bende hep mutlu evliliğimin mutsuzluga donusecegı korkuusu varAynı korkular bende de var ve bu yüzden hiç istemiyorum
eşim zaten bana yardımcı olur her konudaanne değilim Allah bana da nasip etsin bu duyguyu tatmayı inşallah..
eşinizle, ona yönelik olan korkularınızla ilgili konuşun. ondan rahatlatıcı şeyler duyarsanız belki bu konudaki düşünceleriniz değişir
ee o zaman sıkıntı yok bence :)eşim zaten bana yardımcı olur her konuda
bebek konusunda da konustum ben her yardımı yaparım sana dedi
altını değişirim , mamasını yediririm , yıkarım bile diyor.
eşimde de vardı bu korkular ama sanırım onunki isteğe dönmüş artık.
evden uzaklasma benden uzaklasma konusunu da soyledım, öyle sey olur mu ben sizi hep yanımda isterım falan dıyor:)
ben bundan 10 yıl evvel komşuların bebeklerını eve alır bakardımben sizden 10 yaş küçüğüm ama kafalarımız aynı
kedime bir çocuğa bakar gibi titizleniyorum masraf ediyorum vs
ama çocuğu gözüm almıyor
eşim de istiyormuş 2 -3 sene sonra dedim ama o zaman da ister miyim bilmiyorum
ben sizden 10 yaş küçüğüm ama kafalarımız aynı
kedime bir çocuğa bakar gibi titizleniyorum masraf ediyorum vs
ama çocuğu gözüm almıyor
eşim de istiyormuş 2 -3 sene sonra dedim ama o zaman da ister miyim bilmiyorum
daha fazla erteleyecek zamanım kalmadı zatenee o zaman sıkıntı yok bence :)
kendinizi hazır hissettiğinizde tamamen inşallah sağlıklı bir bebek alırsınız kucağınıza :)
Benim kedimin yavrusu oldu bi kaç ay önce onları severken onlarla ilgilenirken hem çok istedim çocuğum olsun hem de biraz gözüm korktu ama onları kucağına almak seslerini duymak pıtır pıtır koşuşturmalarını duymak bi bebeğin beni ne kadar mutlu edeceğini anlattı. Ancak özel nedenlerden dolayı 2 yıl çocuk düşünemiyoruz. Bence hormonlarınız sizi buna hazırlayacaktır zaten. Yaş olarak da çok geciktirmemeniz gereken bir yaştasınız. Gerekirse bi psikologla endişelerinizi paylaşınben bundan 10 yıl evvel komşuların bebeklerını eve alır bakardım
o kadar cok severdım cocukları
yolda bır cocuk goreyım ılla konusacagım seveceğim yani o derece
şimdi cocuklara karsı cok tepkisizm hatta bazı cocuklara cok sınır oluyorum:)))
kediden snr çpk değişti benım fikirlerim
sadece çok uslu bebeklerı sevebılıyorum suanda onlar dıkkatımı cekıyor arada
korkmayın canım o zaman bir an önce gereken şeyleri yapın bebek konusu nedense kim olursa olsun beni çok mutlu ediyor :))daha fazla erteleyecek zamanım kalmadı zaten
37 yasıma gireceğim :)
tek korkum bu
istediğim zaman diye bir kaçış sürecim kalmadı ki,Evli degilim ama ayni korkulari bende yasiyorum. Simdiden icimde en ufak bir cocuk istegi yok. Buraya da konu acmistim. Çocuksuz evlilik nasıl olur diye. Bence icinden istedigin zaman düşün. Yoksa sana da eziyet olabilir. Herkes cocuk yapicak diye bir sey yok bence. Annemin arkadaşları var cocugu yok gezip tozuyorlar. Hiçte pisman degiller.
evet psikolog olabilir ben bu konu için hiç düşünmemiştimBenim kedimin yavrusu oldu bi kaç ay önce onları severken onlarla ilgilenirken hem çok istedim çocuğum olsun hem de biraz gözüm korktu ama onları kucağına almak seslerini duymak pıtır pıtır koşuşturmalarını duymak bi bebeğin beni ne kadar mutlu edeceğini anlattı. Ancak özel nedenlerden dolayı 2 yıl çocuk düşünemiyoruz. Bence hormonlarınız sizi buna hazırlayacaktır zaten. Yaş olarak da çok geciktirmemeniz gereken bir yaştasınız. Gerekirse bi psikologla endişelerinizi paylaşın
Benim eşim de evlenince harika bir hayatımız olacak seni üzersem şöyle olayım vs vs vs derdi....eşim zaten bana yardımcı olur her konuda
bebek konusunda da konustum ben her yardımı yaparım sana dedi
altını değişirim , mamasını yediririm , yıkarım bile diyor.
eşimde de vardı bu korkular ama sanırım onunki isteğe dönmüş artık.
evden uzaklasma benden uzaklasma konusunu da soyledım, öyle sey olur mu ben sizi hep yanımda isterım falan dıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?