Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Sizin kadar onun da hakkı var. Korkmayın yabancı biri değil öz baba yani. Siz bu hayatta olmasanız onunla yaşayacak çocuklarınız. Yabancı biri gibi davranmayın. Aksine adama da bu korkunuzu vermeyin ben anneysem sen de babasın tabi ki bakacaksın izlenimi vermeniz lazım

Arkadaşlar acil birşey sormam gerekıyor. Çocuklarımın görüş günüydü ve aldı şuan babasında ama aldıktan hemen sonra beni engellemiş şimdi fark ettim bu akşam getirmesi gerekiyor normalde mahkeme protokolüne göre yatılı izni yok 1 saat önce aldı çocuklarımı. Şimdi korku saldı içimi kaçırır getirmez diye şüphelendim içim içimi yiyor akşam olana kadar akşam saat 5 çocukları getirme saati. O saatte teslim etmezse eğer polise şikayetçi olsam hemen alırmıyım çocuklarımı yoksa mahkeme ile mi alabilirim ancak. nolur yardımcı olun 155 aradım karakola gelmeniz lazım dedi kendimi tam ifade edemedim telefonda da. Şimdi arabamı falan da dışarı çıkaracak biri yok karşı komşum evde değil ama yine balkondan birine falan seslenir indirtirim arabamı giderim karakola ama içimi ferahlatmak amacıyla yada yol gösterme amacıyla neler yapabilirim diye fikir veremisiniz lütfen bekleyeyim mi 5 e kadar yoksa 5 den önce işlem yapmazlar sanırım
Komşunun telefonundan falan arayamaz misin? Bence de seni strese sokmak istemiş olabilir. Ya da karakola gidin, durumu anlatın, eger varsa öyle bir uygulamaları polis arasın, sorsun; hanımefendi size ulaşamayınca telaslanmis desin.

Kesinlikle çok haklısınız alsa gitse aklım çıkıyor saatinde al saatinde getir dedim çocukları diye aramızda kavga çıktı. Daha doğrusu bu bize maddi olarak yardımcı oluyor çocuklarıma ama çocukları da saat kurallarına uymayıp alıyor. Bende seslenmedim hani tamam babası ıstedıgı gibi gorebılır çocukları sevıyor diye ama sonrasında beni ezmeye çalıştı devamlı suistimal etti beni. zoruma gitti oyuzden saatinde alıp saatinde getirmesini ve maddi hiçbirşey yapma bize madem dedim kavga buyuzden çıktı alır almaz engellemiş beni
Aşkım yanlış anlama ama tabiki bakacak çocuklara, ne münasebet yaa tabi para gönderecek yaparken iyiydi ama. Uysun kurallara, madem çok seviyordu çocuklarını analarına iyi bakacaktı da boşanmayacaktı

İnşallah öyledir çok teşekkür ederim bir umut yazdım buradakı arkadaşlar çok yardımcı oluyor çünkü hepınız çok sağolun 5 e kadar beklemeyı düşünüyorum bende ama hani asıl merak ettiğim 5 de getırmezse polıs hemen mi alır mahkeme mi açılır dıye korktum
İcra mahkemesine şikayetçi oluyorsunuz diye biliyorum ben ama gerek kalmaz inşallah🙏 güncellersiniz konuyu.

Sakin olun.
Saat beşe çok var.
Kendi işlerinize odaklanın gün içinde.
Babalarıyla vakit geçirsinler.
Muhtemelen sizi biraz delirtmek istemiştir.
Siz de delirtmeyin sakin olun.
Emin olun erkekler de çocuklarını tamamen almak gibi bir isteğe sahip değiller.
Sadece sizin bam teliniz olduğu için böyle yapıyor.
Saat altı yedi olursa ararsınız yada polise iletirsiniz durumu.

Bir de kural gibi görmeyin o kurallar otomatik herkese aynı yazılıyor. Baba ve çocuklar istediği zaman birbirlerini görmeli. Bunu baba için değil çocuklarınız için düşünün.
Onlar da babaya ihtiyaç duyuyor ona ihtiyaçları var. Vakit geçirmek iyi geliyordur çocuklar için.. anne kadar baba da lazım bırakın görüşsünler boş yere kendinizi üzüyorsunuz

Adamla niye saatinde getir diye kavga ediyorsunuz ki? Babası değil mi? Siz haftanın 6 günü 24 saat vakit geçirirken çocuklarınızla adamın haftada 8 saat görmesi hak mı? Zarar vermiyorsa müsait oldukları kadar görsün.

İş görmeye gelince sadece mahkeme kararı, çocuklarına harcamaya gelince de sadece mahkeme kararında ki nafakayla sınırlı kalıyormusunuz mesela?

Yaşadıklarınızı bilmiyorum ama siz zırt pırt nerdesiniz getiriyomusun diye rahatsız etmemek için engellemiş olabilir.

Babalarını ara, çocuklardan birinin ilacı var, vermeyi unuttum saat tam 2de içmesi gerekiyor de. Ama kavga etmeden sakince söyle, unuttumuşum kusura bakma de, oflama poflama telefonda. Hatta tatlı tatlı konuş, nerdesiniz ben geleyim beraber tatlı yeriz çocuklara değişiklik olur de.
Öncesinde kavga etmiştik yine herzaman ki gibi onun yüzünden ben devamlı alttan alıyorum normalde de huyum öyle malesef ama artık çok zoruma gıdıyordu suistimal ediyor beni laflarıyla ezıyor devamlı watsaptan engellemiş normalden de aradım ordan da engellemiş öyle fark ettim bende benim oraya gelemeyecegımı bılıyor ancak o alırsa zaten ama çok degısık bırısı tamamen herseyı kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor artık 😢

Kesinlikle çok haklısınız alsa gitse aklım çıkıyor saatinde al saatinde getir dedim çocukları diye aramızda kavga çıktı. Daha doğrusu bu bize maddi olarak yardımcı oluyor çocuklarıma ama çocukları da saat kurallarına uymayıp alıyor. Bende seslenmedim hani tamam babası ıstedıgı gibi gorebılır çocukları sevıyor diye ama sonrasında beni ezmeye çalıştı devamlı suistimal etti beni. zoruma gitti oyuzden saatinde alıp saatinde getirmesini ve maddi hiçbirşey yapma bize madem dedim kavga buyuzden çıktı alır almaz engellemiş beni

Sakin olmaya calisin. Benim eski esim duzenli olarak beni her hafta engelliyor. Cocukla ilgili bi sorun yasamadik. Normal arama yapip çocuklarla ilgili bisey soyleyin. Mesela oksuruyodu nasil durumu vs. Telefonu acarsa ya da sonradan gero donerse sorun yok demektir

Bir de kural gibi görmeyin o kurallar otomatik herkese aynı yazılıyor. Baba ve çocuklar istediği zaman birbirlerini görmeli. Bunu baba için değil çocuklarınız için düşünün.
Onlar da babaya ihtiyaç duyuyor ona ihtiyaçları var. Vakit geçirmek iyi geliyordur çocuklar için.. anne kadar baba da lazım bırakın görüşsünler boş yere kendinizi üzüyorsunuz
Tabıkı ben bunun farkında olduğum ıcın aylardır o şekilde düzen tutturmuştum zaten normalde saat sırını olmadan kaladabılıyordu uyuyordu çocuklar onda. Ama kendısı beni ezmeye devam edıyordu halen sözlerıyle konuşmak ıstemıyorum çocuklar dışında dıyorum ılla mutlaka canımı sıkacak şeyler söyleyıp öyle kapatıyordu telefondu zoruma gitti artık çocuklar dışında hıcbır sekılde muhatap olmak ıstemıyorum dedim kavga çıktı ozaman çocukları saatınde al saatinde var 1 kuruşta fazla hıcbırsey yapma dedim çocuklara. Çok arsız bırısı kendımce böyle bir çözüm üretmek zorunda kaldım en son malesef yoksa herzaman kendısıne derdim kavga etmeyelim çocuklar ıcın yüz yüze gelıyoruz onların psikolojisi herseyden onemlı dıye

Öncelikle sakin olun daha önce çocukları ben istiyorum falan dedi mi ? Ya babalar boşandıktan sonra çocuğu öyle alayım da ben bakayım diye düşünmuyorlar sadece sizi sinirlendirmek için yapmıştır. Beşe kadar bekleyin durduk yere eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup inatlastirmayin
Bazen söylüyor istiyorum ben de bakarım diye. Bende aynı şeyi düşündüm bekleyeyım diye çünkü dedıgınız gibi 5 e kadar hıcbırsey zaten yapamam yasal görme saatı. Ben watsapa baktığımda gördüm alır almaz engellemiş çocukları oyuzden çok korktum kendi kendime panikledim

Sakin olmaya calisin. Benim eski esim duzenli olarak beni her hafta engelliyor. Cocukla ilgili bi sorun yasamadik. Normal arama yapip çocuklarla ilgili bisey soyleyin. Mesela oksuruyodu nasil durumu vs. Telefonu acarsa ya da sonradan gero donerse sorun yok demektir
Normal aramalardan da engellemiş watsaptan engelledikten sonra normal aradım ordan da engellemiş oyuzden çok korktum ınsallah sizin gibidir benim durumda yoksa ben onu çocuklar dışında asla aramıyorum normalde de devamlı kendısı arıyordu en ufak şeyleri bahane edip bende rahatsızlığımı dile getırdım😢 benı çocuklar dışında arama dedim çünkü gereksız ezmeye çalışıyor laf sokuyor bende rahatsız oldum mesafe koyuyorum aşırı arsız birsey oldu

Normal aramalardan da engellemiş watsaptan engelledikten sonra normal aradım ordan da engellemiş oyuzden çok korktum ınsallah sizin gibidir benim durumda yoksa ben onu çocuklar dışında asla aramıyorum normalde de devamlı kendısı arıyordu en ufak şeyleri bahane edip bende rahatsızlığımı dile getırdım😢 benı çocuklar dışında arama dedim çünkü gereksız ezmeye çalışıyor laf sokuyor bende rahatsız oldum mesafe koyuyorum aşırı arsız birsey oldu

Cocuklarin telefonu yok mu? Kayinvalideniz, gorumcenizi falan arayamaz misiniz?

Sizin kadar onun da hakkı var. Korkmayın yabancı biri değil öz baba yani. Siz bu hayatta olmasanız onunla yaşayacak çocuklarınız. Yabancı biri gibi davranmayın. Aksine adama da bu korkunuzu vermeyin ben anneysem sen de babasın tabi ki bakacaksın izlenimi vermeniz lazım
Tabıkı normalde benim tarafımdan çok fecı bir şekilde ayrıldıktan sonra (şiddet) ben yine de sırf çocuklarım ıcın sustum. Hıcbırsey söylemedim. Birde engelim var. Engelli maaşım yetmediği için çocuklara maddi olarak yardımcı oluyordu bende bunlardan dolayı seslenmıyordum. Çocuklarım yada kendısı dıledıgı zaman görüyorlardı bırbırlerını. Aradığında hıcbırsey olmamış gibi konuşturuyordum çocuklarına babalarını yaptıklarını asla belli etmemeye çalışıyordum. Hatta kendısıne dıyorum bak susuyorum çocuklar ıcın ama çok üstüme gelıyorsun bana bağırma dedıkce hakkın olmadıkça bağırıyorsun devamlı. Yapım gereği Naif bir kadınım. Ben guzellıkle konuştuğum her an bana bağırdı sesını yükseltti. Tepeme çıktı anlayacağınız. Bende mecbur en son böyle bir çare bulmak zorunda kaldım. Saatınde al saatinde ver ve benımle asla muhattap olma dedim kendimde bir müddet bari belki hatasını anlar diye düşündüm

Çocuklarım küçük malesef telefonları yok. Annesını aradım açmadı biraz daha bekleyıp tekrar aramayı düşünüyorum bazen duymuyor

Annesini arayin tekrar. Durumu anlatin. Beni engellemis, polisi aradim cocuklari vaktinde getirmezse sikayetci olacagim falan deyip durumu anlatin. Bu tip erkekleri anneleri dizginler. Merak etmeyin 2 kucuk cocugu alipta kendisi bakamaz zaten. Sizi rahatsiz etmek icin boyle davraniyordur

• Beğen
Reactions: Cac
Beklemekten baska sansiniz yok oda babasi kavga ettiginiz icin engellemis 5 i gecince beklersiniz getirir getirmezse karokalo gidersiniz de niye kacirsin cocuklari normal calisan baba imis daha once oyle girisimde oldumu ki

Adamla yaşadığınız kişisel sorunları çocuklarınızı kullanarak çözmeniz de doğru değil. Görüşmelerini kısıtlayarak çocukları da cezalandırıyorsunuz.

Ayrıca maddi olarak adama muhtaçlığınız var madem çocuk-baba ilişkisine müdahale etmeyin.

Sen onu görüşmeyi kısıtlamayla cezalandırırsan yarın o da seni sadece nafakayla cezalandırır.

Kişisel muhabbetlere asla cevap vermeyin. O esnada engelleyin vs başka türlü yollarla çözün derim..

Yarın bi gün çocuklardan elini eteğini çekerse en çok siz üzülürsünüz

Adamla niye saatinde getir diye kavga ediyorsunuz ki? Babası değil mi? Siz haftanın 6 günü 24 saat vakit geçirirken çocuklarınızla adamın haftada 8 saat görmesi hak mı? Zarar vermiyorsa müsait oldukları kadar görsün.

İş görmeye gelince sadece mahkeme kararı, çocuklarına harcamaya gelince de sadece mahkeme kararında ki nafakayla sınırlı kalıyormusunuz mesela?

Yaşadıklarınızı bilmiyorum ama siz zırt pırt nerdesiniz getiriyomusun diye rahatsız etmemek için engellemiş olabilir.
Bahsettıklerınız gibi hıcbırsey olmadı. Hatta şöyle söyleyeyim az önce de yazdım yorumlarda gormemıs olabılırsınız belki. Daha önceki konularımı da bılmedıgınız ıcın böyle düşünmeniz normal diye düşünüyorum. Ben ıkıncı bebegımden sonrasında kaza gecırdıkten sonra engelli kaldım çok şükür daha ıyıyım toparladım değnekle yürüyorum suan. Herneyse kazadan sonrasında şiddette oldu bu sebeple boşandım. En son ambulansla hastaneye kaldırılacak derecede hatta. Yine fe tüm bu yaptıklarına rağmen sustum çocuklarım ıcın. Yatılı olmamasına rağmen çocuklarımı yine verdim asla seslenmedim büyük çocuğuma devamlı o senın baban ara oğlum söyle böyle guzellıkle yonlendırdım. Hakkını yiyemem bu süreçte benım engellı maaşım yeterlı olmadığı ıcın kendısı de maddı destekte bulundu. Bunu göz önünde bulundurarak ve de dedıgım gibi sırf çocuklarım ıcın asla sımdıye kadar en küçük bır sorun çıkmadı çünkü ıstedgınfe görüyordu. Ama kendısı telefonda çocuklar dışında konularda arayıp beni eziyordu bağırıyordu devamlı. Bana bağırmaya hakkın yok dedıkce üstüme gelıyordu. Benı ezmeye çalışıyordu. Ben olmasam hıcsın artık gibi sözler. Detaya çok gırmek ıstemıyorum aklıma geldikçe gerçekten üzülüyorum çünkü ama Farklı anlaşılmaması açısından kendımı ıfade etmek ıstedım.

X