• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk ne zaman.....

bende 10 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim...valla herşey zamanında güzel karar verdik ve allahıma çok şükür çok beklemeden oldu....ikinciyide düşünürsek yaşımız geçiyo anacım :) allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu...saglıkla gelsin minnoşum amin...

Hayırlı olsun canım.Allahım kucagına almayıda nasip etsin.

en buyuk hayalım ıstegım arzum anne olmak cocukları bebeklerı cok sevıyorum... ama evlılıgım oturdugunda cocuk sahııbı olmak ıstıyorum... Allah vermezse tabı hayırlısı ama en az 4-5 yıl...

Ben 1 sene sonra ısterdım dedım hep ama evlenınce esımede guvenınce 6 ay sonra ıstedım ama 12 ay beklemelı derım bırbırını tanımalı ıevlılıge sorumluluga alısmalı

benım okulum bıtmedıgı ıcın bekledım sımdıde bebgımın yolunu beklıyorum bır hamıle kalsam

8 aylık evliyim ve artık bebek düşünüyoruz.aslında yaz sonuydu planım ama eşim çok istiyor ve çevremde anne olan arkadaşlarımı gördükçe bende imrenip gaza geldim.kısmet bakalım beklemedeyizgamyoncuiremsu

6 buçuk aylık evliyim 5 aylık hamileyim Allah izin verirse :1closedeyes: çok çabuk oldu ama istiyordum .. evliliğin tadını almak lazım ilk başta çünkü hamile olunca mide bulantısıydı ağrısıydı derken başka bi yaşama sürükleniyosun evliliğin tadını çıkaramıyosun . ama annelikte çok başka bi duygu güzel ve özel ..

bende şuan 11 aylık evliyim ve hamileliğimin 8. ayı bittim eğer kızım daha önce yada sonra gelmeye karar vermezse evlilik yıldönümümüzde doğacak yani bize evlilik hediyesi olacak.Rabbim isteyen herkese versin

benim daha düğüne 2 ay var ama ilk 4 yıl olmayacak gibi gözüküyor:çok üzgünüm:.yurt dışına gideceğim ortama ayak uydurmakttı okuldu benim için zor olur diye düşünüyoruz.tabi en doğrusunu Rabbim bilir.hayıırlısı:Saruboceq:

bende 4 aylık evliyim ve çocuk yapmaktan onun sorunluluğunu almaktan çok korkuyorum... ztn işim gereği sürekli çocuklarla iç içeyim ama insanın kendi çocuğu gibi olamaz asla bunu da biliyorum... ama akşam eve gelince ses istemiorum kafam sanki bebeği götürmeyecekmiş gibi gelio:(((( eşim annem kayınvalidem arkadaşlarım... kısacası çevremdeki herkes acayip derecede bebek istio hahahha bi beni ikna etseler:P
ben hep evlendikten 3 sene sonra isterim diodum bakalım artık kısmet hayırlısı ozmnda çok mu geç olur diorum ( yaşım gereği) :::: ))))
hayırlısı neyse o olsun:))))

kocam çok istiyor bir bebek sahibi olmayı... tarih bile düşünüyoruz. ocak da hamile kalsam 10 10 2010 yada 20 10 2010 doğumlu olsa çocuğumuz diyoruz. ikiz olursalar. ata bey ve hira hanım düşünüyorum kız erkek ikizim olmasını çok istiyorum:)

ama şuan sadece düşünce...

bende ikizim olsun çok istiorum hahahah:)))) bazen çok korkuorum ama ztn benim tarafımda ikiz çok fazla var mesela annem ikiz:))) olma olasılığı baya fazla o yüzden:))) hayırlısı olsun tabiki:D
bende tuna & hira koymayı düşünüyorum kısmet:))))

1,5 yıllık evliyim. Allah nasip ederse seneye yaz sonu hamile kalmayı düşünüyorum.

3 aylık evliyim henüz,çok isterim anne olmayı ama henüz hiiiç hazır değilim, ev işlerini idare edemiyorum bi de bebek olsa,,,halim ne olur bilmem.biz de birinci yıl dolduktan sonra düşünüyoruz,bi de iş meselesi tabi artık tatillere falan denk getirmeye çalışacağız:)

kızlar ben 2.5 yıllık evlıyım su anda 6.5 aylık hamıleyım.kısmetse bır oglumuz olacak.bız hemen yapmadık cok da ısrar eden olmadı aılelerden.dedık bıraz gezelım evlılıgımız otursun sonra.hala da gezmeye doymadım ben.cocukları cok severım hatta bn ıstedım olsun ama esım de ne kadar heyecanlı sevınclı.kısacası rabbım ısteyen dıleyen herkese aratmadan versın.kızlar bılmem ama sız hepınız daha cok yenısınız.zamanı gelınce rabbım verır ınsallah...annelık cok guzel bı duygu kızlar allahım hepınıze yasatsın...

haklısın askitom yeniyiz ama şu da bi gerçek yaş geçmeden yapmak istiorum bi yandan kariyer diye diye kaç yaşıma geldim heheheh:))) hala daha kariyer peşindeyim yaa neyse... bi de ikinci falan olursa die düşünüorum çünkü kısmet olursa tek çocuk istemiorum... hayırlısı olsun:))) ayrıca gezmeyi bende çok seviorum, çocuk sorumluluunu nasıl alacam bilemiorum ama sonuçta asla bebek sahib olmadan hazır hissetmiyecem kendimi

Bende daha taze gelin sayılırım. Bizde 2. yılda düşünüyoruz ama sanırım 1 yıl içinde olur gibi çünkü ikimizde çok istiorz bir bebeğimiz olsun.

haklısın askitom yeniyiz ama şu da bi gerçek yaş geçmeden yapmak istiorum bi yandan kariyer diye diye kaç yaşıma geldim heheheh:))) hala daha kariyer peşindeyim yaa neyse... bi de ikinci falan olursa die düşünüorum çünkü kısmet olursa tek çocuk istemiorum... hayırlısı olsun:))) ayrıca gezmeyi bende çok seviorum, çocuk sorumluluunu nasıl alacam bilemiorum ama sonuçta asla bebek sahib olmadan hazır hissetmiyecem kendimi

nastasıacım hele bı hamıle kal,tekme atmaya baslasın ıste o zaman annelık duyguları sarıyor ınsanın ıcını....hergun dua edıyorum rabbıme aman ne olur bebegıme bısıy olmasın...kızlar rabbım herkese ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu.ben suan 24 yasındayım kısmetse 25te anne olacagım dedıgın gıbı ıkıncı cocuk falan anca yas da fazla gecmeden yapmak lazım.bır arkadasım demıstı 30 dan sonra bebek le ugrasmak cok zor dıye.allah yardımcımız olsun.sevıyorum sızı ben ya...

Back