• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk yapmazsam rahmim küsermis:(

Millet ne meraklı doğurtmaya ya!
Rahminin küskün yada barışık olmasından onlara ne?
Boşver arkadaşım derslerine çalış..
Boş insanların boş sözleri.

Ya millet ayda yılda 1-2 kere göreceği çocuğa 5-10 dakika agucuk gugucuk yapacak diye söylemedikleri yalan dolan yok ya. 24 yaşındaki bayanın rahmi nasıl tembelleşecek? 35-36 veya daha ileri bir yaş olsan neyse.

Ahahaha ne kadar doğru bir yorum olmuş..hadi annesi babası dese kızım artık yap diye anlarımda etraftaki seni ayda yılda bir görenlerin bu kadar çocuk yap diye diretmesi bide milletin gözünü korkutması nedir yaa :)

Ahahaha ne kadar doğru bir yorum olmuş..hadi annesi babası dese kızım artık yap diye anlarımda etraftaki seni ayda yılda bir görenlerin bu kadar çocuk yap diye diretmesi bide milletin gözünü korkutması nedir yaa :)

Cok cocuk sevmek istiyorlarsa cocuk esirgemeye gitsinler bir suru ilgiye muhtac cocuk var. size karusmalari cok hadsizce.

Geçen aynısını bana annemin arkadaşı dedi. Bebek görmeye gitmiştik hemde onca insanın arasında. Peki ben ne yaptım o beni onca insan arasında kendine düşmeyen laflarla aklınca rezil etmeye çalışırken ben onu rezil ettim herkes üstüne güldü. Kocaman kadın rezil oldu sustu kaldı. Cahil insanlar mümkünse konuşmasın yaa.

Rahmin çocuk yapmadın diye küsmez de
bu kadar stres yaparsan gebe kalma ihtimalin azalır

Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum:KK43:
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.

yav he he de geç
ben de 24 yaşındayım.
hapla korundum 3 sene nerdeyse
rahim hiç çalışmadı ki tembelleştiğini nasıl anlamışlar ben de onu anlamadım :)

1 yıllık evliyken sağlık ocağındaki ebe kısırlık okadar yaygın ki önce doğurganlığı ispatlayın, sonra korunun demişti.Mantıklı bence.Önce siz de eşiniz de muayeneden geçin.Bir sorun var mı yok mu bakın.3 yıllık evliyken bebek düşünseniz 1 yıl da o süreç geçse, bir sıkıntı var ise tedavi için çok zaman kaybetmiş olursunuz.Herkesin çocuğu olacak diye de bi kural yok.Sizin için hayırlısı nasılsa öyle olsun

Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum:KK43:
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
Sence böyle birşey olabilir mi?Bir bak bakalım etrafına sadece 24 ve altındaki yaşlar mı hamile.

Ya ne alakası var yumurta bir tek döllenince mi çalışıyor
Vücutta hormonlar sağlıklı bir şekilde çalıştığı sürece hiçbir şey olmaz yumurtalarına da rahmine de
Bilmeyen insan işkembeden sıkmış işte
Hormon değerlerine baktır sağlamsa sıkıntı yok
300.000-500.000 yumurtan var
Yumurtla yumurtla bitmez :rolleyes:

töbe töbe

rahim niye küssün ya bunu kim uydurduysa tebrik ederim.

herkes herkese küser de rahim niye kime küssün...spreme mi küsüyor ?

hani karı koca kavga ettiler se sprem de kızdı rahime gitmiyor sa bu kızıgınlık süresindedir her halde barışınca yine şeyderlerse şeyde şeye küsmez...

herhalde galiba:KK57: ay ne bileyim o_Oevliliğin de herşeyi sorun:KK53:

açıkçası aklıma bu karikatür geldi
ahhh çocuk yapma baskısı ahhh

Eklentiler

• 65638_10152725330005273_278464290_n.jpg
    65638_10152725330005273_278464290_n.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 128
Back