- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi sadecebirumuttu
UmursamayınTabıkı ben bunun farkında olduğum ıcın aylardır o şekilde düzen tutturmuştum zaten normalde saat sırını olmadan kaladabılıyordu uyuyordu çocuklar onda. Ama kendısı beni ezmeye devam edıyordu halen sözlerıyle konuşmak ıstemıyorum çocuklar dışında dıyorum ılla mutlaka canımı sıkacak şeyler söyleyıp öyle kapatıyordu telefondu zoruma gitti artık çocuklar dışında hıcbır sekılde muhatap olmak ıstemıyorum dedim kavga çıktı ozaman çocukları saatınde al saatinde var 1 kuruşta fazla hıcbırsey yapma dedim çocuklara. Çok arsız bırısı kendımce böyle bir çözüm üretmek zorunda kaldım en son malesef yoksa herzaman kendısıne derdim kavga etmeyelim çocuklar ıcın yüz yüze gelıyoruz onların psikolojisi herseyden onemlı dıye
İnsan çocuk hatrına iyi olur ya ne biçim adam.. Bozmayın moralinizi en azından babaları çocuklara zarar vermiyor keyiflidir çocuklarınız da onunla. Bekleyin 5 olsun zaten getirir işlerinize bakın sizde O sırada kafanızı dinleyinTabıkı normalde benim tarafımdan çok fecı bir şekilde ayrıldıktan sonra (şiddet) ben yine de sırf çocuklarım ıcın sustum. Hıcbırsey söylemedim. Birde engelim var. Engelli maaşım yetmediği için çocuklara maddi olarak yardımcı oluyordu bende bunlardan dolayı seslenmıyordum. Çocuklarım yada kendısı dıledıgı zaman görüyorlardı bırbırlerını. Aradığında hıcbırsey olmamış gibi konuşturuyordum çocuklarına babalarını yaptıklarını asla belli etmemeye çalışıyordum. Hatta kendısıne dıyorum bak susuyorum çocuklar ıcın ama çok üstüme gelıyorsun bana bağırma dedıkce hakkın olmadıkça bağırıyorsun devamlı. Yapım gereği Naif bir kadınım. Ben guzellıkle konuştuğum her an bana bağırdı sesını yükseltti. Tepeme çıktı anlayacağınız. Bende mecbur en son böyle bir çare bulmak zorunda kaldım. Saatınde al saatinde ver ve benımle asla muhattap olma dedim kendimde bir müddet bari belki hatasını anlar diye düşündüm