Çocuk olsa eminim benden çok ilgilenir...Üzüldüm haklısınız madem öyle sizi bıraktığınızda kabul etsrymiş. Çocuk istemeyene hak veriririm. Yalan dolanla kandırmak hoş değil. Ama istemeyen birinden babalık yapmasını beklemeyin ya iyi bir baba olmazsa. Çocukla ilğilenmezse o da bir dert
Corona bahanesi şu an... yalvardığım önceki 2 sene corona mi vardı? Bu corona onu 1-2 sene daha götürür...Eşiniz korona konusunda haklı ama... Gerçi insan öyle hemen hamile kalamiyo bu zamanda ama, kaldınız diyelim hastaneye nasi gidiceksiniz bunun ultrasonu var testleri var
Açıkcası benim eşimde istemiyordu. Neden istemiyor gerekçesi ney merak ettim şimdi benim eşimde açıkça iyi bir baba ama hayal ettiğim baba değil. Kötünün iyisi yaniÇocuk olsa eminim benden çok ilgilenir...
Ama olursa elbette...
Ay evet, o zaman sertaba da çok üzülmüştüm. Erkekler adi oluyor böyle konularda...Aklıma nedense Sertab Erener geldi.Demir Demirkan da çocuk istememiş ama ayrılınca yeni sevgilisinden hemen çocuk yaptı.Sertab Erenerin durumu malum..( Biraz magazinsel bir giriş oldu)
Çocuk yapma fikri her.iki tarafta da ortak olmalı evet.Ama bir taraf isterken diğer tarafın istememesi bana çok bencilce geliyor.Ve eşiniz zamanında bir nevi sizi kandırmış da senden isterim çocuk diyerek.Peki eşinizin bu denli çocuk istememesinin nedeni nedir?
Kötü olmaz, yufka yürekli olur en fazla..Açıkcası benim eşimde istemiyordu. Neden istemiyor gerekçesi ney merak ettim şimdi benim eşimde açıkça iyi bir baba ama hayal ettiğim baba değil. Kötünün iyisi yani
Hayır yok çok şükür. Bilmediğimiz bir şey varsa da bilemeyiz ki denemeden...saglik sorunumu var acaba
Corona bahanesi şu an... yalvardığım önceki 2 sene corona mi vardı? Bu corona onu 1-2 sene daha götürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?