Çocuk sevmeyenlerin çoçuğu olunca....

Anne olduktan sonra bebeği alerji olmasın kedi bebeği kiskanip tirmalamasin vs gerekçesi ile kediyi gözden çıkaran çok kadın gördüm. Kedi sizin çocuğunuz veya bebeğiniz olamaz. Hayvan sevgisi ile kendi doğurduğunuz insan sevgisi bir değil bence. Ikinci hakkında fikriniz olmadığı için birbirine karistirdiginizi düşünüyorum. Yaşınız ilerledikçe tedavilere olumlu yanıt verme olasiliginiz giderek düşecek nasılsa olur mantığı islemeyecek belki de kedi sevgisi artık yetmeyecek. O yüzden duygularınızi karıştırmayın bence.

Daha önceki yorumları okumamistim sanırım anne olmaya karar vermissiniz:) inşallah çok iyi bir anne olacaksınız. Çok da ertelemeyin tedaviyi ne kadar erken baslarsaniz o kadar iyi olabilir:)

yok vazgecmedım cnm , ocak ayında adım atacagım bu durum için :)

Ayy ...
hele ilk tekmesi çalışırken hissetmiştim şuan yazarken gözlerim doldu ne kadar özeldi .. Hemen muzlu süt içmiştim ödül olarak birdaha vurdu sonra akşam babası izledi onun yanında vurdu bizde tavan mutluluk :)) sonrası canlı müiğe gidip dans ettik biraz romantik ) biz dans ederken birdaha vurmaz mı sıpa :)) ayyy özledım be

bende çok aşırı çocuk severim ama sorumluluklarını sevmem pek.sonuçta şu dünyada yapacağım 1-2 çocuk bipolarım yeter o kadar.analar dayanıklı olsa da çok çocuk düşündürüyor haliyle bipolar olunca.

inanılmaz yogun calısıyorum onu nda korkuları var bende
çalısan bayanların cıktıgı gbı yasal dogum ızınlerıne cıkamayacagım belkı de
iş kendı işimiz
işimle evımın arası aracımla gunde gıt gel 2 saatı buluyor
b unlar da korkularıma sebep biraz

Anladım Hakkı'nızda hayırlısı olsun zaten bırakıp çalışmak çok zor 3.5 aylık şuan beni tanıdığını hissediyorum artık onlarda güzel birsey ki Allah yaşatsın tek kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…