• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk yapmazsam rahmim küsermis:(

çocuğu yaparsın bu kez 2. yap . çocuk yalnız kalıyor der.2. yaparsın ee üçle Allahın hakkı 3 derler. derler de derler :)

burda daha neler duyacağınız acaba gülmekten öldümya küser mi rahim hiç ayy haydar dümen duysada cevap verse o adamın verdiği cavaplar muhteşem :DDD

banada annemle ananem demıstı 2.5 yıllık ewlıyken , sen calısmalara basla anca 1 yıl sonra cocugun olur demıslerdı.rahmim tembelleşirmiş. korunmayı bıraktıgımız ılk ay hamıle kadım:KK53: yanı oyle bısey yoktur :KK45:

Rahim küsmesi mi ne bilmiyorum ama doğurgan olup çocuk istemeyenlerde uzunca süre korunanlarda duydum hep istediklerinde olmadığını ama olmayacaktı da bahane bu mu oldu bilmiyorum
3 seneye yakın korundum eşim korundu istediğimizde de olmadı tedavi ile bebek sahibi olduk
Çevremde bu şekilde olan kişi sayısı çok nedensiz ingertife diyorlar ama nedenini bilmiyorum bilimsel bir açıklaması var mı ondan da emin değilim
Başıma geldi çevremde de var böyle çok Sayıda insan

6 sene dogum kontrol hapi kullandim biraktigim ay hamile kaldim.
inanmayin boyle sacmaliklara ya onlar da biraz beyinlerini kullansinlar kuser sonra calismaz :KK53:

Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum:(
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
Sakin boyle seylere cahil geri kafali insanlara kulak asma.o cocuga sen bakican onlar degil.bak ben alti bucuk yillik evliyim ve daha yeni bes aylik hamisim nazar: bende 27 de evlenmistim simdi 34 yasindayim ancak kismet oldu.ve hamile kalayimda herseye raziyim derdim ama hamilelik uzaktan gorundugu gibi deyil mis. Uc bucuk ay bulanti kusma bittim tukendim yattim hep herkes boyle olmaz ama cogu hamile cekiyor.oyuzden kolay degil. Sen daha kucuksun ve isin gucun var madem kafana takiyosun dr a git kontrollerini yaptiir hamile kalmana engel varmi diye. Hormon testi vsaire. Ultrasona gir rahime baktir ayrica esinde test yaptirsin bu sizin icinizi rahatlatir tamamen size kalmis.
Rahim kusmez yok boyle bisey. Allah korusun bi sey olur bosuna korunma git dra icin rahat etsin.bes yil dr dr gezdim tecrubeyle sabit yani
Yillarca bosu bosina korunan insanlar taniyorum meger sorun varmis zaten sonra cocuk istediklerinde olmayinc dra gidince ortaya cikiyor dr niye daha once gelmedin diyor onlarda korunduk diyorlar.
Kafan rahat olsun istyosan kadin dogumda dogurganlik testi yaptir esinle beraber oda yapicak hersy yolundaysa sorun yok zaten.cocuk kismet isi cocuk yapilmaz allah verir nasip edrse olur o bir lutuftur.herseu gonlunce olsu. Cevreyi bosver kendi bildigini yap cnm...

ben hic corap giymem. (ayakkabi icine haric) cocuklugumdan beri cocugun olmaz nidalariyla buyudum.
iki cocugum da ilk denemede oldu.
milletin konusmasina bakma, doktor bir risk bulduysa ondan haber ver.

bizim bir aile dostumuz kendi isteğiyle 10 yıl çocuk yapmadı.doğum korkusu yüzünden.baktı yaş olmuş 36 artık korkuları bıraktı ve hamile kaldı.küsse 10 yıl boyunca ona küserdi herhalde

Ay bende doktor söyledi sandım, başlığı görünce cesaret edemedim okumaya, 30 yaşında evlensen ne olacaktı, bu millet bıkmıyor ağzına geleni söylemekten ..

Back
X