- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi ceylanimmmm
millet ne der yüzünden ölüp gideceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bes yil hap kullandim, pat diye hamile kaldim, üstüne bes yil daha hap kullandim, pat diye yine hamile kaldim,onu kaybettim maalesef ama üstüne pat bidaha hamile kaldim.... Benim Rahim baya yüzsüzmüs, hic küsmüyor...
Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
bu iddiaya göre benim rahim çok gurursuz demektir çünkü 6 yıl boyunca tercihen çocuk yapmadık ve karar verdikten sonraki korunmasız ilk ilişkimizde hamile kaldım..
Aneem seni ki gurursuzsa benimki başı çekiyor hatta ne diyeyim bilemedim.Benim süpriz yumurtam var bir tane korunurken hamile kaldiydimBiri de hapi biraktigim ay hamile jaldiydim cok sukur.simcik benim kigurursuz ve yuzsuz mu ki acep..
Artik su anda cocuk dusunmuyoruz o zaman biz en iyisi su cinsel yasama kokten son verek
rahim küsmesi diye bir tanımlama duymadım ben..ama doktorlardan ve okuduklarımdan yumurtalık tembelleşmesi olurmuş...doğum kontrol hapları korunma çeşitleri ve en önemlisi üst üste yapılan kürtaj nedeniyle..Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
Merhaba 30 yaşında hangi ay da hamile kaldınız çin takvimi tuttu mu diye merak ettiğim için soruyorumBir çiçek ,çikolata barışırsınız.:)
Yahu 40-45 yaşında hamile kalanlar var.Küsse onlar küserdi.
Takmayın daha gençsiniz kimsecikler küsmez:)
30 yaşımda hamile kaldım.
Okuyan biri olarak buna nasıl inandın ? Cahillerle kontağa geçmesen mi? Sınavlarını bitir pişman olursun. Ayrıca sen de onlarq dönüp deki sen yapsana rahmin küsmesin yazık aa küser bak daha adet olmaz yumurtlamaz..Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.