Çocuk istememek

Madem konusu açıldı ben de düşüncelerimi yazayım.ben 32 ye gireceğim 6 ay sonra.durup düşünüyorum çok bugünlerde.yaptığim, zevk aldığım hatta zevkten kendimden geçtiğim şeyleri yaparken bile o kadar kısıtlı ve sıradan bir zevk alıyorum ki artık.daha 2 sene önce seks yaparken kendimden geçerdim, aşırı sulanırdım, şimdi ilişkiyi zor kurtarıyorum. Keza alkol de öyle.bütün duygularım tutkularım coşardı.şimdi ufacık etkisi ya oluyor ya olmuyor.eskiden sosyalleşince de daha fazla zevk alıyordum.neyse uzatmayalım.belli bir süre inkar etmeye çalıştım bu durumu ama belli ki artık kabullenmek zorunda kalacağım.hayatın tadı o kadar çabuk kaçıyor ki inanamadım.şimdi durup düşünüyorum.zaten 25 yaşına gelene kadar aklın başında olmuyor.aklın başında olsa özgürlüğün olmuyor.ikisi de olsa paran olmuyor.yani kısaca bizim ülkemizde 25 yaşından önce hayat yaşamak imkansız ki o da çok çok iyi ihtimalle.eee 25 te yaşamaya başlasan 30 da zaten anlattığım gibi zevk mevk kalmıyor.çocukluğu zaten hatırlamıyoruz.eeee ? Bu kadar geceni gündüzüne katıp yetiştireceğin birey 4,5 sene adam gibi zevk alarak yaşayacak diye iki kişinin çektiği bu çileye değecek mi?.belli bir yaşa kadar gelmiş kişi hiçbirşeyden doğru dürüst zevk alamadığına göre anne baba olmaktan da zevk almaz ki bence.
Haa bir de 25 e kadar iş bulamayanlar var, doğru dürüst sevgili, eş bulamayıp en güzel çağlarını seks yapamadan geçirenler var.zaten buralarda da okuyoruz maalesef.benim içimden neler geçiyor da kimsenin morali bozulmasın diye yazmıyorum tabi.iki kişinin hayatı bitiyor neredeyse ele geçen ne yani? Hiç mantıklı gelmiyor bana.bu yaştan sonra da öyle çok ulvi çok yüce, şahane şiddetli sevgiler hissedilebileceğine de inanmıyorum.

Ya biz mi çok detay düşünüyoruz acaba ? Bazen kendimi de sorguluyorum.

Back
X