Cocuk yapsam mi

Bi cocuk eksikti onuda yap kendin pislige battigin yetmemis gibi bide cocugu o ortama sok sakin eksik kalma cok muthis kararlar aldigin belli cocuk kararin gibi..
Aloooo abla aklin basinda mi senin kocam dediğin adam insan bile degil kayin ailen ondanda beter sen cocuk diyosun ..anliyomusun yazdiklarimi kocan diyorum kocan normal degil..

Şaka mı yapıyorsunuz? Evlenmeden önce nasıl geçiniyordunuz ki şimdi eşiniz olmadan geçinemeyesiniz? Böyle bir evliliğin içinde olmak kendinize yaptığınız en büyük saygısızlıktır.. Kocanız iğrenç sapık pisliğin teki.. Kimse böyle birinin çocuğu olmayı haketmez..

Hayır, çocuk yapmayın

Zaten çalışamayacak duruma düştüğüm için evlendim

Sabah uyandığımızda evdeydi eltim geldiğinden haberimiz yoktu ,ve çalışacak durumda değilim çare bulamıyorum

Tamam canım sagol yorumun icin

Yahu zaten boşanamam diyorsun böyle leş kocaya niye çocuk niye ya niye ?
Kendi kuzeninin özel bölgesine bakan adam kendi kızına neyse ya Allah size akıl fikir versin inşallah
Cocugu tüm aile ve kendi istiyor sürekli kavga ediyor çocuk icin

Boşanacaktım ,sağlık durumundan dolayı çalışacak durumda değilim boşanamıyorum demişsiniz.
Bu güne kadar bir cevap alamadım ama size de sorayım, 8 ay önce ne yapıyordunuz?
Çalışıyordum ciddi bir hastalık cikinca evlenmek zorunda kaldim

Çalışıyordum ciddi bir hastalık cikinca evlenmek zorunda kaldim
Velev ki çocuğu yaptınız. Şu an çalışmadığınız için boşanamadığınızı söylemişsiniz. İleride daha kötü şeyler yaşasanız ki çok olası, o zaman çocukla nasıl ayrılacaksınız? Başkası istiyor diye çocuk yapılır mı?

Peki bosanirsam ne yapacağım neredeyse yürüyemeyecek haldeyim
Çalışamayacak haldesin, yürüyemeyecwk haldesin ama cocuk yapacaksın öyle mi? Leylekler falan mı getiriyor sanıyorsun cocugu. Yürüyemeyecek kadar hastasın hamileligi devam ettireksin, dogum yapacaksın ve bebek bakacaksın ha. Gerci bu aileye bu evliliğe yana yakıla cocuk isteyen kadın öyle böyle büyütür demi bebegi arada derede buyur gider. Yeter ki bebek evliligini daha da garantilesin.

Niyetim o değil biyolojik yasim g3ciyor o yüzden istedim ama eminde olamıyorum adamdan o yüzden buraya yazdım akıl akıldan üstündür diye su an çok sağlıklı düşünemiyorum ne gidecek yerim var ne kapım ve 8 ayda hep kavga psikolojik olarak çöktüm

ne gidecek yerim var ne kapım ve 8 ayda hep kavga psikolojik olarak çöktüm
Daha 1 hamilelik süresi kadar zaman bile geçirmediğiniz adamla olan evlilikte çöktüm demişsiniz. Daha tek başınıza idame ettiremediğiniz hayatınıza çocuk getirmek doğru mu? Sağlıklı düşünemiyorsunuz da bunu 5 yaşında çocuğa anlatsan "Olmaz" der. Böyle bir evliliğe çocuk getirmektense biyolojik yaşınızın geçmesi daha hayırlı gibi duruyor.

Birkaç seferdir denk geliyor bu sağlık sorunundan çalışmayıp, iğrenç kocaları mecbur kalan kadınlar. Cidden merak ediyorum çalıştırmayacak ama çocuk düşündürecek sağlık sorununuz nedir?

Hayır illa boşanmam, ayrılırip başımın çaresine bakmak zor geliyor diyorsanız da çocuk düşünmeyin bari. Bu sapık kocanın kendi çocuğuna ne yapacağını da kestiremezsiniz. Bu evlilikte çocuk düşünmek tek kelimeyle şuursuzluk.

İğrenç bir ailesi var eşinizin kesinlikle görüşmeyin...keşke sebebini de belli etmeyip,kavgasız gürültüsüz kendi kendinize mesafe koysaydiniz ..esinizde bana pek normal gelmedi ..
Denedim ama tuhaf insanlar mesafe koyunca sinsice düşmanlık yapiyorlar

İlk defa yorum yapıyorum çok şaşırdım boşanmanın yolunu arayacağınıza bir de çocuk mu yapmayı düşünüyorsunuz nasıl tahammül edebiliyorsunuz bütün bunlara? Yürüyemeyecek haldeyim demişsiniz geçmiş olsun da o haldeyken hani çocuk düşünüyorsunuz ya o çocuğa nasıl bakacaksınız? Yaş geçiyor demişsiniz kaç yaşındasınız merak ettim. Ailenizden kimseler yok mu destek olabilecek? Değil çocuk düşünmek öyle bir aileye öyle bir kocaya arkanıza bakmadan kaçmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…