herkese merhaba.arkadaşlar benim 4 yaşında bir kızım var allah nasip ederse ikinciyi düşünüyoruz.ufak bir çocuk odam var ve orayı ikinci bebeğimiz doğmadan düzenlemek istiyorum ama küçük olduğu için iki kişilik bir oda nasıl oluşturucam diye çok dert ettim.sizden örnekler ve fikirler bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
ilginiz için hepinize çoooook teşekkür ederim.fotoların çoğunu nette görmüştüm zaten uzan zamandır araştırma içindeyim.ranzalı modeller çok güzel ama daha kızım 4 yaşındabide bebişim olunca onlara için uygun olmaz diye düşünüyorum ama bakıcam hepsini değerlendirmeye alıcam tekrar teşekkür ederim
aslında sizlerde kendi çocuk odası fotoğraflarınızı koyabilirsiniz daha yardımcı olur bana diye düşünüyorum gerçekten bir odaya yerleşmiş düzeni kurulmuş eşyaları görmek faydalı olur .
bende buaralar bakıyorum..
şu dar odlar için ranzalı olanlar ilginç kullanışlı ama içim daraldı bakarken..şöyle geniş olmalı odaları ayrı yataklar falan. inşallah taşındığımızda geniş bir odaları olurda herşeyiyle sığarlar..ben bide bol raflı olsun istiyorum duvara monteli olanlar çok hoşuma gidiyor..aksesuar koymaya
evet bende ferah olsun istiyorum ama malesef dar bir odamız var.evde kendimizin daha 1 sene olmadı alalı.belki ilerde daha büyük bir ev nasip olur.ama ozamana kadar burdayız.bende bol dolaplı ve bazalı istiyorum ki içlerini değerlendirebileyim çünkü kızımın henüz hiç bir şeyini atmadım ve kimseyede vermedim saklıyorum hem hatıra hemde ikinci çocuk için eninde sonunda bişey yaptırıcazda çok zor dar bir odaya iki kişilik çocuk odası düzenlemek.aslında odamız kare ama küçük olunca çok zor oluyor.