nastasıacım hele bı hamıle kal,tekme atmaya baslasın ıste o zaman annelık duyguları sarıyor ınsanın ıcını....hergun dua edıyorum rabbıme aman ne olur bebegıme bısıy olmasın...kızlar rabbım herkese ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu.ben suan 24 yasındayım kısmetse 25te anne olacagım dedıgın gıbı ıkıncı cocuk falan anca yas da fazla gecmeden yapmak lazım.bır arkadasım demıstı 30 dan sonra bebek le ugrasmak cok zor dıye.allah yardımcımız olsun.sevıyorum sızı ben ya...
haklısın cnm benimde gözümü korkutan işte o:))) bikaç ay sonra 27 olacam yani bikaç sene bekleyim desen gelecek yaş 30a ondan sonrada 2. için baya geç kalınmış olabilir herşey kısmet tabiki de:))) hayırlısı olsun artık ben bi de 3 çocuk istiorum bakabilecek durumum olursa artık o da kısmet
inş anne olmak isteyen herkes olur, o his çok farklı olmalı çok merak ediyorum... ben ztn gün boyu çocuklarla ilgileniyorum öyle ki bazen velilere kızıyorum, okdr sahipleniyorumki çok şekerler
eve geldiimde başka çocuk sesi kaldırabilecek halim kalmıyor, yaş geçtikten sonrada hiç kaldıramam ie korkuorum:)))
sağ salim bebeğii kucağına almak nasip olur umarım cnm, kaç aylık hamilesin sen şimdi? cinsiyeti bellimi bebişinopuyorumnanaktan
cnm ben 6.5 aylık hamıleyım.kısmetse 0glum olcak.sagol canım.rabbım dıleyen herkese versın....darısı basına.sende o zaman 1 senenı bıtır ole yap ne erken nede gec olur:)
hayırlısı olsun bianka:))) istediin gibi olur inş:)))
Sağol cnm inşallah istediğin gibi olur, belki buradan hamilelik haberlerini paylaşırız belli mi olur kaydirigubbakcemile3
1 yıl olacak evleneli neredeyse.Ama daha en az 5 yıl düşünmüyorum.Daha gencim zaten acelem yok.Kuzenlerım var ufak onlarla uğraşıp duruyoruz işte :)Birde köpeğim var çocuğumuz bizim.Karıyer önemli benim için.Bebek her zaman olur.Çevremde daha evlılığının ılk aylarında bebeğe karar veren,snr da ben ne yaptım her şeyım kısıtlandı diyen o kadar çok insana rastladım ki.Psikolog arkadaşım var 6 yıl oldu evlenelı,nisanda bebeği oldu şimdi o kadar pişman ki,psikolojisi bozuldu evinde bakıcısı bile var ona rağmen ilaçlarla anca benimseyebildi bebeğini.Bebekde erkek bir huysuz bebek arabasıyla illa sallıcaksın yoksa durmuyor gezmeyı sevmıyor 5 de uyanıyorlar ailecek.Bende bunları görünce hazır olunca yapacağız dedim.Daha geziyoruz tozuyoruz,ben sürekli yurt dışına çıkıyorum işim gereği.Yani daha yapmadığımız o kadar şey var ki eşimle,hayata doyunca tamam içimizde bir şey kalmadı dediğimiz zaman bebek olacak dedik.İmreniyoruz ama şu an hazır değilim.Zaten ailemde en az 3 yıl snr bebek yaptı herkes.En mantıklısı zaten.Ona çok kusursuz bir hayat sunmak istiyorum,hiç bir şeyde gözü kalmamalı,ne isterse almalıyım şu anda olsa alırım ama ben hazır değilim.Sonra eğitimi var onda kuşkum yok zaten anne babası yüksek lisans mezunu bizimle her zaman gurur duyacak,bende ona her şeyi eksiksiz öğreteceğim.Ama bunlarla bitmiyor ki,geceleri uyanması var her saniye telaşla hareket etmek,hasta mı uykusuz mu sürekli hastanelerden çıkamıyorsun.Zaten şu an bir çok hastalık var etrafta iyi ki beklemişiz diyorum.Çocuk büyük sorumluluk gerçi baksanda bakmasanda her şekilde büyüyor ama adam gibi olmalı.Gençliğimizi yaşamak istiyoruz daha tatil vs...Ama adını belirledik,hatta ben ona neler aldım neler parmak arası terliğine kadar aldım ufacık :) Evime gelen yardımcım var,bebek oluncaz tamamen ona bakacak.Ben ev için başkasını bulacağım.Zaten ailemizden biri.Odasınıda bu sene boşaltacağız ufak tefek hazırlık yapacağız ama daha çok var dediğim gibi yoksa kim istemez.
Ya bu arada ben esas konumuza geleyimGerçi daha öncede yazmıştım..
Ben nasipse yaza Temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum.. Hem evliliğim de 2 yıl dolmuş olacak. İnşallah Allah herkese istediği zaman da verir meleklerini..:Saruboceq:
1 yıl olacak evleneli neredeyse.Ama daha en az 5 yıl düşünmüyorum.Daha gencim zaten acelem yok.Kuzenlerım var ufak onlarla uğraşıp duruyoruz işte :)Birde köpeğim var çocuğumuz bizim.Karıyer önemli benim için.Bebek her zaman olur.Çevremde daha evlılığının ılk aylarında bebeğe karar veren,snr da ben ne yaptım her şeyım kısıtlandı diyen o kadar çok insana rastladım ki.Psikolog arkadaşım var 6 yıl oldu evlenelı,nisanda bebeği oldu şimdi o kadar pişman ki,psikolojisi bozuldu evinde bakıcısı bile var ona rağmen ilaçlarla anca benimseyebildi bebeğini.Bebekde erkek bir huysuz bebek arabasıyla illa sallıcaksın yoksa durmuyor gezmeyı sevmıyor 5 de uyanıyorlar ailecek.Bende bunları görünce hazır olunca yapacağız dedim.Daha geziyoruz tozuyoruz,ben sürekli yurt dışına çıkıyorum işim gereği.Yani daha yapmadığımız o kadar şey var ki eşimle,hayata doyunca tamam içimizde bir şey kalmadı dediğimiz zaman bebek olacak dedik.İmreniyoruz ama şu an hazır değilim.Zaten ailemde en az 3 yıl snr bebek yaptı herkes.En mantıklısı zaten.Ona çok kusursuz bir hayat sunmak istiyorum,hiç bir şeyde gözü kalmamalı,ne isterse almalıyım şu anda olsa alırım ama ben hazır değilim.Sonra eğitimi var onda kuşkum yok zaten anne babası yüksek lisans mezunu bizimle her zaman gurur duyacak,bende ona her şeyi eksiksiz öğreteceğim.Ama bunlarla bitmiyor ki,geceleri uyanması var her saniye telaşla hareket etmek,hasta mı uykusuz mu sürekli hastanelerden çıkamıyorsun.Zaten şu an bir çok hastalık var etrafta iyi ki beklemişiz diyorum.Çocuk büyük sorumluluk gerçi baksanda bakmasanda her şekilde büyüyor ama adam gibi olmalı.Gençliğimizi yaşamak istiyoruz daha tatil vs...Ama adını belirledik,hatta ben ona neler aldım neler parmak arası terliğine kadar aldım ufacık :) Evime gelen yardımcım var,bebek oluncaz tamamen ona bakacak.Ben ev için başkasını bulacağım.Zaten ailemizden biri.Odasınıda bu sene boşaltacağız ufak tefek hazırlık yapacağız ama daha çok var dediğim gibi yoksa kim istemez.
Çok haklısınız :) Evet tek sorun zaten hazır hissetme ,yoksa durumumuz iyi,dahada genciz,her şekilde bakılır ama daha yeni tadını çıkartmaya başladık evlılıgın hayatımızın.Garantı 5 yıl diyoruz hem dünyamız 5 yıla kadar bıraz daha gelısır güzelleşir,yoksa böyle bir dünyaya bebek getirmek en yanlış şey benim için.Birde çocuk bakmak için insan tamamen free olmalı,ev hanımı olmalı,ben henuz öyle degılım gezmeye gormeyede meraklıyım.Birde o kadar boşuna mı okudum :) Daha meyvelerını toplamam lazım.Bebek sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu olmasının yanında da en zor görevi.Ben belkı tam doyamadım bunlara :) Yoksa tabı kı olacak annelık baska bır his.Herkes tatmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?