- 2 Eylül 2023
- 33
- 20
- 8
- 25
Şu cümleye kahkaha attımGidip turabinin şarkısını dinlim daha mantıklı
Yaw hayır da sen akıl tutulması mı yaşıyorsun birde bu adamdan çocuk mu yapacaksın sen, hemen boşan ailenin yanına dön Allah aşkına…Merhabalar ben sekiz aylık evliyim İnternet üzerinden tanışıp evlendik pko hastasıyım bir kaç aya tedavi olup cocuk yapmak istiyorum yaşımda geçiyor ancak eşim evde yaptığım her işe karışıyor şehir değiştirdik taşındık evin bir günde oturulur vaziyete gelmesini bekliyor kendinide benide yoruyor bir toz görse insan şunu Bi siler diye söyleniyor cvp olarak yoruldum bir günde hepsi yapılırmı diyorum oda bana ailemle kavgalı olmasaydın onlar yardım ederdi diyor kavgalı olma sebebim eltimle eşimi kıskanıp evi terketmem sonucu annesi kız kardeşi ve eşim benim ailemi arayip altınları çalıp kaçtı dediler ve pis olduğumu söylediler bosanacaktim ama saglik durumundan dolayı çalışacak halde değilim bosanamiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum eltim eşiyle kavga etmiş benim eşimde kardeşi annesi babası beraber kavgayı konuşurken eşimde kalkmış eltime gitmiş bir saat orda yalnız kaldılar ben uygulamadan gördüm aradım açmadı eve geldiğinde birbirimize girdik eltim bulaşıkları toplarken yemek koyarken göğüslerini insanlara gösteren biri eşimde içine düşüyor kendi kuzenininde özel bölgesine bakiyor kuzenin o bölgesi kıyafetten belli oluyor başka bir günde eltim karını gördün beni unuttun demişti en son biz görüncemde kalmıştık yeni uyandık eşim baksırla banyoya girdi hemen geri döndü uyku sersemi ne oldu dedim yüzünde salakça gülümsemeyle hiç kardeşimle karşılaştık geri döndüm dedi ama kardeşi evde yoktu karşılaştığı eltimdi bana söylemedi ertesi gün evde havluyla dolaşıyor eltim evde böyle dolaşma seni böyle götürse biter dedim saçımı çekti kavga çıktı kardeşleri ayridi eltimde orda dönecektim neden benim kocamın yanında emziriyorsun bebeğini dedim elimden aldılar kocasıda biliyor söyledim tüm aile bana düşman oldu ne yapacağım destek olun lütfen
Aile yi anlattı ya resmen astral seyahat le Çorlu nun kore mahallesine gittim kesin ikamet o tip bir mahalleŞu cümleye kahkaha attım
Kendi ailemden de taciz görüyorumYaw hayır da sen akıl tutulması mı yaşıyorsun birde bu adamdan çocuk mu yapacaksın sen, hemen boşan ailenin yanına dön Allah aşkına…
Neden güçlü bir kadın olmayı başaramıyorsun da halen o adamla evlisin…
Birde çocuk diyorsun,kendine gel böyle adama böyle aileye çocuk mu yapılır Allah aşkına…
Kendi ailesi de sapıkmış oda Tokyo’nun tokat ilindendir belkiAile yi anlattı ya resmen astral seyahat le Çorlu nun kore mahallesine gittim kesin ikamet o tip bir mahalle
Hah kilit nokta bu illa birisine ihtiyacın yok tek başına ayakta kal çalış boşanKendi ailemden de taciz görüyorum
Bir çocuk yaparsa çocuk muhtemelen annesinin yaşadıklarını yaşıcak şiddet tacizKendi ailesi de sapıkmış oda Tokyo’nun tokat ilindendir belki
Sığınma evlerinde on öncesi kadınla aynı odada kalıyorsun hiç biri normal degil bağımlı yada şizofreni nerde kalacagim bu süreçte üstelik fazla ayakta kalamayan biriyim nasıl calisacagimHah kilit nokta bu illa birisine ihtiyacın yok tek başına ayakta kal çalış boşan
Neden bir çocuk yapıp kendi çocukluğun da yaşandığın korkunç şeyleri yaşasın bir adım atmadan kafanda senaryo kur
Ahlaksız olan sensin düzgün konusZaten boyle mukemmel bi evlilige nasil cocuk yapmadiniz hayret ? Bu ahlakli insanlarin icine dogurun da mukemmel bi cocuk yetissin. Yemin ederim sizde dahil kimse normal degil hatta ahlaksiz herkes sizde cocuk icin konu acmissiniz buraya
Hangi ilde boyleymis iyi arastirin onlar sonra is bulmanizada yardimci oluyorlar belki hastaliginizdan dolayi engelli maasi gibi bir maasta baglanmasini saglarlar. En mantikli seceneginiz siginma evi benceKendi ailemde sapık sığınma evleride bağımlı sorunlu on onbes kadinlw aynı odada kaliyormussun
Tamm cnm teşekkürlerHangi ilde boyleymis iyi arastirin onlar sonra is bulmanizada yardimci oluyorlar belki hastaliginizdan dolayi engelli maasi gibi bir maasta baglanmasini saglarlar. En mantikli seceneginiz siginma evi bence
Şuan alaycı yorumların gelme sebebi bu aileye ve kendine güvenip çocuk yapma başlığın . Kime neye güveniyorsun o doğmamış küçücük sabi iki ayrı aile sapık kocan ayrı sapık eltinin çocugunun ondan olduğunu düşünüyorsun dile getiriyorsun çocuk istiyorsun .Kendi ailemden de taciz görüyorum
Bu evlilik surmez ne çocuğu???Merhabalar ben sekiz aylık evliyim İnternet üzerinden tanışıp evlendik pko hastasıyım bir kaç aya tedavi olup cocuk yapmak istiyorum yaşımda geçiyor ancak eşim evde yaptığım her işe karışıyor şehir değiştirdik taşındık evin bir günde oturulur vaziyete gelmesini bekliyor kendinide benide yoruyor bir toz görse insan şunu Bi siler diye söyleniyor cvp olarak yoruldum bir günde hepsi yapılırmı diyorum oda bana ailemle kavgalı olmasaydın onlar yardım ederdi diyor kavgalı olma sebebim eltimle eşimi kıskanıp evi terketmem sonucu annesi kız kardeşi ve eşim benim ailemi arayip altınları çalıp kaçtı dediler ve pis olduğumu söylediler bosanacaktim ama saglik durumundan dolayı çalışacak halde değilim bosanamiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum eltim eşiyle kavga etmiş benim eşimde kardeşi annesi babası beraber kavgayı konuşurken eşimde kalkmış eltime gitmiş bir saat orda yalnız kaldılar ben uygulamadan gördüm aradım açmadı eve geldiğinde birbirimize girdik eltim bulaşıkları toplarken yemek koyarken göğüslerini insanlara gösteren biri eşimde içine düşüyor kendi kuzenininde özel bölgesine bakiyor kuzenin o bölgesi kıyafetten belli oluyor başka bir günde eltim karını gördün beni unuttun demişti en son biz görüncemde kalmıştık yeni uyandık eşim baksırla banyoya girdi hemen geri döndü uyku sersemi ne oldu dedim yüzünde salakça gülümsemeyle hiç kardeşimle karşılaştık geri döndüm dedi ama kardeşi evde yoktu karşılaştığı eltimdi bana söylemedi ertesi gün evde havluyla dolaşıyor eltim evde böyle dolaşma seni böyle götürse biter dedim saçımı çekti kavga çıktı kardeşleri ayridi eltimde orda dönecektim neden benim kocamın yanında emziriyorsun bebeğini dedim elimden aldılar kocasıda biliyor söyledim tüm aile bana düşman oldu ne yapacağım destek olun lütfen
Bende psikoloğa gidiyorum çok sağlıklı düşünmediğim için fikir almak için yazdım zatenŞuan alaycı yorumların gelme sebebi bu aileye ve kendine güvenip çocuk yapma başlığın . Kime neye güveniyorsun o doğmamış küçücük sabi iki ayrı aile sapık kocan ayrı sapık eltinin çocugunun ondan olduğunu düşünüyorsun dile getiriyorsun çocuk istiyorsun .
Sen bence henüz çocuk yokkende boşanıp kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış ve dur en azından iki tarafı da silip, sırf yaşın geçiyor diye çocuk yapmak hemde böyle bir soy ağacına allahım gerçekten akıl tutulması yaşıyorsun . Soruna gelicek olursam (Başlıktaki ) 1. Baba sapık
2. Kayın aile sapık
3.Senin psikolojin hiç iyi değil
4.Senin ailen sapık
5. Hepinizin psikolojisi meftah yani sen neyi düşünüyorsun daha velev ki kız oldu kimden koruyucaksın ya kendi ailesinden mi babasının ailesinden veya babasından mı ?6. Da maddi özgürlüğün yok ki çalışsan bir üstte yazdığım ne kadar kolay zannediyorsunuz çocuk sorumluluğunu .
Sakın çocuk yapma daha kendini koruyamıyorsun çocuğu nasıl koruyacaksın ? Yani nasıl büyütmeyi düşünüyorsun gerçekten olsa o çocuk ? Ayrıca benim annemde 1 bacağından engelli ve 10 yıl çalıştı sabah 6tıda kalkıp 6 buçukta servise yetişiyordu x fabrikadan emekli oldu hemde normal emeklilik , bazı şeyler bahane sunarak olmuyor hayatta bahaneyle yürümüyor zaten .Bende psikoloğa gidiyorum çok sağlıklı düşünmediğim için fikir almak için yazdım zaten
Acaba kocan gerçekten sapık mı yoksa sen gördüklerini şizofrenikçe birleştiriyor musun, kan bağı var aralarında çocuk amcasına benzeyebilir. Benim oğlum da babasından çok dayısı ve amcasına benziyor, ne yapacağız şimdi. Sana göre farklı senaryolar düşünülebilir tabi.Kendinin çok zeki mi olduğunu düşünüyorsun
Çocuk çok benziyor ona zaten çocuk senden mi diye sordum ortalık ayağı kalktı herkese söyledi kaynim beni aradı ben bunu öldürsem hoşuna mı gidecek evime girmeyin Bi daha dedi
Çalışıyordum bir gün Bi kalktım yürüyemiyorum sonra evlendim
Senden epeyi zeki evetKendinin çok zeki mi olduğunu düşünüyorsun
Kendi ailemde sapık sığınma evleride bağımlı sorunlu on onbes kadinlw aynı odada kaliyormussun
Çalışıyordum bir gün Bi kalktım yürüyemiyorum sonra evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?