Ha şöyle kusura bakmayın ılk mesajda da tartışma sebebını yazmamışım ama sonrasında yazmıştım. Bu kendisi beni saçma sapan sebeplerden dolayı defalarca arar ben çocuklar dışında konuşmak istemedıgımı söyledim ama defalarca arar art arta açmadığım zamanda bana hakaret eder. Çocuklar dışında arama beni dedim bana bensiz artık bir hiçsin falan dedi zoruma gitti düzgün konuş benimle halen daha ne hakla bana bağırıyorsun hakaretlerine devam ediyorsun dedim tartışma sebeb
Çok teşekkür ederim. Dedim ya çok degısık arar arar açmam 50 kere arar sonrasında hakaretler eder. Yemin ederim kaç kez dedim mesaj at ben telefonda konuşmak ıstemıyorum ama halen daha aynı size yemin ediyorum. Arama sebebi yemek tarıfı sormak. Arkadaşının bir sıkıntısı olur fikir alacaktım der. Mesela bunlar örnek böyle gereksiz yere arar. Yani arama diyorum çocuklar dışında arama dedıkce arar sonra bazende şey dıyor neden açmıyorsun çocukların bir ihtiyacı varmı diye arıyorum der. Cok degısık bir insan oldu yemin ederim aklım almıyor