• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk yapsam mi

İlk defa yorum yapıyorum çok şaşırdım boşanmanın yolunu arayacağınıza bir de çocuk mu yapmayı düşünüyorsunuz😳 nasıl tahammül edebiliyorsunuz bütün bunlara? Yürüyemeyecek haldeyim demişsiniz geçmiş olsun da o haldeyken hani çocuk düşünüyorsunuz ya o çocuğa nasıl bakacaksınız? Yaş geçiyor demişsiniz kaç yaşındasınız merak ettim. Ailenizden kimseler yok mu destek olabilecek? Değil çocuk düşünmek öyle bir aileye öyle bir kocaya arkanıza bakmadan kaçmanız lazım.
Ailem hiç bir zaman sahip çıkmadı on beş yıldır yalnız yasiyordum, eşim ayrıldığında ağladı sızladı yalvardı yeminler etti ona yan gözle bakmadim diye değişeceğim geri dön bana ilgisizsin2 diye sana kötü davranıyorum dedi geri döndüm psikolojik baskı yine aynı

Ailem hiç bir zaman sahip çıkmadı on beş yıldır yalnız yasiyordum, eşim ayrıldığında ağladı sızladı yalvardı yeminler etti ona yan gözle bakmadim diye değişeceğim geri dön bana ilgisizsin2 diye sana kötü davranıyorum dedi geri döndüm psikolojik baskı yine aynı
Kadınlar hisseder istediği kadar yeminler etsin gözünüzün gördüğünü siz biliyorsunuz. Sırf yaş geçiyor diye değmeyen, size kıymet vermeyen böylesi bir adamdan çocuk düşünmeyin. inşaallah tekrar toparlanır kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz da kurtulursunuz onlardan. Allah hakkınızda hayırlı kapılar açsın🤲🏻

Kadınlar hisseder istediği kadar yeminler etsin gözünüzün gördüğünü siz biliyorsunuz. Sırf yaş geçiyor diye değmeyen, size kıymet vermeyen böylesi bir adamdan çocuk düşünmeyin. inşaallah tekrar toparlanır kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz da kurtulursunuz onlardan. Allah hakkınızda hayırlı kapılar açsın🤲🏻
Aralarında bir şey var diyorsun yani ,umarım Allah kapı açar olmadı zaten evdeyim bu dönemde açıktan okurum bir şeyler yaparım diye düşünüyorum yalnis mi yapıyorum bilmiyorum

‘’boşanacaktım ama saglik durumundan dolayı çalışacak halde değilim bosanamiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum’’
Kendiniz boşanmak istediğinizi söylemişsiniz çocuk ben ne alaka diyor

Aralarında bir şey var diyorsun yani ,umarım Allah kapı açar olmadı zaten evdeyim bu dönemde açıktan okurum bir şeyler yaparım diye düşünüyorum yalnis mi yapıyorum bilmiyorum
Yok öyle demiyorum ama anlattığınıza göre olmayacağı anlamına da gelmiyor yani insanoğlu bu her şey beklenir. Öyle bir ortamda ve o psikolojiyle nasıl okuyacaksınız o evde daha nasıl duracaksınız

Yok öyle demiyorum ama anlattığınıza göre olmayacağı anlamına da gelmiyor yani insanoğlu bu her şey beklenir. Öyle bir ortamda ve o psikolojiyle nasıl okuyacaksınız o evde daha nasıl duracaksınız
Yorumlara göre kadın sığınma evleride berbat durumda çok düşündüm ama gidemedim

Böyle bir konunun başlığa nasıl 'çocuk yapsam mı?' Olabilir ki. Ya siz hastasınız ya adam sapık. Her koşulda çocuk yapılmaz. Adam boşanmaya niyetli galiba siz de boşanamasın diye yol yapmaya çalışıyorsunuz, yalnız çocuktan yol olmaz. Aklınızı başınıza toplayın. İnşallah evliliğiniz selamete ermeden çocuğunuz olmaz.
Çocuk diye yalvaran adam ben istemiyorum

‘’boşanacaktım ama saglik durumundan dolayı çalışacak halde değilim bosanamiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum’’
Kendiniz boşanmak istediğinizi söylemişsiniz çocuk ben ne alaka diyor
Adam çocuk istiyor sorun çıkarıyor şu an gidecek yerimde yok

En kotu aile bu adamla yasamaktan iyidir. Ailenize anlatin durumu olmadi siginma evine gidin bu adamla evli kalmayin. Yengesiyle yalniz ne yapmislar abisi nasil karisini bosamiyor hayret sapik bir aile

Adam çocuk istiyor sorun çıkarıyor şu an gidecek yerimde yok
Siz bırakıp gidemeyesiniz, tamamen bağlı kalasınız diye çocuk istiyor. "Boşanmak istiyorum ama çocuk var" diyeceksiniz sonra. Yürüyemeyen, engelli olup çalışan bir sürü insan var. Siz çocuk düşüncesini bi kenara bırakıp kendinizi kurtarmanın bi yolunu bulun. Sonra sizi sevip sayan birinden yapın çocuğu.

Böyle bir evliliğe çocuk mu yapacaksınız eşiniz sapkın bir karakter. Bir gün çocuğunuza da böyle şeyler yapmayacağının garantisi de yok. Ve siz çocuk istiyorsunuz.

Ya siz çocuğu sorunları geçici olarak çözebilir mi diye istiyorsunuz bence. Yazık olur dünyaya gelirse. Çocuk deneme tahtası değil, yapmayın bunu. Kendi kendinize yetmeyi öğrenin.

Bu nasıl bir aile yaa midem bulandı.
Sen bu adamla evlenerek ve evliliğini devam ettirerek kendin yanıyorsun ki bir de bebek yaparak o masumu da yakma bi zahmet.

Ortam mükemmel, bir çocuğun sağlıkla ve huzurla büyüyebilmesi için gereken tüm şartları sağlıyor. Siz doğurmayacaksınız da kim doğuracak? Eşiniz hele baba olmayı çok hak eden biri, gerek örnek davranışları gerekse güzel ahlakıyla bulunduğunuz şehrin meydanına heykeli dikilebilecek türden bir adam.

Kayın aile arasında da olur öyle basit anlaşmazlıklar. Size iftira atılmış filan bunlar büyütülecek şeyler değil. Siz de maşallah çok aklı başında bir hanımsınız, yazdıklarınızın her satırından oluk oluk ilim irfan, bilinç, zeka akıyor. Doğurun iki üç tane, bir tane de yetmez. Böyle insanların sayısı artmalı 🧿

Merhabalar ben sekiz aylık evliyim İnternet üzerinden tanışıp evlendik pko hastasıyım bir kaç aya tedavi olup cocuk yapmak istiyorum yaşımda geçiyor ancak eşim evde yaptığım her işe karışıyor şehir değiştirdik taşındık evin bir günde oturulur vaziyete gelmesini bekliyor kendinide benide yoruyor bir toz görse insan şunu Bi siler diye söyleniyor cvp olarak yoruldum bir günde hepsi yapılırmı diyorum oda bana ailemle kavgalı olmasaydın onlar yardım ederdi diyor kavgalı olma sebebim eltimle eşimi kıskanıp evi terketmem sonucu annesi kız kardeşi ve eşim benim ailemi arayip altınları çalıp kaçtı dediler ve pis olduğumu söylediler bosanacaktim ama saglik durumundan dolayı çalışacak halde değilim bosanamiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum eltim eşiyle kavga etmiş benim eşimde kardeşi annesi babası beraber kavgayı konuşurken eşimde kalkmış eltime gitmiş bir saat orda yalnız kaldılar ben uygulamadan gördüm aradım açmadı eve geldiğinde birbirimize girdik eltim bulaşıkları toplarken yemek koyarken göğüslerini insanlara gösteren biri eşimde içine düşüyor kendi kuzenininde özel bölgesine bakiyor kuzenin o bölgesi kıyafetten belli oluyor başka bir günde eltim karını gördün beni unuttun demişti en son biz görüncemde kalmıştık yeni uyandık eşim baksırla banyoya girdi hemen geri döndü uyku sersemi ne oldu dedim yüzünde salakça gülümsemeyle hiç kardeşimle karşılaştık geri döndüm dedi ama kardeşi evde yoktu karşılaştığı eltimdi bana söylemedi ertesi gün evde havluyla dolaşıyor eltim evde böyle dolaşma seni böyle götürse biter dedim saçımı çekti kavga çıktı kardeşleri ayridi eltimde orda dönecektim neden benim kocamın yanında emziriyorsun bebeğini dedim elimden aldılar kocasıda biliyor söyledim tüm aile bana düşman oldu ne yapacağım destek olun lütfen
Eltinin çocuğuna bı bak bakalım eşine benziyor mu. Çocuk yapıp onunda hayatını karartma kaç kurtar kendini

Back