• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk yapmazsam rahmim küsermis:(

Rahmin küsmesi filan değil de yaşı ilerlemiş olduğu halde,girecek sınavı da olmadığı halde ''biz şuanda düşünmüyoruz''
diyenlerin istedikleri zaman hamile kalamadıklarını gördüm..Senin durumun farklı canım..
Ama şu bi gerçek insanlar isteyince değil,Allah isteyince oluyor..biz daha düşünmüyoruz evliliğin tadını çıkarıcaz diyenler 1-2 sene sonra çalışmalara başlayıp yaşın ilerlemesiyle ve de psikolojik stresle geç hamile kalabiliyorlar..Yoksa Allah mı sınıyor bilemiyorum..ama ben hiç korunmayı düşünmüyorum..çünkü gördüm ki çocuk hemen olabilen bişey değilmiş..:110:

Millet tıbba yeni bir bakış açısı getirmiş. millet benzetmenin amacını şaşırmış.millet Rahme hissiyat yüklemiş

Rahmin cikip giderse ne yaparsin onu dusun. Kuserse halledilir de ne biliyim canina tak eder ceker gider falan mazallah bence oraya kilit vurmak en iyisi.
Agzi olan konuşuyor. Neden herkesin agzi var ki diyesim geliyor bu vakalarda. Herkese taninmasaymis o hak keşke 2 3 kere düşünüp bu dedigim ne kadar mantıklı acaba rahmin gercekten duyguları var midir derken kendine gelip dogru yolu bulana kadar konuşma yasağı olsaymis en azindan. Hep kelime israfi hep yazık.

Boyle kulaktan dolma, hicbir bilimsel temele dayanmayan bilgilere inanmayin lutfen.
Duzenli olarak saglik kontrollerinizi yaptirin, saglikli yasayin.
Cocugunuzda olur Allahin izniyle..

Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum:KK43:
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.

Yok be güzelim öyle şey olur mu hiç? ben 3 seneden fazla korunduğu, ablam 7 seneden fazla hem de hapla ama bizimkiler kusmedi. Onlar sana uygulanan bir çeşit çocuk yap baskı politikası. Bana da dediydi ler.Sen en iyisi bir doktora git hem bir sorun varmı öğreniriz hemde için rahatlar.Bu işlerkader kkısmet. .

bu iddiaya göre benim rahim çok gurursuz demektir :KK48: çünkü 6 yıl boyunca tercihen çocuk yapmadık ve karar verdikten sonraki korunmasız ilk ilişkimizde hamile kaldım.. :D

Aneem seni ki gurursuzsa benimki başı çekiyor hatta ne diyeyim bilemedim.Benim süpriz yumurtam var bir tane korunurken hamile kaldiydim:KK45:Biri de hapi biraktigim ay hamile jaldiydim cok sukur.simcik benim kigurursuz ve yuzsuz mu ki acep..:KK49:

Artik su anda cocuk dusunmuyoruz o zaman biz en iyisi su cinsel yasama kokten son verek:KK70:

Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.

Sınava gireceğin icin düzeltiyorum . Lagzim lazım seklinde yazılır.

Aneem seni ki gurursuzsa benimki başı çekiyor hatta ne diyeyim bilemedim.Benim süpriz yumurtam var bir tane korunurken hamile kaldiydim:KK45:Biri de hapi biraktigim ay hamile jaldiydim cok sukur.simcik benim kigurursuz ve yuzsuz mu ki acep..:KK49:

Artik su anda cocuk dusunmuyoruz o zaman biz en iyisi su cinsel yasama kokten son verek:KK70:

seninki de çok arsızmış canım :KK70::KK70:küsmek şöyle dursun onu koruduğun için sana iki kere teşekkür bebeği yollamış:KK70:
bu arada benim ikinci bebeğim de korunurken oldu :KK28: doğru diyosun biz en iyisi sevişmiyek:D:KK70::KK70::KK70:

Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum:KK43:
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
rahim küsmesi diye bir tanımlama duymadım ben..ama doktorlardan ve okuduklarımdan yumurtalık tembelleşmesi olurmuş...doğum kontrol hapları korunma çeşitleri ve en önemlisi üst üste yapılan kürtaj nedeniyle..

😂😂😂😂😂hadi ya doğmayan cocukda küser belki bu aralar evde oturtup kadını daha çok erkeğin iki dudağı arasında geçen bir ömre ve çocuk doğurmaya özendiren saçma bir akım başladı zaten ortada bu kadar boşanmış kadın varken hala bu erkeklerin ne olduğu ortada iken birde Pembe hayaller...... yok kimse küsmez bence kusersede barisirsiniz rahminizle

Çocuk yapmazsan rahmin küser diyen embesil IQ yoksunu ablalara ve teyzelere şunu diyebilirsin. " Rahim kusmesi diye birşey olsaydı dünya üzerinde ilk cocugunu +35 veya +40 dan sonra doğuran ablalar doguramazdi . İşleri güçleri yokmuş gibi milletin kukusunun çalışma prensibi hakkında gayri bilimsel açıklamalar yapıp zorbalayan kişiler keşke karşıma çıksa da bir güzel aglatsam ve deşarj olsam. Malesef karşıma hiç çıkmıyorlar .Ay yine sinirlendim ya .

Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum:(
Okuyan biri olarak buna nasıl inandın ? Cahillerle kontağa geçmesen mi? Sınavlarını bitir pişman olursun. Ayrıca sen de onlarq dönüp deki sen yapsana rahmin küsmesin yazık aa küser bak daha adet olmaz yumurtlamaz.. 🤦🏻‍♀️

Konu ilk acilis tarihi 2014

Ama yinede bu baskıya maruz kalan oluyordur diye yaziyorum, 35 yasimda ilk, 37 yasinda 2.cocugumu dogurdum, rahmimde bana kızgın ya da küskün degildi.

Back
X