• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk ne zaman.....

Evli bayanlar evlenecek bayanlar ne zaman bebek yapmaya karar veriniz yada evlendikten ne kadar sonra yapmayı planlıyorsuz.....
Yada ne zaman olursamı diyorsunuz....

biz iki yıl sonra karar verdik.gerçi şimdi geç bile kalmışım diyorum.çok güzel bi duygu hamilelik.rabbim isteyen herkese nasip etsin.amiiiiiiiiiiiiiiin

benide aranıza alın
birbuçuk yıl oldu evleneli bu yıl hamile kalmak istiyorum inşallah olur. hamile olan arkadaşlar hamile kalmadan önce hangi tahlilleri yaptırdınız?

bende ilk 2 yıl düşünmüyorum açıkçası ama gelenede gelme demem illa gelmek isterse. normalde çok çocuk severim fakat iş durumum dolayısıyla biraz erteleyecem sanırım:D

evliliğimde 5 ay bitti
istiyorum bebek ama hemen olması korkutuyor beni.
içimden geçen 1 yıl falan olmasın ama
yaşımda 30 geliyorrr
bilmiyorum
hem bebek istiyorum hem istemiyorumm
hayırlısı bakalım.

evliliğimde 5 ay bitti
istiyorum bebek ama hemen olması korkutuyor beni.
içimden geçen 1 yıl falan olmasın ama
yaşımda 30 geliyorrr
bilmiyorum
hem bebek istiyorum hem istemiyorumm
hayırlısı bakalım.
bence daha cok yenisin evliligini güzel güzel yasamya pekistirmeye bak derim. esinle gez toz, eglen ve sonra zaten zamani geldigini anliyorsun evde birseylerin eksik oldugunu zaten farkediosun ikinizde istedigi zaman bunu düsünün. özellikle esin istedigi zaman yap canim benden tavsiye. e cocuk olunca gezilmio mu e tabi gezilio ama suanki gibi deil güzelim onun uyumasi ilgilenmesi felan derken biraz yipratio seni ama olsun o da gerekli ama gercekten ikiniz karar vermisseniz ve esinde cok istiyorsa ki bu cok önemli yapin canim.alkisalkisalkis

benim de bebeğim 2 buçuk senelik evliyken oldu bence çok uygun bir zamandı ne erken ne de geç Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

5 yillik evliyim su an hamileyim 37. haftamda
bir sene sonra karar verdik cocuk olsun diye ama bu zamana kadar olmadi kismeti su anmis...hayirlisi herseyin!..

kizlar ya bisey sorucam,gorudugunuz gibi 22 gun sonra evleniyorum,ve ilk gece falan var.ilk geceden nasil korundunuz siz?dogum kontrol hapiyla falan mi?doktorum kullanma dedi bana dogum kontrol hapi falan.yalniz condomla esin korunsun diyor.ben de bi yandan istiyorum,ama bi yandan da 7-8 ay beklemek istiyorum...kararsizim

kizlar ya bisey sorucam,gorudugunuz gibi 22 gun sonra evleniyorum,ve ilk gece falan var.ilk geceden nasil korundunuz siz?dogum kontrol hapiyla falan mi?doktorum kullanma dedi bana dogum kontrol hapi falan.yalniz condomla esin korunsun diyor.ben de bi yandan istiyorum,ama bi yandan da 7-8 ay beklemek istiyorum...kararsizim

canım eşn korunsun sen değil ne kadar yok zararı dense bile o hapların zararı var ama çocuk için erken korun biraz bende 7 ay olacak evlenenli biraz daha zaman diyoruz

bende 10 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim...valla herşey zamanında güzel karar verdik ve allahıma çok şükür çok beklemeden oldu....ikinciyide düşünürsek yaşımız geçiyo anacım :) allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu...saglıkla gelsin minnoşum amin...

5 yillik evliyim su an hamileyim 37. haftamda
bir sene sonra karar verdik cocuk olsun diye ama bu zamana kadar olmadi kismeti su anmis...hayirlisi herseyin!..

hayırlısı olsun canım.analı babalı büyütmeyi nasip etsin allahım..
bende 4 yıllık evliyim rabbim kısmet etmedi..düşünmüyorumda artık rahatlıga alıştım..olursada allahdan...:CüvCüv:

Back