- 28 Ağustos 2020
- 8.464
- 37.337
- 498
Baş parmak çıkıntısı mı?Kemiklerinde eğilme var
Belden aşağısıBaş parmak çıkıntısı mı?
Vala bacım Trump 'ın Zelensyk'i Beyaz Saray'da fırçalamasından daha beter bir durumun içindesin. Sina Çölü kadar geniş mezhepli bir ailenin içindesin. Seni sofraya koyup yer bunlar.Merhabalar ben sekiz aylık evliyim İnternet üzerinden tanışıp evlendik pko hastasıyım bir kaç aya tedavi olup cocuk yapmak istiyorum yaşımda geçiyor ancak eşim evde yaptığım her işe karışıyor şehir değiştirdik taşındık evin bir günde oturulur vaziyete gelmesini bekliyor kendinide benide yoruyor bir toz görse insan şunu Bi siler diye söyleniyor cvp olarak yoruldum bir günde hepsi yapılırmı diyorum oda bana ailemle kavgalı olmasaydın onlar yardım ederdi diyor kavgalı olma sebebim eltimle eşimi kıskanıp evi terketmem sonucu annesi kız kardeşi ve eşim benim ailemi arayip altınları çalıp kaçtı dediler ve pis olduğumu söylediler bosanacaktim ama saglik durumundan dolayı çalışacak halde değilim bosanamiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum eltim eşiyle kavga etmiş benim eşimde kardeşi annesi babası beraber kavgayı konuşurken eşimde kalkmış eltime gitmiş bir saat orda yalnız kaldılar ben uygulamadan gördüm aradım açmadı eve geldiğinde birbirimize girdik eltim bulaşıkları toplarken yemek koyarken göğüslerini insanlara gösteren biri eşimde içine düşüyor kendi kuzenininde özel bölgesine bakiyor kuzenin o bölgesi kıyafetten belli oluyor başka bir günde eltim karını gördün beni unuttun demişti en son biz görüncemde kalmıştık yeni uyandık eşim baksırla banyoya girdi hemen geri döndü uyku sersemi ne oldu dedim yüzünde salakça gülümsemeyle hiç kardeşimle karşılaştık geri döndüm dedi ama kardeşi evde yoktu karşılaştığı eltimdi bana söylemedi ertesi gün evde havluyla dolaşıyor eltim evde böyle dolaşma seni böyle götürse biter dedim saçımı çekti kavga çıktı kardeşleri ayridi eltimde orda dönecektim neden benim kocamın yanında emziriyorsun bebeğini dedim elimden aldılar kocasıda biliyor söyledim tüm aile bana düşman oldu ne yapacağım destek olun lütfen
Ailecek korkuncsunuz.Merhabalar ben sekiz aylık evliyim İnternet üzerinden tanışıp evlendik pko hastasıyım bir kaç aya tedavi olup cocuk yapmak istiyorum yaşımda geçiyor ancak eşim evde yaptığım her işe karışıyor şehir değiştirdik taşındık evin bir günde oturulur vaziyete gelmesini bekliyor kendinide benide yoruyor bir toz görse insan şunu Bi siler diye söyleniyor cvp olarak yoruldum bir günde hepsi yapılırmı diyorum oda bana ailemle kavgalı olmasaydın onlar yardım ederdi diyor kavgalı olma sebebim eltimle eşimi kıskanıp evi terketmem sonucu annesi kız kardeşi ve eşim benim ailemi arayip altınları çalıp kaçtı dediler ve pis olduğumu söylediler bosanacaktim ama saglik durumundan dolayı çalışacak halde değilim bosanamiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum eltim eşiyle kavga etmiş benim eşimde kardeşi annesi babası beraber kavgayı konuşurken eşimde kalkmış eltime gitmiş bir saat orda yalnız kaldılar ben uygulamadan gördüm aradım açmadı eve geldiğinde birbirimize girdik eltim bulaşıkları toplarken yemek koyarken göğüslerini insanlara gösteren biri eşimde içine düşüyor kendi kuzenininde özel bölgesine bakiyor kuzenin o bölgesi kıyafetten belli oluyor başka bir günde eltim karını gördün beni unuttun demişti en son biz görüncemde kalmıştık yeni uyandık eşim baksırla banyoya girdi hemen geri döndü uyku sersemi ne oldu dedim yüzünde salakça gülümsemeyle hiç kardeşimle karşılaştık geri döndüm dedi ama kardeşi evde yoktu karşılaştığı eltimdi bana söylemedi ertesi gün evde havluyla dolaşıyor eltim evde böyle dolaşma seni böyle götürse biter dedim saçımı çekti kavga çıktı kardeşleri ayridi eltimde orda dönecektim neden benim kocamın yanında emziriyorsun bebeğini dedim elimden aldılar kocasıda biliyor söyledim tüm aile bana düşman oldu ne yapacağım destek olun lütfen
Çocuğa nasıl bakacaksınız?Peki bosanirsam ne yapacağım neredeyse yürüyemeyecek haldeyim
Çok haklısın öyle yapacagimVala bacım Trump 'ın Zelensyk'i Beyaz Saray'da fırçalamasından daha beter bir durumun içindesin. Sina Çölü kadar geniş mezhepli bir ailenin içindesin. Seni sofraya koyup yer bunlar.
Sakın cocuk yapayım deme. Sağlık durumundan dolayı çalışamıyorum falan deme ayrıl. Olmayan sağlığına bir de psikolojik sorun ekleme.
Hanimefendi kardesinin karisiyla gozumun onunde benim kocam kurlasmiyor buna da ben susmuyorum. Kendinize gelin isterseniz. Ben hayatimda bu kadar sacmalik duymadimAhlaksız olan sensin düzgün konus
Kadin herkese kur yapan oynak kadın ben gözümle bir şey görmedim öyle Bi kadın ki görsen anlarsın benim kiskanmam için zittina daha da abartiyorHanimefendi kardesinin karisiyla gozumun onunde benim kocam kurlasmiyor buna da ben susmuyorum. Kendinize gelin isterseniz. Ben hayatimda bu kadar sacmalik duymadim
Anlamadığım bir şey var. Sen bunları farkediyorsun da eltinin kocası nerede? Bu adam farkında değil mi olanlarin ? Anlattıklarına göre bu aile de kan çıkması lazım.Hayat size güzel ordan konuşması ne kolay
Geçmiş olsun. Ameliyat olup sağlığınıza kavuşamıyor musunuz?Belden aşağısı
Daha zamanı var fizik tedavi deneyecekler onceGeçmiş olsun. Ameliyat olup sağlığınıza kavuşamıyor musunuz?
Kendi ailemdede bu tür olaylarla , çokça şiddet ve tacizle büyüdüm hatta evdeki erkekleri geçtim kadınlarda taciz etti (anne baba ayrı ananeyle büyüdüm) ve erken yaşta evden kaçtım uzun yıllar baska sehirde tek yaşadım gecen yıl evlendim hastalanmasam yine evlenmedim aslında çok yıprandım evlilikte ama düşünüyorum nasıl olabilir belki gerçekten ilişkileri yoktur çünkü eltim bendeki deterjanı bile kıskanır kıskanayım diye bunları yapiyor olabilir diye düşündüm hep ama artık adam çocuk diye tutturuyor bense hiç istemiyorum yapmayınca da boşar zaten buraya içimi dökmek istedimGarip bir konu. Sanki siz yaşamamışsınız gibi anlatıyorsunuz. Gram hissiyat yok.
Kendi ailemdede bu tür olaylarla , çokça şiddet ve tacizle büyüdüm hatta evdeki erkekleri geçtim kadınlarda taciz etti (anne baba ayrı ananeyle büyüdüm) ve erken yaşta evden kaçtım uzun yıllar baska sehirde tek yaşadım gecen yıl evlendim hastalanmasam yine evlenmedim aslında çok yıprandım evlilikte ama düşünüyorum nasıl olabilir belki gerçekten ilişkileri yoktur çünkü eltim bendeki deterjanı bile kıskanır kıskanayım diye bunları yapiyor olabilir diye düşündüm hep ama artık adam çocuk diye tutturuyor bense hiç istemiyorum yapmayınca da boşar zaten buraya içimi dökmek istedimGarip bir konu. Sanki siz yaşamamışsınız gibi anlatıyorsunuz. Gram hissiyat yok.
En aklı başında yorum bu oldu teşekkürlerbak güzel kardeşim hiçbir erkek kurtuluş değildir! En meleği bile değildir. Ailen kötüymüş eyvallah. Seçemezsin aileni ama onlardan kurtulayım diye de evlenilmez. 2025 yılındayız değil mi? Devlet her yerde. Yeter ki iste. Sığınma evleri evet zormuş. Ama sen de çocuk yok. Otel gibi kullanırsın. İşe gidip gelirsin. Sonra da bir apart tutar yerleşirsin. Konularına baktığım kadarıyla da hamile kalmaya çalışıyorsun. Günah değil mi o çocuğa. Senle aynı kaderi yaşayacak. Ona bambaşka hayat veremeyeceksin. Belki daha iyi birileri çıkar karşına sonra çocuğun olur. Önüne bakmalısın. Hastalığın nedir bilmiyorum. Engelli kısmına gerçek birşeyse onla ilgili iş yardım da alabilirsin belki araştır çocuk yapacağına
Adam beni aradı ağzına geleni saydı Bi daha evime gelme dedi ,kadın kocasının yanında memelerini gösteren biri ama tek fark esim kardeşinin yanında bakmıyor sadece benim yanımda bakiyorAnlamadığım bir şey var. Sen bunları farkediyorsun da eltinin kocası nerede? Bu adam farkında değil mi olanlarin ? Anlattıklarına göre bu aile de kan çıkması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?