- 15 Mart 2012
- 1.252
- 342
- 123
Cok güzel bir yorum, cok cok tesekkür ederim ayzeze . Ilk önce anali babali, saglikli mutlu yillar diliyorum bebeginizle
Iste ben o sorumlulugu almaya hic niyetim yoktu, eeee zaten cocuk istemiyorum, esim benden daha fazla istemiyor, arabalarimiz altimizda, istedigimiz yere tatile gidebiliyoruz, mesleklerimiz var. Amaaaaannnnnnn cocukda olmayiversin. Hersey olacak diye bir kural yok. Birseyde eksik olsun hayatimda istedim oda cocuk ve cok mutluyum bu kararimdan, esimle her zaman sarmas dolas mutlu, eglenceli yasiyoruz, cocugu ne yapacagim Allah askina ?
Zaten o kadar sabrimda yok, birde istedigim gibi olmama riskide var karekteri yani, aman aman ben almiyayim ama Allah tüm isteyenlere versin.
Geçmiş sayfalara baktım da bazı arkadaşlar siz böyle düşünüyosu nuz dşye nerdeyse sizi suçlayacak hale gelmişler nedense. Farklı görüşlerde olan, hayatın farklı noktalarından zevk almasını bilen insanlar neden eleştirilir anlamıyorum. Bu ülkede çocuk doğurduktan sonra pişman olan çok kişi var. Bu pişmanlı evlat sahibi olmaktan değil asla. Evlat sahibi olmanın verdiği sorululuktan. Bu sorumluluğu bu yükümlülüğü kaldıramayan çok fazla var maalesef. Siz olumsuz eleştirilere kulak asmayın. Ve hayatın neresinden tad almak istiyorsanız oraya odaklanın:)