- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- 173
nastasıacım hele bı hamıle kal,tekme atmaya baslasın ıste o zaman annelık duyguları sarıyor ınsanın ıcını....hergun dua edıyorum rabbıme aman ne olur bebegıme bısıy olmasın...kızlar rabbım herkese ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu.ben suan 24 yasındayım kısmetse 25te anne olacagım dedıgın gıbı ıkıncı cocuk falan anca yas da fazla gecmeden yapmak lazım.bır arkadasım demıstı 30 dan sonra bebek le ugrasmak cok zor dıye.allah yardımcımız olsun.sevıyorum sızı ben ya...
haklısın cnm benimde gözümü korkutan işte o:))) bikaç ay sonra 27 olacam yani bikaç sene bekleyim desen gelecek yaş 30a ondan sonrada 2. için baya geç kalınmış olabilir herşey kısmet tabiki de:))) hayırlısı olsun artık ben bi de 3 çocuk istiorum bakabilecek durumum olursa artık o da kısmet
inş anne olmak isteyen herkes olur, o his çok farklı olmalı çok merak ediyorum... ben ztn gün boyu çocuklarla ilgileniyorum öyle ki bazen velilere kızıyorum, okdr sahipleniyorumki çok şekerler
eve geldiimde başka çocuk sesi kaldırabilecek halim kalmıyor, yaş geçtikten sonrada hiç kaldıramam ie korkuorum:)))
sağ salim bebeğii kucağına almak nasip olur umarım cnm, kaç aylık hamilesin sen şimdi? cinsiyeti bellimi bebişinopuyorumnanaktan