Cocuk yapsam mi

Duzenli psikoloğa gidiyorum olsaydım öyle ilaç verirdi panik atagim sadece

İnanmıyorsan Allah başına versin diyeceğim ama susuyorum Allah görüyor
Bacım sana burda akıl veriyoruz anladın mı ? Alay konusu sebebini de bir önceki açıklamam da yaptım ve cidden seninle polemiğe giremeyeceğim benden önce Allah sana akıl fikir versin inşallah .

Psikolojin iyi değil destek almalısın bence. Ne evlenme ne de çocuk yapma ehliyeti verilmemeli sana ama maalesef öyle bir uygulama yok.
Psikoloğa gidiyorum ama özele gidecegim çocuk yapmadan ayrilacagim

Bu ahlaksız adama çocuk mu yapacaksiniz. Çocuğu nasıl koruyacaksiniz adam bildiğiniz sapik. Gidin bosanin yapamam derseniz çocuk yapıp günaha girmeyin.

Kimseyi kandırmadim anlaşmalı evlendik herkes durumu biliyor
Nasıl bir anlaşma bu, ben bütün sülaleye sapık damgası yapıştıracağım siz de bana bakacaksınız anlaşması mı? Nasıl bir kafan var senin yaaa. Ben kocamın yüzüne karşı 'yeğeninin babası sen misin?' Desem elinde kalırım, adam da garip, gidip kardeşine söylüyor bunu. Tam tencere kapak olmuşsunuz sülalecek.

Duzenli psikoloğa gidiyorum olsaydım öyle ilaç verirdi panik atagim sadece
Panik atak oldugunuz icin mi calisamiyorsunuz? Aklima avrupa yakasi burhan altintop geldi o bile panik ataklara ragmen calisiyordu size bahane olmus calismamak icin. Madem evli kalmak istiyorsunuz devam edin panik atagim calisamam o yuzden mecburum demeyin.

Çocuk falan yapma. Sen kendini koruyamiyorsun bu evde çocuğu nasıl düzgün yetiştireceksin

Adam ona bakarken dibi düşüyor ama kadının memelerine hasta

Hayir sorunum sakatlık derecesinde psikolojik degil
Ben onun anasına babasına bakacaktim onlarda bana

Adam ona bakarken dibi düşüyor ama kadının memelerine hasta
Bunu diyen sensin az önceki çocuk yapmalimiyim diyende sensin. Allah akıl fikir versin. Nasil evlilikler yaşıyorsunuz. Benim kocam bunu yapacak ağzına tükürürüm de s.ktr edip boşanirim.

Benim ilk çocuğum. Eşimin dayısının tıpa tıp aynisiydi

Konu nasıl bu kadar normal başlayıp bu kadar kaosla bitti. Yani bunu hala sormanız inanılmaz.

Hayir sorunum sakatlık derecesinde psikolojik degil

Ben onun anasına babasına bakacaktim onlarda bana
Hastaliginiz tam olarak nedir kaza gecirdiniz sakat mi kaldiniz anlamadim? Anasina babasina bakmadiginiz kavga cikarttiginiz icin anlasma bozulmus zaten. Calisamiyorsaniz kendinize bakacak durumunuz olmamasi lazim boyleyken anasina babasina doguracaginiza nasil bakacaksiniz onu da anlamiyorum. Konunuzda eksikler cok fazla

Herseyi yazamadım önemli olan kısımları anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…