• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk ne zaman.....

bende 1,5 yıllık evlıydım evlenmeden once 1 yıl dururum canım en azından hemen yapmam dıyodum ama 1 yıl ne cabuk gecmıs hıc bısı anlamadımbayanssulusmile ben cocuklara cok duskun biri degılım ama eşim 27 yasında o artık olsun dıyo bende 23 yasındayım bıraz duralım dıyorum hem calısıyorumda cocuk olursa işten cıkarıyolar buyuk ıhtımallede cıkarım bebegımle olmak ona vakıt ayırmak ıstıyorum:emir_bebek: hayırlısı dıyorum ama bazı arkadaslardan duyuyorum bebek yapmayı gecıktırınce hiç istemıyomusun zoruna gıdıyomus kararsızım :1closedeyes:

eşim yarın askerden geliyo ... askere gidecek diye hiç düşünmüyoduk

ama eşimin şuandaki tek büyük hayali bebek inş olur hemen bebişimiz...

bende 1,5 yıllık evlıydım evlenmeden once 1 yıl dururum canım en azından hemen yapmam dıyodum ama 1 yıl ne cabuk gecmıs hıc bısı anlamadımbayanssulusmile ben cocuklara cok duskun biri degılım ama eşim 27 yasında o artık olsun dıyo bende 23 yasındayım bıraz duralım dıyorum hem calısıyorumda cocuk olursa işten cıkarıyolar buyuk ıhtımallede cıkarım bebegımle olmak ona vakıt ayırmak ıstıyorum:emir_bebek: hayırlısı dıyorum ama bazı arkadaslardan duyuyorum bebek yapmayı gecıktırınce hiç istemıyomusun zoruna gıdıyomus kararsızım :1closedeyes:

ayy evet zaman çabuk geçio yaa
Rabbim doğru zamanda nasip eder inş canmm
kesinlikle bebeğim olunca bende çalışmak istemiyorum o yzden bi kaç sene çalışayım sonra bebiş gelir inşş

biz 3 aylık evliyiz ama özellikle eşim tam bir bebek delisi...ilerleyen zamanlarda da, ev sahibi olma ya da kariyer vs gibi beklentilerimiz olmadığı için bebek çalışmalarına başladık Allahın izniyle:kedi:
isteyen herkese ailesine vatanına hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum:Saruboceq:

9 aylık evliyiz..
ben bu yazı bir geçirelim diyorum ama eşim çok istiyor , ne yapıcam bilemedimbayanssulusmile

9 aylık evliyiz şu an ve 1.yılın sonunda çalışmalara başlayacağız :))
Allah aratmasın. Umarım benim ve herkesin istediği zaman bebeği olur

evlenir evlenmez hamile kalanlara çok kızardım ne oyle hemen acelesi varmış gibi derdim.ben en az 3 sene yapmıcam derdim...2,5 aylık evliyiz hemen olsun istiyorummm...şu kpss derdim olmasa aaahh...bi atanıyım hemen yapcas inşallah :kedi:

10 temmuzda evleniyorum allahın izniyle nişanlımla kouşuyoruz evlendiğimiz günden itibaren serbest bırakıcaz kendimizi ne zman olursa benkide ilk gece tuturmı tutar :) bende çok istiyorum anne olmak nişanlımda istiyor baba olmak beklemek yok allahım ne zaman verirse olsun inşallah korunmak yok yani anlıcağınız :) hayırlısııııııı

Rabbim ne zaman verirse o zaman olcak inş eşimle ben istiyoruz bebek 6 ay oluyo evleneli :ecrin_bebek: :emir_bebek:

bizde çok istiyoruz fakat maddiyattan dolayı beklicez eşim şu an işsiz ünv. de yeni bitirdi askere gidicek...bilmiyorum yaa ama ben çok istiyorum 1 yıllık evliyiz belki daha erken ama genç anne olmak istiyorum bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum ya olmazsa diye korkuyorum....ama eşim iş bulsun hemen istiyorum..rüyalarımda hep doğum yapıyorum resmen o doğum sancısını çekiyorum kalktığımda da o ağrıyı hissediyorum çok garip bir duyguu...allahım kimseye bebek aratmasın.... allah ın izniyle nasip ne zamansa inşallah olur

inan bilmiyorum nezaman Allah nezaman uygun görüpte bize bebişimizi verirse ozaman demek en mantıklısı..

inan bilmiyorum nezaman Allah nezaman uygun görüpte bize bebişimizi verirse ozaman demek en mantıklısı..

evet tatlım öyle istesekte istemesekte korunsakta ne yaparsak yapalım Rabbim ol emri verince olacaktır...kaydirigubbakcemile5

Daha 8 aylık evliyiz ve 2 yıl kadar düşünmüyoruz ikimizde deli gibi seviyoruz çocukları ama evliliğin tadını çıkarıorz daha tazeyiz.

Bizde evlennce şöle 1 sene beklicezzzz :) sonraa çoçuk biraz evliligimizin tadını çıkaralım yahuuu zaaten aşkıma kavuşmuşum okadar beklemenin sonunda bide çoçukla ugraşamam :) 1 sene sonra olur,daha qeç olmaz çnkü müstakbel kayınababam sevgilime şimdiden diyomuş evleninde torunumu verin kucaqıma diye =) eheh bakalım Allahım ne zamana kısmet ederse..

Back