• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk ne zaman.....

hem kararın ne senin bakalım görüşmeyeli

efet canım benim yaa görüşemiyoruz epeydir ben işten ayrıldım okula yazıldımdelikafadulden ama 15 gün evdeyim girerim artık kk ya.vallahi bitanem bazen istiyorum olsun diyorum bazende yok yaa olmaz daha malum eşimin askerliği var yani cok karışık bir durumdayım.sende durumlar nasıl ayy konusalım yaa baya oldu değişen neler var bak şimdi merak ettim

Evliyken asker yolu beklemek çok zordur yahu :( Kuzenimde o durumda o yüzden düğün tarihini erteledi.

Çocuk ne zaman hmmm 21 yaşındayım 25 yaşında anne olmak isterim (: Tabi kociş o kadar beklerse :kedi:

Evliyken asker yolu beklemek çok zordur yahu :( Kuzenimde o durumda o yüzden düğün tarihini erteledi.

Çocuk ne zaman hmmm 21 yaşındayım 25 yaşında anne olmak isterim (: Tabi kociş o kadar beklerse :kedi:

dorudur valla ama bole de hep uzaktayiz zati ayda bi ancak gorusuoruz farkli sehirlerde olduumuz icin napiim ben de hafta sonlari giderim esimi gormeye, senin iyiymis ben 26 yim cocuk olana kadar yas olur 30kaydirigubbakcemile3

3aydır evliyiz vee daha 1sene falan yapmayız die düsünüyoruz ama belli de olmaz tabi -tatlicadiarzu-

9 aylık evliyken hamile kaldım eşim ısrarlarıma daha fazla dayanamadı.ısrar ettim çünkü 29 yaşındaydım zemuszemus

biz 8 aylık evliyiz galiba ben bebek istiyorum 24 yaşındayım eşim 25 ama ikimizde minyon tipliyiz çocuksuyuz eşim hazır hissetmiyor kendini çok ilginç ama:)bnde borçlar bitsin diye bekliyorum

:))))) aslında daha erken dedim hep bikaç sene sonra düşünürüz dedim... ama sanırım hamileyim... daha tam hazır hissetmiorum ben eşim hissedio ve çok istio ama bakalım bende alışırım sanırım... yarın doktora gitcem kısmetse, hamileysem öğrenicez:))))
Allah isteyen herkese nasip etsin...

Back