- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
eğer faydalarının yanındaki zararı , eksisi bu olacaksa benim için problem değil.. Zira hırsızlar kanımızı kuruttu fazlasıyla.Önceki sayfalarda biri yazmisti kim hatirlamiyorum ; hdp nin %10 luk baraji gecip meclise parti olarak girmesi demek,devletten odenek almasi demektir yani kendi elimizle PKK ya para yardimi yapacagiz..kesinlikle katiliyorum o arkadasa.
Seviye derken anlamadım gayet usturuplu cümleler kurdugumu düşünüyorum,zaten ben tartısmamak icin cevap vermeyip gulumsemeyi tercih etmistim ama illa fikrimi ogrenmek isteyen sizdiniz..ben her karşıt fikirliyle tartışmam, pekala saygılı bi şekilde filkir alışverişinde bulunabilirdik ancak sizinle o seviyede tartışamiycaz sanırım..
ii geceler
Butun ulkenin gelecgi PKKya bagli degil ki.. Eger meclisteki diger iki parti yeterli oyu alamazsa bu belki de senin sadece ilk degil, ayni zamanda son oy verisin de olacak..pkk nın değil butun ulkenin geleceği için istiyorum tabikii.,
kanın durması demek iki tarafı da kapsar.. %10 barajıyla soz sahibi olurlarsa birçok şeyin olumlu yonde değişeceğine inanmak istiyorum :)
dediğim gibi ilk defa oy kullanıcam, hatta bi kaç gune kadar yine tarafsızım diodum..
sadece izlediğim bi mitinginden iyi enerji aldım..
umarım herşy çok guzel olur
biliyorum farkındayım :) .. E sadece bir oyumuz olduğuna gore yapcak başka birşy yok..Butun ulkenin gelecgi PKKya bagli degil ki.. Eger meclisteki diger iki parti yeterli oyu alamazsa bu belki de senin sadece ilk degil, ayni zamanda son oy verisin de olacak..
eğer faydalarının yanındaki zararı , eksisi bu olacaksa benim için problem değil.. Zira hırsızlar kanımızı kuruttu fazlasıyla.
evet gayet uslubunuz duzgun , evet bn fikrinizi oğrenmek istedim ve evet saygılı bi ortamda fikir alışverişi yapmak istedim... Ancakk siz aynı şeyi duşunmemişsiniz ki banlanırım diosunuz..Seviye derken anlamadım gayet usturuplu cümleler kurdugumu düşünüyorum,zaten ben tartısmamak icin cevap vermeyip gulumsemeyi tercih etmistim ama illa fikrimi ogrenmek isteyen sizdiniz..
Sizede iyi geceler
tek bir mehmetciğin olmesine gonlum razı gelmez, ama tek bir kürt kardeşimin olmesine de.. Zaten vereceğim oy barış vaadine, KANLARIN duracağı sozlerine verilecek bir oydur.. Yani gerçkten barış olursa ne karakollar bombalanacak ne dağda insanlarımız olecekYani mehmetciklerimizi gozunu kirpmadan Sehit eden PKK ya Türkiyenin kendi eliyle para yardimi yapmasini garipsemiyorsunuz.
Hirsizlar kendileri icin çaldilarda PKK nin o parayı karakol bombalamak icin kullanacagı su götürmez bir ger-cek.
evet gayet uslubunuz duzgun , evet bn fikrinizi oğrenmek istedim ve evet saygılı bi ortamda fikir alışverişi yapmak istedim... Ancakk siz aynı şeyi duşunmemişsiniz ki banlanırım diosunuz..
peki o zamnKonu altında,konuya yorum yapan üyelerle tartısmak ban sebebi bildigim kadariyla.
Seviyesiz yorum yazip banlanmayi kastedmedim.
tek bir mehmetciğin olmesine gonlum razı gelmez, ama tek bir kürt kardeşimin olmesine de.. Zaten vereceğim oy barış vaadine, KANLARIN duracağı sozlerine verilecek bir oydur.. Yani gerçkten barış olursa ne karakollar bombalanacak ne dağda insanlarımız olecek
Ya ben burada geçen geyiği anlamadım yada ülkece Kafayı yedik. Bir terörist ne zamandan beri sevimli geliyor milletime ?
Bide karizmatikAllah'ın pkklısını da sempatik yaptılar :)
valla soylediği şeyler içi boş mu dolu mu bilmem de beni kandırdı açıkçası...Başa ahmetin mehmetin gelmesini isteyerek koru korune oy veren biri degilim,ama demirtasin vaatleride diger siyasilerin ki gibi ici boş gerceklestirilmesi cok zor vaatler.
Bu ülke "dün dündür bugun bügündür" diyen siyasileride gordu. Herkes oy pesinde herkes ego tatmin etme derdinde.
Kürt kardesimi kim dusunuyor ?
Allahım benim evladım da Demirtaş a benzer inşallah.karakter olarak
bütün yazdıklarınıza katılıyorum. b en umutluyum o dedikleriniz için.valla soylediği şeyler içi boş mu dolu mu bilmem de beni kandırdı açıkçası...
sadece gormek istiyorum gerçkten soylediği şylerin arkasında durucak mı diye. Konuşmasından etkilendim.. Vaatleri çok buyuk, icraatleride o doğrultuda olacak mı diye gormek istiyorum..
Keşke yönetim bizim gibi hümanistcik olan uğir Mumcular abdi ipekçiler aziz nesinler hırant dinkler adnan menderesler deniz gezmişlere bırakılsaydı belki bugün şehitler olmayacak baba eş anne babalarının yanında olacaklardıTatlı su hümanistçiklerine teröristler de sempatik gelir :)
Süper ozetlemisler :)