Cocuk yapsam mi

Vala bacım Trump 'ın Zelensyk'i Beyaz Saray'da fırçalamasından daha beter bir durumun içindesin. Sina Çölü kadar geniş mezhepli bir ailenin içindesin. Seni sofraya koyup yer bunlar.
Sakın cocuk yapayım deme. Sağlık durumundan dolayı çalışamıyorum falan deme ayrıl. Olmayan sağlığına bir de psikolojik sorun ekleme.

Ailecek korkuncsunuz.
Sakın böyle bir aileye günahsız bir çocuk getirmeyin.

Çok haklısın öyle yapacagim

Cocuk karsiliginda 5 kurus para kazanamayacaginiz tam zamanlı tatili mesaisi olmayan bir istir, siz yuruyemediginiz icin calisamayacak durumdayken cocugu nasil yapacaksiniz, bakin bunlari 2 cocuk sahibi bir anne olarak yaziyorum.

Ilk çocuğumdan sonra dogum aninda yasanan fiziksel bir komplikasyon sebebiyle felclik sakatlik olmadigi halde yuruyemedim 6 ay, ayakta dahi duramadim, o 6 ay nasil gecti bir ben bilirim.

Simdi siz yuruyemiyorsunuz, korkunc bir kocaniz ve aileniz var, kimsesizsiniz ve cocuk sahibi olmak istiyorsunuz, aklinizi peynir ekmekle mi yediniz, yoksa bizle dalga mi geciyorsunuz? Bu adama güvenip bu sefalete birde cocugu dahil etmek saka olmali.

Hanimefendi kardesinin karisiyla gozumun onunde benim kocam kurlasmiyor buna da ben susmuyorum. Kendinize gelin isterseniz. Ben hayatimda bu kadar sacmalik duymadim
Kadin herkese kur yapan oynak kadın ben gözümle bir şey görmedim öyle Bi kadın ki görsen anlarsın benim kiskanmam için zittina daha da abartiyor

bak güzel kardeşim hiçbir erkek kurtuluş değildir! En meleği bile değildir. Ailen kötüymüş eyvallah. Seçemezsin aileni ama onlardan kurtulayım diye de evlenilmez. 2025 yılındayız değil mi? Devlet her yerde. Yeter ki iste. Sığınma evleri evet zormuş. Ama sen de çocuk yok. Otel gibi kullanırsın. İşe gidip gelirsin. Sonra da bir apart tutar yerleşirsin. Konularına baktığım kadarıyla da hamile kalmaya çalışıyorsun. Günah değil mi o çocuğa. Senle aynı kaderi yaşayacak. Ona bambaşka hayat veremeyeceksin. Belki daha iyi birileri çıkar karşına sonra çocuğun olur. Önüne bakmalısın. Hastalığın nedir bilmiyorum. Engelli kısmına gerçek birşeyse onla ilgili iş yardım da alabilirsin belki araştır çocuk yapacağına

Diyorsun ki o evde cehennemi yaşıyorum. O evde çocuğunu nasıl buyuteceksin. Lütfen yapma.

Garip bir konu. Sanki siz yaşamamışsınız gibi anlatıyorsunuz. Gram hissiyat yok.
Kendi ailemdede bu tür olaylarla , çokça şiddet ve tacizle büyüdüm hatta evdeki erkekleri geçtim kadınlarda taciz etti (anne baba ayrı ananeyle büyüdüm) ve erken yaşta evden kaçtım uzun yıllar baska sehirde tek yaşadım gecen yıl evlendim hastalanmasam yine evlenmedim aslında çok yıprandım evlilikte ama düşünüyorum nasıl olabilir belki gerçekten ilişkileri yoktur çünkü eltim bendeki deterjanı bile kıskanır kıskanayım diye bunları yapiyor olabilir diye düşündüm hep ama artık adam çocuk diye tutturuyor bense hiç istemiyorum yapmayınca da boşar zaten buraya içimi dökmek istedim

Garip bir konu. Sanki siz yaşamamışsınız gibi anlatıyorsunuz. Gram hissiyat yok.
Kendi ailemdede bu tür olaylarla , çokça şiddet ve tacizle büyüdüm hatta evdeki erkekleri geçtim kadınlarda taciz etti (anne baba ayrı ananeyle büyüdüm) ve erken yaşta evden kaçtım uzun yıllar baska sehirde tek yaşadım gecen yıl evlendim hastalanmasam yine evlenmedim aslında çok yıprandım evlilikte ama düşünüyorum nasıl olabilir belki gerçekten ilişkileri yoktur çünkü eltim bendeki deterjanı bile kıskanır kıskanayım diye bunları yapiyor olabilir diye düşündüm hep ama artık adam çocuk diye tutturuyor bense hiç istemiyorum yapmayınca da boşar zaten buraya içimi dökmek istedim

En aklı başında yorum bu oldu teşekkürler

Anlamadığım bir şey var. Sen bunları farkediyorsun da eltinin kocası nerede? Bu adam farkında değil mi olanlarin ? Anlattıklarına göre bu aile de kan çıkması lazım.
Adam beni aradı ağzına geleni saydı Bi daha evime gelme dedi ,kadın kocasının yanında memelerini gösteren biri ama tek fark esim kardeşinin yanında bakmıyor sadece benim yanımda bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…