Öğretmenleri suçlamayın arkadaşlar, bende öğretmenim, çoğu olaya sessiz kalmak zorundayım.Daha yeni yaşadığım bir olayı size anlatayım , benimde sınıfımda hiperaktif bir öğrencim var, çocuk dur durak bilmiyor, söz hakkı almadan konuşmasını geçtim, sürekli ayakta dolanıyor, otur yawrum, sus yawrum demekten ders işleyemiyorum, arkadaşlarına da zarar veriyor, derstte bile benim önümde arkadaşlarıyla atışıyor,neyse artık ben dayanamadım, bigün bağırdım çağırdı, hafta sonu kursuma da kendini düzeltene kadar gelme dedim, velin okula gelsin onunla da görüşcem dedim, veli benle konuşmadan müdüre çıkmış, benide gerekli mercilere şikayet edecekmiş, oğlu düz duvarada tırmansa derse oğlunu almak zorundaymışım, sesimi ona yükseltemezmişim, falan filan, bi ton yaygara koparmışlar...Allahlarından ve evlatlarından bulsun böyle aileler, oğlunu alıp tedavi ettireceğine benimle uğraşıyorlar, Yazıklar olsun!!! Bu öğretmenler gününde moralim sıfır, ne öğrenciyi uyarabiliyoruz, ne kızabiliyoruz, ne cezalandırabiliyoruz, hiç bir yaptırım gücümüz yok, sadece görmezden geliyoruz, müdüre gidin, olayı o çözebilirse çözsün, öğretmenleri bu duruma düşürenlerin Allah belasını versin, mesleğimden iğreniyorum artık, edepsiz öğrenciler her haltı yiyor , diğer yawrulara zarar veriyor, sesini çıkardığında suçlu öğretmen oluyor işte