Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))
- Konu Sahibi olivia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 148
- 32
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
Bayildim bu yoruma. Süpersin !!!Biz toplum olarak artık herşeyi olsun da nasıl olursa olsun moduna getirdik. Evleneyim de nasıl olursa olsun karışmdaki insan bana insan kıymeti verse de oluuur vermesede oluuuur yeter ki evleneyim psikoloji. İnsanlar nezdinde evli tescili almak için evlilikler yapıyor insanlar. Çocuklarım olsun da nasıl olursa olsun. Ben iyi bir anne olabilir miyim eşimle buna ikimiz de hazır mıyız hiiiiiiç önemli değil, yeter ki evli çocuklu desinler. Bunlar hep KENDİ KENDİMİZİ İNSAN YERİNE KOYMADIĞIMIZDAN. SONRADA EŞİM BANA KIYMET VERMİYOR ÇOCUĞUM SÖZÜMÜ DİNLEMİYOR. KIZLAR NE OLUR BİR DÖNÜP KENDİMİZE BAKALIM KENDİ KENDİMİZİ İNSAN YERİNE KOYALIM YAHUU! KİMSE KENDİ KENDİNE KIYMET VERMYORSA EŞİNDEN NİŞANLI YADA ERKEK ARKADAŞINDAN DEĞER BEKLEMESİN, İYİ BİR ANNE OLMAYI HİÇ BEKLMESİN!
- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
Etrafımdaki insanlar çok korkutuyor. Rahat günleriniz, çocuk çok zor gibi sözleri o kadar çok duyuyorum ki. Herkes bu kadar şikayetçiyse neden çocuk yapayım ki diye düşünüyorum.Deylayt neden istemiyorsunki , daha detayli aciklayabilirmisin ?
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 148
- 32
Tskkurler..önemli olan bilinçli olmak ztn , bende eşimde istemiyoruz , ama kesinlikle istemiyorum demiyorum , ama böyle düşünenlere de saygılıyım...Zeeynepcik, inan sen muhakkak dogur, cünkü sen bilincli bir anne olacaksin buradan belli :) Hazir degilim güzel dogru bir bakis acisi ama hazir hissettigindede niye olmasin ? Ammaaaa yok istemiyorum dersen inan bana hic bir eksiklik hissetmiyorsun hayat yinede güzel...
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
Deylayt baskalarini sakin dinleme sadece kendini dinle. istersen yaparsin istemezsen yapmazsin bu kadar basit.
Yani kritize ettigimde bu ya, etrafa topluma konu komsuya degil, icindeki sese dikkat et.
Ama gercekten dedigim gibi, benim gibi annelik hormonlari tasimayan kadinlarda var, yani anne olmayi istemeyen ama sirf toplum istiyor diye doguranlara sunu demek istiyorum, eger hissediyorsan sende anne ic güdüsü yok, o zaman bunu kayinvaliden veya görümcen veya komsun veya toplum istiyor diye kendini baski altina sokup dogurma.
Yani kritize ettigimde bu ya, etrafa topluma konu komsuya degil, icindeki sese dikkat et.
Ama gercekten dedigim gibi, benim gibi annelik hormonlari tasimayan kadinlarda var, yani anne olmayi istemeyen ama sirf toplum istiyor diye doguranlara sunu demek istiyorum, eger hissediyorsan sende anne ic güdüsü yok, o zaman bunu kayinvaliden veya görümcen veya komsun veya toplum istiyor diye kendini baski altina sokup dogurma.
- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
Yok toplum beni baskı altına zaten alamaz benim de karşı çıktığım bir durum bu bahsettiğin, ama eşimin istemesi görümcenin kayınvalidenin komşunun istemesinden daha farklı.Deylayt baskalarini sakin dinleme sadece kendini dinle. istersen yaparsin istemezsen yapmazsin bu kadar basit.
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
evet iste o konuda esler hem fikir olursa süper olur.
Benim sansima esimde istemiyordu, yani iki deli birbirini buldu, hani derler ya tencere yuvarlanir kapagini bulur. bizdede öyleydi. Ikimizde hayatimizi böyle cocuksuz yasayip daha mutlu oldugumuza inandigimiz icinde ikimizde mutluyuz.
Dilerim sendede ortak noktayi bulursunuz ister cocuklu ister cocuksuz.
Benim sansima esimde istemiyordu, yani iki deli birbirini buldu, hani derler ya tencere yuvarlanir kapagini bulur. bizdede öyleydi. Ikimizde hayatimizi böyle cocuksuz yasayip daha mutlu oldugumuza inandigimiz icinde ikimizde mutluyuz.
- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
Benim de şu sıralar en büyük dileğimevet iste o konuda esler hem fikir olursa süper olur.
- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
Cocuk sahibi değilim ve cok mutluyum. Sizden farkim birgün çocuk sahibi olmak istiyorum. Ama çocuk olunca bugunlerimi çok arayacagimi biliyorum. Aslında uzerimde çok yoğun bir baskı var çocuk çocuk diye. Ben haric herkes bebek yapmamı bekliyor Eşim annem eşimin ailesi tüm arkadaşlarım. Hatta bir kaç aya korunmayı birakicam ama hazır değilim sanırım Ben daha gezmek eğlenmek ozgurlugumun tadını çıkartmak istiyorum. Yaş 32 olacak eğer anne olacaksam daha fazla erteleyemem. Keşke daha genç olsaydım da yıllarca çocuk yapmasaydim
- 15 Eylül 2014
- 939
- 158
- 88
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
Mutlufosil zaten hersey gönlümce oldugu icin cocuk sahibi degilim. Esimle hayati sadece ikimiz istedigi gibi yasiyoruz.
Demin bir arkadas misal vermis, yasli ve cocuksuz bir teyze evinde ölü bulunmus. Sanki cocugun olsa sana bakmak icin hayranlikla siraya gireceklermis gibi, birisinin karisi istemeyecek, birisinin kocasi....insan yükü agirdir...kimse severek bir yasliya bakmaz ister cocuklu ister cocuksuz, neticede bir yasli olarak hep fazlasindir bu hayatta.....
Demin bir arkadas misal vermis, yasli ve cocuksuz bir teyze evinde ölü bulunmus. Sanki cocugun olsa sana bakmak icin hayranlikla siraya gireceklermis gibi, birisinin karisi istemeyecek, birisinin kocasi....insan yükü agirdir...kimse severek bir yasliya bakmaz ister cocuklu ister cocuksuz, neticede bir yasli olarak hep fazlasindir bu hayatta.....
Olivia hoşgeldiniz.Sizi yeniden gördüğüme sevindim.Sizi görür görmez hatırladım eski hesabım varken sizi takip ederdim.Konu başlığını görünce durdum ve gülümsedim. İlk cümlenize itafen; bilakis böyle kadınların var olduğunu bilmek güzel! Böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim.
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
Cooookkk tesekkür ederim Kizilajanxx. Eskiden süper bir ortam vardi burda, bilmiyorum hala o arkadaslar duruyormu ?
Süper sohbetler ve inanilmaz ilhamlar alirdik birbirimizden. Hepside kendinden emin, kendi ayaklari üzerinde duran, süper kadinlardi . Öyle simdiki gibi degil, hemen evleneyim, hemen cocugum olsun ama hayatin hic bir tadini yasamadan, egitim, kültür olmadan, kendisini atese atanlar sonrada vah vah mutsuzum, kaynanam bunu dedi, görümcem bunu dedi diye konusulmazdi.
Ama ne yazikki 300 küsür sayfadan sonra kapandi o güzel sohbet alanimiz. Ama yinede sizleri özledigim icin geldim geriye...
Süper sohbetler ve inanilmaz ilhamlar alirdik birbirimizden. Hepside kendinden emin, kendi ayaklari üzerinde duran, süper kadinlardi . Öyle simdiki gibi degil, hemen evleneyim, hemen cocugum olsun ama hayatin hic bir tadini yasamadan, egitim, kültür olmadan, kendisini atese atanlar sonrada vah vah mutsuzum, kaynanam bunu dedi, görümcem bunu dedi diye konusulmazdi.
Ama ne yazikki 300 küsür sayfadan sonra kapandi o güzel sohbet alanimiz. Ama yinede sizleri özledigim icin geldim geriye...
Her kadın çocuk sahibi olmak zorunda gibi imaj çizenler ne de büyük bir yanlış içindeler...
Çocuk çok tatlı evet ama ne kadar büyük bir sorumluluk.
Bu yüzden, çocuğa sadece gönülden isteyenler sahip olmalı.
Neden derseniz, çevrenizde aile sevgisi, anne sevgisi, baba sevgisi almamış bir sürü insan var.
Bunlar olmazdı, daha bilinçli bir toplum olurduk.
O yüzden olivia gibi düşünenlere bilakis sempati duyuyorum.
Hoşgeldin olivia :)
Çocuk çok tatlı evet ama ne kadar büyük bir sorumluluk.
Bu yüzden, çocuğa sadece gönülden isteyenler sahip olmalı.
Neden derseniz, çevrenizde aile sevgisi, anne sevgisi, baba sevgisi almamış bir sürü insan var.
Bunlar olmazdı, daha bilinçli bir toplum olurduk.
O yüzden olivia gibi düşünenlere bilakis sempati duyuyorum.
Hoşgeldin olivia :)
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
Coookkk tesekkür ederim Hayyal bu güzel yorumun icin.
Seneler gectikce sunu anladimki hic bir sey yapilmasi gerektigi icin yapilmamali. Yani dogru bir evlilik yapamayacaksam evlenmemem daha iyi. Annelik duygulari olmusmadiysa cocuk yapmamaliyim.
Ama evlenmedim veya cocuk yapmadim diye daha az degerli degilim kimseden. Öyle kadinlar biliyorumki hayatini kahrediyorlar cocuk olmuyor diye. Ama hic aklina gelmiyor bir evlatlik almak.
Seneler gectikce sunu anladimki hic bir sey yapilmasi gerektigi icin yapilmamali. Yani dogru bir evlilik yapamayacaksam evlenmemem daha iyi. Annelik duygulari olmusmadiysa cocuk yapmamaliyim.
Ama evlenmedim veya cocuk yapmadim diye daha az degerli degilim kimseden. Öyle kadinlar biliyorumki hayatini kahrediyorlar cocuk olmuyor diye. Ama hic aklina gelmiyor bir evlatlik almak.