İnanmıyorsan Allah başına versin diyeceğim ama susuyorum Allah görüyorKendi ailesi de sapıkmış oda Tokyo’nun tokat ilindendir belki
Duzenli psikoloğa gidiyorum olsaydım öyle ilaç verirdi panik atagim sadeceAcaba kocan gerçekten sapık mı yoksa sen gördüklerini şizofrenikçe birleştiriyor musun, kan bağı var aralarında çocuk amcasına benzeyebilir. Benim oğlum da babasından çok dayısı ve amcasına benziyor, ne yapacağız şimdi. Sana göre farklı senaryolar düşünülebilir tabi.
Yalnız çalışamayacak kadar sağlık sorunu yaşarken evlenmeyi nasıl başardın. Evlilik elden ayaktan düşünce yapılan bir şey mi, aptal mı kocan yoksa sen bu insanları kandırdın şimdi de yerini mi sağlamlaştırmaya çalışıyorsun.
Kimseyi kandırmadim anlaşmalı evlendik herkes durumu biliyorDuzenli psikoloğa gidiyorum olsaydım öyle ilaç verirdi panik atagim sadece
Bacım sana burda akıl veriyoruz anladın mı ? Alay konusu sebebini de bir önceki açıklamam da yaptım ve cidden seninle polemiğe giremeyeceğim benden önce Allah sana akıl fikir versin inşallah .İnanmıyorsan Allah başına versin diyeceğim ama susuyorum Allah görüyor
Psikoloğa gidiyorum ama özele gidecegim çocuk yapmadan ayrilacagimPsikolojin iyi değil destek almalısın bence. Ne evlenme ne de çocuk yapma ehliyeti verilmemeli sana ama maalesef öyle bir uygulama yok.
Bize anlattıklarını psikoloğa da anlat bence teşhisini değiştirmesi muhtemel.Duzenli psikoloğa gidiyorum olsaydım öyle ilaç verirdi panik atagim sadece
Nasıl bir anlaşma bu, ben bütün sülaleye sapık damgası yapıştıracağım siz de bana bakacaksınız anlaşması mı? Nasıl bir kafan var senin yaaa. Ben kocamın yüzüne karşı 'yeğeninin babası sen misin?' Desem elinde kalırım, adam da garip, gidip kardeşine söylüyor bunu. Tam tencere kapak olmuşsunuz sülalecek.Kimseyi kandırmadim anlaşmalı evlendik herkes durumu biliyor
Panik atak oldugunuz icin mi calisamiyorsunuz? Aklima avrupa yakasi burhan altintop geldi o bile panik ataklara ragmen calisiyorduDuzenli psikoloğa gidiyorum olsaydım öyle ilaç verirdi panik atagim sadece
Adam ona bakarken dibi düşüyor ama kadının memelerine hastaNasıl bir anlaşma bu, ben bütün sülaleye sapık damgası yapıştıracağım siz de bana bakacaksınız anlaşması mı? Nasıl bir kafan var senin yaaa. Ben kocamın yüzüne karşı 'yeğeninin babası sen misin?' Desem elinde kalırım, adam da garip, gidip kardeşine söylüyor bunu. Tam tencere kapak olmuşsunuz sülalecek.
Hayir sorunum sakatlık derecesinde psikolojik degilPanik atak oldugunuz icin mi calisamiyorsunuz? Aklima avrupa yakasi burhan altintop geldi o bile panik ataklara ragmen calisiyordusize bahane olmus calismamak icin. Madem evli kalmak istiyorsunuz devam edin panik atagim calisamam o yuzden mecburum demeyin.
Ben onun anasına babasına bakacaktim onlarda banaNasıl bir anlaşma bu, ben bütün sülaleye sapık damgası yapıştıracağım siz de bana bakacaksınız anlaşması mı? Nasıl bir kafan var senin yaaa. Ben kocamın yüzüne karşı 'yeğeninin babası sen misin?' Desem elinde kalırım, adam da garip, gidip kardeşine söylüyor bunu. Tam tencere kapak olmuşsunuz sülalecek.
Bunu diyen sensin az önceki çocuk yapmalimiyim diyende sensin. Allah akıl fikir versin. Nasil evlilikler yaşıyorsunuz. Benim kocam bunu yapacak ağzına tükürürüm de s.ktr edip boşanirim.Adam ona bakarken dibi düşüyor ama kadının memelerine hasta
Benim ilk çocuğum. Eşimin dayısının tıpa tıp aynisiydiAcaba kocan gerçekten sapık mı yoksa sen gördüklerini şizofrenikçe birleştiriyor musun, kan bağı var aralarında çocuk amcasına benzeyebilir. Benim oğlum da babasından çok dayısı ve amcasına benziyor, ne yapacağız şimdi. Sana göre farklı senaryolar düşünülebilir tabi.
Yalnız çalışamayacak kadar sağlık sorunu yaşarken evlenmeyi nasıl başardın. Evlilik elden ayaktan düşünce yapılan bir şey mi, aptal mı kocan yoksa sen bu insanları kandırdın şimdi de yerini mi sağlamlaştırmaya çalışıyorsun.
Hastaliginiz tam olarak nedir kaza gecirdiniz sakat mi kaldiniz anlamadim? Anasina babasina bakmadiginiz kavga cikarttiginiz icin anlasma bozulmus zaten. Calisamiyorsaniz kendinize bakacak durumunuz olmamasi lazim boyleyken anasina babasina doguracaginiza nasil bakacaksiniz onu da anlamiyorum. Konunuzda eksikler cok fazlaHayir sorunum sakatlık derecesinde psikolojik degil
Ben onun anasına babasına bakacaktim onlarda bana
Kendinin çok zeki mi olduğunu düşünüyorsun
Herseyi yazamadım önemli olan kısımları anlatabildimHastaliginiz tam olarak nedir kaza gecirdiniz sakat mi kaldiniz anlamadim? Anasina babasina bakmadiginiz kavga cikarttiginiz icin anlasma bozulmus zaten. Calisamiyorsaniz kendinize bakacak durumunuz olmamasi lazim boyleyken anasina babasina doguracaginiza nasil bakacaksiniz onu da anlamiyorum. Konunuzda eksikler cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?