Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cooooooooooooooooook mutluyum allah herkesin gonlune gore versin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Evli bayanlar evlenecek bayanlar ne zaman bebek yapmaya karar veriniz yada evlendikten ne kadar sonra yapmayı planlıyorsuz.....
Yada ne zaman olursamı diyorsunuz....
slm aradaşlar bende hamileymişim
slm aradaşlar bende hamileymişim
bence daha cok yenisin evliligini güzel güzel yasamya pekistirmeye bak derim. esinle gez toz, eglen ve sonra zaten zamani geldigini anliyorsun evde birseylerin eksik oldugunu zaten farkediosun ikinizde istedigi zaman bunu düsünün. özellikle esin istedigi zaman yap canim benden tavsiye. e cocuk olunca gezilmio mu e tabi gezilio ama suanki gibi deil güzelim onun uyumasi ilgilenmesi felan derken biraz yipratio seni ama olsun o da gerekli ama gercekten ikiniz karar vermisseniz ve esinde cok istiyorsa ki bu cok önemli yapin canim.alkisalkisalkisevliliğimde 5 ay bitti
istiyorum bebek ama hemen olması korkutuyor beni.
içimden geçen 1 yıl falan olmasın ama
yaşımda 30 geliyorrr
bilmiyorum
hem bebek istiyorum hem istemiyorumm
hayırlısı bakalım.
evet ideal bencede... gerci söyle birbucuk seneyide gecerse olabilir diye düsünüorum. bu arada canim Allah bagislasin...gamyoncuiremsubenim de bebeğim 2 buçuk senelik evliyken oldu bence çok uygun bir zamandı ne erken ne de geç Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
kizlar ya bisey sorucam,gorudugunuz gibi 22 gun sonra evleniyorum,ve ilk gece falan var.ilk geceden nasil korundunuz siz?dogum kontrol hapiyla falan mi?doktorum kullanma dedi bana dogum kontrol hapi falan.yalniz condomla esin korunsun diyor.ben de bi yandan istiyorum,ama bi yandan da 7-8 ay beklemek istiyorum...kararsizim
5 yillik evliyim su an hamileyim 37. haftamda
bir sene sonra karar verdik cocuk olsun diye ama bu zamana kadar olmadi kismeti su anmis...hayirlisi herseyin!..