Cocuk yapsam mi

Böyle bir konunun başlığa nasıl 'çocuk yapsam mı?' Olabilir ki. Ya siz hastasınız ya adam sapık. Her koşulda çocuk yapılmaz. Adam boşanmaya niyetli galiba siz de boşanamasın diye yol yapmaya çalışıyorsunuz, yalnız çocuktan yol olmaz. Aklınızı başınıza toplayın. İnşallah evliliğiniz selamete ermeden çocuğunuz olmaz.

Nasıl yaşamlar bunlar? Midem bulandı. Çocuksuz olmaz yapın bir tane

Eltinizin eşinize " karını gördün beni unuttun "demesi şaka mı

Valla sizinle neredeyse aynı yaştayım 27 yim. Bende pcos hastasıyım doktor aşılama önerdi. Eşimle aram mükemmel olmasına rağmen çocuk için cesaret edemiyorum daha. Evliliğim tamamen otursun diyorum. Sizin cesaretinize hayran kaldım. Böyle bir evlilikten çocuk yapmak için nasıl bir motivasyonunuz olabilir?

Eşiniz evde eltiniz varken baksırla geziyor. Eltiniz de eşinizin önünde rahatlıkla bebeği emziriyor diğer odaya gitmeye tenezzül etmiyor. Eşiniz eltinizin evine gitmiş 1 saat baş başa kalmışlar (bunu da uygulama üzerinden takiple görüyorsunuz) saç baş yolmalı bir kavga yaşanmış. Böyle iğrenç bir eşle hâlâ evli kalmak istiyor musunuz gerçekten? Üstelik çocuk yapmalı mıyım diye soruyorsunuz. Kesinlikle korunun ,iş bulun çalışın en kısa zamanda ayrılmak için çabalayın. Konya ovası gibi geniş bir aile maşallah

Bence bu adam senin kaderin olmamalı çocuk olsa her şey düzelmeyecek.

Ne çocuğu deli misin sen ? Böyle sapik bir kocayı baba mi yapacaksin

Sağlık durumum kötü,çalışamıyorum,boşanamıyorum diyip çocuk yapsam mı diye sormak?? Sizde de var bir gariplik

Yine tüm tuşlara basılmış. Konu sahibinin tek mesajı var. Şüpheli duruyor.
Böyle şeyler yaşanmıyor mu sanıyorsunuz? Farklı mesajları olsa daha mı inandırıcı olacaktı? Burada herkes bir zamanlar ''YENİ ÜYE'' idi. Her yeni üye sahte olmuyor. Böyle leş insanlar var ne yazık ki...

Boşanman gerekirken çocuk yapsam mı diyorsun.Pes!

Milletle saç baş dalmaya sağlık durumun el vermiş maşallah kocan sapık canım büyük ihtimalle birden fazla kişiyle aldatılıyorsun onlardan biri de eltin. Elti yangın anladık da eşi uzun yol şoförü falan mı hiç görmüyor mu ?
İç çamaşırıyla gezmeler falan karını gördün beni unuttun diyor bunlar gerçekten olduysa neden siz kötü oluyorsunuz ailede ?

Resmen güncel dizi senaryosu yazmış arkadaş.Yok tutmaz bu dizi...Bu kadarı fazla ve iğrenç..Bana hiç geçmedi.

Konu umarım fake dir. Boşanmak yerine hala çocuk yapsam mı diyorsunuz bu aileye çünkü inanılır gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…