Kimseyi bilemem ama şahsen bu duygularla yapmazdım.
Kv stres oluşturuyor, eş ağzını açmıyor ama siz açarsanız kavga çıkıyor. Tüm bunları bir de çocuk stresi üzerine çekemezsiniz ve alttan almadıkça gerildikçe eşle aradaki ipler de gerile gerile kopabilir.
Böyle muallakta olan bir evlilikte, eşim olmadan boşanmış bir kadın olarak ben çocuğuma bakarım, onu o kadar çok istiyorum ki ama evli ama bekar farketmez dersem çocuk yapardım. Eğer bunu göze alamıyorsam, çocuğum ille de anne babayla aynı evde büyümeli diyorsam, bu güvenilmez evlilikte anne olmazdım.
Bu arada ben de sizin yaşınızda yeni evliyim, o yüzden kendimi yerinize koyarak cevapladım.
Yaşımız daha genç, 40 küsürlere kadar annelik şansınız var. Bu adamlayken çocuk sahibi olacak bir ortam bile görmüyorsanız ve daha sağlıklı bir ortamda, daha kişilikli bir erkekle birlikte ebeveyn olmak istiyorsanız, başka bir evlilik yapmaya vaktiniz var.
Çünkü pısırık adamla ömür geçmez.
Belki başkası içın yanlış bir düsünce bu ama evlendikten sonra eşim pek pısırık olmamasına rağmen bu eş ailesinin insana ne kadar stres oldugunu cok iyi anliyorum, bir de eşim zayıf karakterli olsaydı ben evlilikte önümü göremezdim. Belli ki sizde benim gibisiniz.
Dediğim gibi, ben bu ortamda bu şartlarda çocuk yapmazdım.