Çocuk hayranından Demirtaş'a: Lan bi dur!

Bu kadar yazmiyordum ama dedigin gibi farkli cephedeydim esim beni her zaman uyardi ama ne zaman ki birinci donemin basinda okulda bana bir haksızlık yapildi ve yapilan pekcok kisiyi hakverdim eşime bir de su büyük ortadogu projesi ve dinler arasi diyalog bir de medeniyetler ittifaki meselesini arastirdim durumun vehametini o zaman anladim :KK43:
Bir musibet bin nasihatten iyidir. Basina gelene tabii ki uzuldum, ancak her iste bir hayir vardir. Neyse, siyasi fikrini degistirdigine de cok sevindim bu arada, ne yalan soyliim..:KK66:

Ama gecen ayda surekli mudur bey esim icin mehmet beye selam soyleyin filan beni de kapilarda karsilamalar içimden acaba bana yapilan haksizligin farkina mi vardi ki diye deli sorular turemeye baslamisti ki beni odasina cagirdi hocam esiniz lokum fabrikasinda muhendismis acaba kutlu dogum haftasi programi icin lokum organizasyonu duzenleyebilir misiniz :)))

Ama gecen ayda surekli mudur bey esim icin mehmet beye selam soyleyin filan beni de kapilarda karsilamalar içimden acaba bana yapilan haksizligin farkina mi vardi ki diye deli sorular turemeye baslamisti ki beni odasina cagirdi hocam esiniz lokum fabrikasinda muhendismis acaba kutlu dogum haftasi programi icin lokum organizasyonu duzenleyebilir misiniz :)))
:oops::KK70:

28 subat surecinde basortulu ve ih li oldugumuz icin eziliyorduk simdi de insanlar makam ve mevkilerini kullanarak eziyorlar ama Rabbim buyuk zulum ile abad olunmaz

28 subat surecinde basortulu ve ih li oldugumuz icin eziliyorduk simdi de insanlar makam ve mevkilerini kullanarak eziyorlar ama Rabbim buyuk zulum ile abad olunmaz
Bu siyasetciler siyaset yaparken dini basortusunu filan hic kullanmasalardi bugune kadar hic de ezilmezdiniz, halk sizin her zaman yaninizdaydi, ama iste...:KK43:

FB_IMG_1431294573850.jpg

Ayrıca bakınız ;
Eki Görüntüle 1523289 Eki Görüntüle 1523290 Eki Görüntüle 1523291 Eki Görüntüle 1523292 Eki Görüntüle 1523293
Nekadarrrr masum sempatik vee karizmatik değilmiii :) oylar dagdan inme eli kanlı katile haydi Türkiye :KK12::KK12::KK12:
Bunlar herhalde geceleri dagdan inip karakollarda askerlerimizi pusuya dusurup kallesce sehit eden kanli PKK teroristlerinin gunduz gorev yerlerinde cekildikleri hatira fotograflari..
Selahattin de pek yakismis aralarinda, butun sevimliligi ile..:KK45:

Bunlar herhalde geceleri dagdan inip karakollarda askerlerimizi pusuya dusurup kallesce sehit eden kanli PKK teroristlerinin gunduz gorev yerlerinde cekildikleri hatira fotograflari..
Selahattin de pek yakismis aralarinda, butun sevimliligi ile..:KK45:
Hani bazı arkadaşlar ne kadar sempatik oyumu ona vercem bu sefer filan yazmışya bnde bütün şirinmi şirin fotolarını paylaşayım dediydim :)

hiç fırsat verildi mi kendisine ? Açıkçası ne olacağını gormek hepimizin soru işaretlerini cevapliycaktr bnce.. Bugune kadsr hiç oy kullanmamış ve artık tek bir damla kanın bile akmasına tahammulu kalmamış biri olaraktan, ve nedense verdiği sozleri tutacağı hissiyatına kapılaraktan bu seçimde kendisine ılımlı yaklaşıyorum :)))) ..

hiç fırsat verildi mi kendisine ? Açıkçası ne olacağını gormek hepimizin soru işaretlerini cevapliycaktr bnce.. Bugune kadsr hiç oy kullanmamış ve artık tek bir damla kanın bile akmasına tahammulu kalmamış biri olaraktan, ve nedense verdiği sozleri tutacağı hissiyatına kapılaraktan bu seçimde kendisine ılımlı yaklaşıyorum :)))) ..

:KK70:

Herkesin bir tane oyu var, bir kere bu ulkenin yonetiminde soz sahbi olma hakkiniz var ve onceliginiz PKKnin gelecegi degil, bu ulkenin gelecegi olmalidir. Bu ortamda kumar oynayacak luksumuz yok..:KK12:

Herkesin bir tane oyu var, bir kere bu ulkenin yonetiminde soz sahbi olma hakkiniz var ve onceliginiz PKKnin gelecegi degil, bu ulkenin gelecegi olmalidir. Bu ortamda kumar oynayacak luksumuz yok..:KK12:
pkk nın değil butun ulkenin geleceği için istiyorum tabikii.,
kanın durması demek iki tarafı da kapsar.. %10 barajıyla soz sahibi olurlarsa birçok şeyin olumlu yonde değişeceğine inanmak istiyorum :)
dediğim gibi ilk defa oy kullanıcam, hatta bi kaç gune kadar yine tarafsızım diodum..
sadece izlediğim bi mitinginden iyi enerji aldım..
umarım herşy çok guzel olur

ben bi cumle bekliodum, blki fikir alışverişi yaparız diye
:KK70:Ben de onlar gibi yetişseydim onların ideolojisini benimseseydim,benimde etnik kokenim onlardan olsaydi,ozgurluuk diye daga cikarilsaydim,sonra daha buyuk oynamak icin dagdan inip kursuye ciksaydim,Hayır halkımı satmazdım.! Ben ne amacla daga cikmissam o amacla devletin basina gecmek icin cabalardim..millete iki tatli dil guler yuz gosterip oy kazanmaya calisirdim.. Vede ici bos secim vaatleri sunardim :)
Fikrinizi komik buldugumdan gulmuyorum,tartisip ban yemek istemiyorum :KK66:

:KK70:Ben de onlar gibi yetişseydim onların ideolojisini benimseseydim,benimde etnik kokenim onlardan olsaydi,ozgurluuk diye daga cikarilsaydim,sonra daha buyuk oynamak icin dagdan inip kursuye ciksaydim,Hayır halkımı satmazdım.! Ben ne amacla daga cikmissam o amacla devletin basina gecmek icin cabalardim..millete iki tatli dil guler yuz gosterip oy kazanmaya calisirdim.. Vede ici bos secim vaatleri sunardim :)
Fikrinizi komik buldugumdan gulmuyorum,tartisip ban yemek istemiyorum :KK66:
ben her karşıt fikirliyle tartışmam, pekala saygılı bi şekilde filkir alışverişinde bulunabilirdik ancak sizinle o seviyede tartışamiycaz sanırım..
ii geceler

pkk nın değil butun ulkenin geleceği için istiyorum tabikii.,
kanın durması demek iki tarafı da kapsar.. %10 barajıyla soz sahibi olurlarsa birçok şeyin olumlu yonde değişeceğine inanmak istiyorum :)
dediğim gibi ilk defa oy kullanıcam, hatta bi kaç gune kadar yine tarafsızım diodum..
sadece izlediğim bi mitinginden iyi enerji aldım..
umarım herşy çok guzel olur
Önceki sayfalarda biri yazmisti kim hatirlamiyorum ; hdp nin %10 luk baraji gecip meclise parti olarak girmesi demek,devletten odenek almasi demektir yani kendi elimizle PKK ya para yardimi yapacagiz..kesinlikle katiliyorum o arkadasa.

X