Yani mantıklı bi açıklama yoksa kayıptan korkuyor sizi tekrar kötü görmek istemiyor belki erkolar duygularını bizim gibi ifade edemiyor bazenAllah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani mantıklı bi açıklama yoksa kayıptan korkuyor sizi tekrar kötü görmek istemiyor belki erkolar duygularını bizim gibi ifade edemiyor bazenAllah razı olsun
O süreçler çok stresli geçtiği için tekrar aynı süreçleri yaşamak istemiyorYani mantıklı bi açıklama yoksa kayıptan korkuyor sizi tekrar kötü görmek istemiyor belki erkolar duygularını bizim gibi ifade edemiyor bazen
destinesiaa aa evet siz söyleyince tekrar okudum özür dilerimSanırım yanlış okudunuz konu sahibi ilk olarak istememiş sonradan karar verip yapmışlar ve şuan eşin istekli olmamasının tek sebebi bebeğini kaybetmiş olması
Evet henüz atlatamadı. Bende bekliyorum bakalım ne kadar sürecek. Benim içinde çok zor tekrar hamile kalmak istiyorum ama tek başıma istemekle olmuyor bakalım umarım yıllar sürmezBenim hamileliğim de sorunlu geçti 28.haftamda doğum yaptım yaşama şansı çok düşüktü 3 ay yoğun bakım sonrası kavuştuk kızımla. Eşimi doğum sonrası o kadar ağladı ki. Ben zaten hastanedeydim 6 hafta kadar yatış yaptım. O geldi gitti ev cehennem gibi geldi bana diyordu. Benden daha çok çöktü hala bazen çok panik tepkiler veriyor. Ben düzeldim mesela geçti diyorum kızıma odaklanıyorum eşim bazen bir şey mi oldu iyi misiniz kız iyi mi niye böyle oldu gibi şeyler yapıyor. Özetle bize değer veren bir erkek gerçekten kolay atlatamıyor hele ki sizinki gibi bir durumda 4 ayda böyle bir şeyi tekrar istememesi çok normal. Siz de biraz hamilelik fikrinden uzaklaşın baskı yaptıkça eşinizin korkusu artar. Ben de 31 yaşımda doğum yaptım yaşınız hiç de geçmiyor acele etmeyin
Şu birkaç ayda iyice farkına vardım ki bebeği anne kadar baba da istemeli. Bu bence çok önemli.Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım. Ama içim o kadar dolu ki. Evlendiğimizden beri çocuk isteyen bir eşim vardı. Ben ilk zamanlar çocuk istemedim. Evliliğimiz otursun biraz vakit geçirelim gezelim tozalım oda saygı duydu neticede ikimizde günün birinde çocuk istiyorduk. Her zaman en önemlisi senin hazır olman çünkü doğuracak sensin derdi. 4 yılın sonunda oğlumuz oldu ama kucağımıza alamadan kaybettik. Sorunlu bir hamilelik olduğu içinde bizim için çok korkutucu bir şey oldu. Eşime artık çocuk diyince tüyleri diken diken oluyor hele ki hamilelik diyince koşarak kaçmak istiyor. Bu beni çok üzüyor. Evladını kaybeden tüm anneler bilir ki yeni bir hamileliği çok isterler. Şu an ben vücudumu yeni bir hamilelik için hazırlıyorum. Aradan 4 ay geçti. Tabi ki uzun bir süre değil ama eşim ne zamana isterim bilmiyorum diyor şu an çocuk bana kabus geliyor diyor. Hani bir tarihimiz olsa şu zamana kadar kendimize zaman verelim desek insan bekler üzülmez ama şu an ne kadar sürecek bu süreç onu bile bilmiyorum. Tamam artık çocuk lafı açmayacağım 2 yıl mı 5 yıl mı 10 yıl mı dedim hiçç yok artık o kadar olur mu bile demedi. Ve 29 yaşındayım çok genç değilim. Çok üzücü. Gerçekten üzülüyorum. Çocuk yapmak için deneme yapsak ve olmasa diyeceğim ki nasibimiz değilmiş. Deneme bile yapmadığımız için çocuğumuz olmuyor bile diyemiyorum.
İşte böyle. O günden beri çocuk lafı hiç açmadım sabırla bekliyorum. Benim gibi olan hanımlar ne kadar süre sonra tekrar eşiniz çocuk istedi?
Baba istemeden çocuk olmuyur zaten mecbur sabrediyorum :)Şu birkaç ayda iyice farkına vardım ki bebeği anne kadar baba da istemeli. Bu bence çok önemli.
Biraz daha sabredin derim ben. Sizin için gerçekten bi problem teşkil ederse destek alabilirsiniz
eşine saygısı olmayan prezervatifleri deler geçer . Ama işte saygıdan eliniz ayağınız bağlanmış inşallah kısa sürede bahçenizde çiçekler açarBaba istemeden çocuk olmuyur zaten mecbur sabrediyorum :)
Yok hakka giremem hem çocuğun hem babanıneşine saygısı olmayan prezervatifleri deler geçer . Ama işte saygıdan eliniz ayağınız bağlanmış inşallah kısa sürede bahçenizde çiçekler açar
Girmeyin zaten doğrusu buYok hakka giremem hem çocuğun hem babanın
Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBaşınız sağolsun.
Eşinizin şimdilik düşünmemesi normal .
Tedirgindir
Ama yakında tekrar isteyecektir.
hazır hissettiğinde...
İnşallah hayırlısı olur.
Sağlıkla bir bebeğiniz olur .
Ne güzel yetenekliymişsiniz sizAçıkçası benim eşimde korktu denemeye ya yeniden kaybedersek diye ben güçlü durdum biraz ben yönettim diyebilirim onu. Ben istiyorsam bana uymak zorundasın dedim dinen de benden bunu esirgeyemezsin dedim o benim kararlı olduğumu görünce yelkenleri suya indirdi zaten çünkü o da çok baba olmak istiyor beni incitmekten korktu bende dedim olana kadar savaşıcaz hayatta bazı şeyleri kolayca elde edemiyorsun bu benim mantığım yani bir de benim evlilikte benim sözüm geçer onun da etkisi var . Sen güçlü ol öyle görün bu konuda .
Rica ederimm.Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim