- 29 Kasım 2023
- 25
- 15
- 26
Bana negatif ve şikayetçi diyenler olmuş düzelteyim ben bazı yönleri ve bazı günleri anlattım özellikle. Çünkü konu sahibi arkadaşımız ben çocuk istiyorum dememiş, kocam istiyor demiş. Kocasıyla ilgili bazı günler neler hissedebilir bunu bilmeli diye düşünüyorum. Pembe gözlükle izlenen mükemmel kocalar her yerde değiller
Yalnız burada bir şey belirtmek isterim ki herkes alkol ve gezme konusuna takılmış evet eşim istiyor ama bende istiyorum zaten genç anne olmak istediğimi belirttim bana yazmış olduğunuz yorum korkutucu ve çocuk çok kötü bir şey tüm hayatın değişiyor sen kendini unutuyorsun tuvalete bile gidemiyorsun ve günlerin hep böyle geçiyor özetle bu şekilde anlaşıldığı için negatif bir tutum sergilediniz tabiki çocuk olduktan sonra her şey toz pembe değil zorlukları olduğu kadar güzel yanlarınıda gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum siz ilk defa çocuk isteyen birine tüm olumsuzlukları yazınca tepki gösterilmiş oldunuz hani insan sizin yazdığınızı okuduktan sonra nasıl ya nasıl hiç mi güzelliği yok diyor…Bana negatif ve şikayetçi diyenler olmuş düzelteyim ben bazı yönleri ve bazı günleri anlattım özellikle. Çünkü konu sahibi arkadaşımız ben çocuk istiyorum dememiş, kocam istiyor demiş. Kocasıyla ilgili bazı günler neler hissedebilir bunu bilmeli diye düşünüyorum. Pembe gözlükle izlenen mükemmel kocalar her yerde değiller