Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk yapmalı mıyım?
- Konu Sahibi Samh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evliligimin ilk yılları ben de böyleydim bazı problemlerimdrn ötürü.. sonra evliligim tam rayına oturmadan daha 1. Senesinde oğluma hamile kaldım. Hormonlar tavan yaptığı için sanki daha çekilmez bir kadın olmuştum. Daha sonra doğum lohusalik derken sinir harplerim aynı devam etti. Yine bir gün çocuğum şahit oldu yaşadığım travmaya ve cok korktu. Psikologa ben de gidiyordum ama cocugumun o hali 10 seansa bedel oldu benim için ve tamamen kurtuldum o halimden çok şükür.
Fakat bu dediğimden çocuk olunca düzelir diye bir anlam çıkarmayın. Çünkü hamilelikte ve diğer dönemlerde kendime çok zarar verdiğimi , istesem bu durumdan o zaman da kurtulabilecegimi uzman eşliğinde anlamış bulundum. Önce kendi kendinize bunu asilayin. Duzelmeyecek bir durum değil. Çok sinirlendiginiz o an başka şeylere odaklanın. Kocanizin iyi huylarina, geçirdiğiniz guzel zamanlara felan ya da başka bir şey bulun. Açın pcyi internete girin ,müzik dinleyin, çıkın dışarı kendi başınıza bir kahve için gelin. ne bileyim odak noktanızı degistirin. Tabii psikoloğa gitmeyide ihmal etmeyin. Şu an sakinlesmeyi öğrenmeden, kendiniz için hamile kalmayın bence..
haklısınız hormonlar cidden sorun olabiliyor. aslında bana kalsa ben kendi annem gibi bir anne olma ihtimalimden dolayı bile hiç cocuk yapmam. ama cocukları cok seviyorum. bence eşimin güvendiği de bu. cocuklarla aram cok iyi. parka gitsem hepsi etrafımda toplanıyor, 4 yasında yegenim var. cidden tamamen kurtuldunuz mu? hani nasıl diim sinirlenmiyor musunuz hiç yoksa sinirlenmeye başladıgınız anda kendinize tutunacak birsey mi buluyorsunuz?
ayrıca benim kadar agrı konusmuysoun dr yanı ınan cok samımı dıyroum mesela ne dıysoun agır konusuyorum dıyosun ya
en zayıf noktasından saldırıyorum karsımdakinin. dünyanın en çirkin seyi benim yaptıgım....
Cocuk da cok yipratici olabiliyor yalniz,sinirler acisindan.Kendinizi hazir hissediyorsaniz o ayri.Ustun dokmen der ki;cocuk sallanan evlilikleri yikar,saglam evlilikleri ise biraz sallar
dogru orası cidden cok dogru ama işte aile de oluyorsunuz. birleşmek gibi... ama gene de dediğinizde haklısınız.
haklısınız hormonlar cidden sorun olabiliyor. aslında bana kalsa ben kendi annem gibi bir anne olma ihtimalimden dolayı bile hiç cocuk yapmam. ama cocukları cok seviyorum. bence eşimin güvendiği de bu. cocuklarla aram cok iyi. parka gitsem hepsi etrafımda toplanıyor, 4 yasında yegenim var. cidden tamamen kurtuldunuz mu? hani nasıl diim sinirlenmiyor musunuz hiç yoksa sinirlenmeye başladıgınız anda kendinize tutunacak birsey mi buluyorsunuz?
en zayıf noktasından saldırıyorum karsımdakinin. dünyanın en çirkin seyi benim yaptıgım....
dogru orası cidden cok dogru ama işte aile de oluyorsunuz. birleşmek gibi... ama gene de dediğinizde haklısınız.
Olmazsınız anneniz gibi merak etmeyin çünkü gördünüz yaşadınız annenizi. Kendi cocugunuza kendi yasadiklarinizi yasattirmak istemeyeceksinizdir.
sinirlerimden tamamrn kurtulmuş değilim maalesef. Karakterim bu diyorum artık ama dizginlemeyi öğrendim. Mesela eşime sinirlendim diyelim. O an onu sevdiğimi bugun onu görüp kavga ettiğimi ama belki yari goremeyecegimi düşünüyorum. Yakın zaman da çok sevdiğim bir insanı kaybettim. Bunun çok etkisi oldu. Diyorum hayat kötü yanlarını yaşamak için çok kısa. Ne kendimin ne sevdiklerimin yasamlarindan 1 dakikalarini dahi olsa kötü olarak çalmamaliyim diye düşünüyorum. Baktım dusuncelerle rahatlatamiyorsam kendimi cocugumla ilgilenmeye başlıyorum zaten onunla ilgilenmek diğer seylere odaklanmayi unutturuyor, çocukların derdi hiç bitmiyor çünkü:) ya da mesela sevdiğim bir kaç kafe pastane var. Gidiyorum oralara kahvemi içiyorum kendi başıma orda internete giriyorum, ya da sevdiklerimi ariyorum telde onlaela konuşuyorum felan. Kafamı başka seylerle meşgul edince aslında sinirlendigim şeyin bu kadar tepki verilecek bir sey olmadığını düşünüyorum sakin kafaya yani.
aman bende bisey sandım tabıkı kırmak ii degil ama naıcan sinirini böyle cıkıarıyosun esine vursan daha mı ii
bence seni sevse böyle konusmaz
üstüne git bıaz
Ne diyorsun sen ya? Kafan iyi mi?
Kiz yeterince üstüne gidiyor zaten adamın, sen kalkmis seni sevmiyor diyorsun.
Bence dalga geciyorsun????
Eşim iyi diyorsun, bezdirme adamı.Merhabalar,
Öncelikle şimdiden teşekkürler yardımlarınız için :) Ben kötü bir çocukluk gecirdim. Annemden şiddet fln gördüm. Bazende maddi problemler yaşadım ama her zaman değil. Eşim benden yaş olarak büyük (10 yaş kadar). Dünyanın en iyi insanlarından biri.. Onu çok seviyorum. Hayatımı her yönden değiştirdi hem maddi hemde manevi olarak olmak istediğim yerdeyim. Benim problemim su: normalde hiç sinirli değilim ama eşime karsı sebepsiz bağırıyorum eşyaları kırıyorum artık kendime zarar verecek noktalara kadar ulaşıyorum. Psikolga da gidiyorum. Çok balon gibisin zamanında çok şişmissin şimdi kendini bosaltıyorsun diyor ama bilemedim.. Eşim çok çalışıyor. Kendimi bazen yalnız hissediyorum ama onun bana bu hayatta verdiklerine karsı yaptıklarımı değil o kimse haketmez. Kendimi durduramıyorum.... O sanırım işler değişir diye cocuk istiyor çok. Ben çok kararsızım ya annem gibi bir anne olursam diye? Siz olsanız ne yapardınız?
Siz bence bir psikiyatriste gidin. Önce ruhunuzu düzeltin. Belki de eşinizle yapacağınız bir kaç tatil iyi gelir size. Sanırım eşiniz çok çalışıyor ve fazla zaman geçiremiyorsunuz. Kaç yıllık evlisiniz? Bak eşim iyi diyorsun, adamı bıktırma herkesin bir sabrı var ve sizi ne kadar çekebilir.
aman bende bisey sandım tabıkı kırmak ii degil ama naıcan sinirini böyle cıkıarıyosun esine vursan daha mı ii
bence seni sevse böyle konusmaz
üstüne git bıaz
Ne diyorsunuz siz yaa iyimisiniz aloo üstünemi gitsin?
daha ne yapsın mesela adama falakaya yatırsın?
hakaret ediyormuş zaten
sizin söyledikleriniz ancak onların ilişkisini daha kötü yapar
birde bende bişey sandım diyorsunuz normalmi bir insanın eşya kırması?
adam bütün hakaretlerine davranışlarına katlanıyor dana ne yapması gerekiyor sevgisini göstersin?
pes valla
herkez,n ailes yapısı farklıdır böyle seyler yuzundne evlılık bıtmez sen kolay sandın heralde evllık yururtmeyı alooo dıye de grahan a cok ozendın heraldeNe diyorsunuz siz yaa iyimisiniz aloo üstünemi gitsin?
daha ne yapsın mesela adama falakaya yatırsın?
hakaret ediyormuş zaten
sizin söyledikleriniz ancak onların ilişkisini daha kötü yapar
birde bende bişey sandım diyorsunuz normalmi bir insanın eşya kırması?
adam bütün hakaretlerine davranışlarına katlanıyor dana ne yapması gerekiyor sevgisini göstersin?
pes valla
Merhabalar,
Öncelikle şimdiden teşekkürler yardımlarınız için :) Ben kötü bir çocukluk gecirdim. Annemden şiddet fln gördüm. Bazende maddi problemler yaşadım ama her zaman değil. Eşim benden yaş olarak büyük (10 yaş kadar). Dünyanın en iyi insanlarından biri.. Onu çok seviyorum. Hayatımı her yönden değiştirdi hem maddi hemde manevi olarak olmak istediğim yerdeyim. Benim problemim su: normalde hiç sinirli değilim ama eşime karsı sebepsiz bağırıyorum eşyaları kırıyorum artık kendime zarar verecek noktalara kadar ulaşıyorum. Psikolga da gidiyorum. Çok balon gibisin zamanında çok şişmissin şimdi kendini bosaltıyorsun diyor ama bilemedim.. Eşim çok çalışıyor. Kendimi bazen yalnız hissediyorum ama onun bana bu hayatta verdiklerine karsı yaptıklarımı değil o kimse haketmez. Kendimi durduramıyorum.... O sanırım işler değişir diye cocuk istiyor çok. Ben çok kararsızım ya annem gibi bir anne olursam diye? Siz olsanız ne yapardınız?
Esin kac yasinda, sen kac yasindasin canim? Ve kac yillik evlisiniz?
o aslında sinirli ama bana karşı hiç değil. cok anlayışlı ama bugun artık bana zarar veriyorsun dayanamıyorum dedi. acaba ilaç mı kullansam 1-2 sene belki daha mantıklı bir insan olursam daha iyi olur cocugum için ama eşimin yası ilerliyor keza benimde ben 30 yaşındayım oda 40
Tamam cevap burdaymis simdi gördüm.
Iyice tedavi olmadan sakin cocuk yapma derim.
Bosuna piskolaga para verme,ben sana sorunu soyliyim, zengin ve sakın adamı bulmussun sinirini ondan çıkarıyorsun. Çocuk gelirse dahada sinirlenirsin,ilgilenmek gerek çocukla cunku.eşyalara bugün evdeki bir bibloyu duvara fırlattım. daha önceden de 1 kere mumluk kırmıstım
eşyalara bugün evdeki bir bibloyu duvara fırlattım. daha önceden de 1 kere mumluk kırmıstım
Tedavi olup gerçekten düzeldiğinize inandığınızda çocuk düşünün. Hiç normal değilsiniz
öncelikle ruhunuzu iyileştirin. belli ki yaralar vr ruhunuzda onları güzeel bir tedavi ile onarın, eşinizi sarın sarmalayın. biraz dinlensin kafanız sonra çocuk işine girişin derim. çünkü çocuk hem evliliği hem de kadını ve erkeği sallıyor biraz. daha çok kavga ediyorlar çiftler, uykusuzluk, yorgunluk, hayatın tamamen değişmesi... Allah sağlıkla versin tabi ama bence azıcık kendinizi şımartın, iyileştirin.
anneniz gibi de olmazsınız. farkında iseniz yaşadıklarınızın, çocukluk travmalarınızın o zaman annenizin yaptıklarının tam tersini yapmaya çabalıyorsunuz. eminim ki çok sevecen bir anne olacaksınız.
anneniz gibi de olmazsınız. farkında iseniz yaşadıklarınızın, çocukluk travmalarınızın o zaman annenizin yaptıklarının tam tersini yapmaya çabalıyorsunuz. eminim ki çok sevecen bir anne olacaksınız.
Annen gibi olmazsin korkma,kendin yasadin,kendin biliyorsun ne zorluklarla yetistigini,baksana halen cilesini cekiyormusun eski gunlerin..kendi cocugununda boyle yetismesini istemzsin degil mi..annenin yanlislarini sen yapmazsin.gordun biliyorsun cunki...
Ani sinir patlamalari zaman zaman herkese oluyordur..her erkegin baba olmayi haketmedigini dusunuyorum.esine sevgin,saygin,guvenin bu kadar fazlaysa,mutluysan evinde,kendinde istiyorsan ve onuda mutlu etmek istiyorsan,bebek dusunmeye basla derim..
Ani sinir patlamalari zaman zaman herkese oluyordur..her erkegin baba olmayi haketmedigini dusunuyorum.esine sevgin,saygin,guvenin bu kadar fazlaysa,mutluysan evinde,kendinde istiyorsan ve onuda mutlu etmek istiyorsan,bebek dusunmeye basla derim..