert davrandıkça siz yumuşuyorsunuz , siz yumuşadıkça eşiniz sert davranıyor. Benim üzülmeme annem ve babam da hiç dayanamazdı ve ben bu yüzden aşırı kırılgan büyüdüm. Yetişkinliğimde sorunlarla baş ederken zorlandım. Bir uzmanla ilerlemek en iyisi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…