Çocuk gibi eş

Evet çünkü bu sorumluluğu almak zor. Sonrasında sizde yaparsınız demiyorum ama cok mutlu olunur iyi ki o akıl veren kişiyi dinlemişim dersiniz kötü olur onun yüzünden denilebilir olabilir şeyler bunlar.
Ama benim anlamadığım sevgiliyken nasıl anlaşılmadı yani bu hali karakteriyse nasıl saklayabildi bu da korkutucu geldi bana

Gay mi ? Okumadım ben oraları

Biraz Bızım durumumuza benziyor.. Ve Su kusme isini gercekten bende sızın gibi hallettim. Esimde evin en kucugu ve gercekten sımarık buyutulmus.. Adam ilk evlendıgımız yıl resmen gunler ce bıraksam haftalarca kusuyordu hatta belki aya bile yaklasırdı yani peşini bıraksam. Aynı evin ıcınde cıldırıyordum küs küs oturmaktan. Ama konuşa konuşaaa birazda umursamayarak bu konuda yoluna girdi biraz. Küsmüyo küsse bile kısa suruyor ve kendi konusmaya baslıyor.

Üzuldum esinize evlilik terapistine gitsenız

anladigim kadariyla adamin karakteri bu ve bana cok itici gelmedi. ben naif kirilgan insanlari severim. kaldi ki kimse dort dortluk degil bazisi pasiftir, az konusur vs. Bizse iyi yonlerine odaklanip karisimizdakini eger cok kotu seyler degilse kotu yanlariyla kabul ederiz.
esinizden degismesini istemek haksizlik olur gibi geliyor cunku adam kotu bir sey yapmiyor. Sadece yaptiklari sizin hosunuza gitmiyor.

Sanırım bu konuda evlenirken nelere dikkat edilmesi konusunda cahilce davrandım olumlu özellikleri pek etraftaki erkeklerde görülmediği için efendi çapkınlığı yok dışarıda gözü yok vs gibi şeylere odaklandım. Ama maalesef iyiliği tamamen beklentilerle ilgili. Ben iyi olduğum sürece o da iyi ben herhangi bir ilgi veya sevgi beklediğimde veya eleştirdiğimde hemen tırnaklarını çıkarıp pasif agresif direniş göstererek psikolojik şiddet uyguluyor. Nişanlıyken ailesiyle yaşanan birkaç problemde kriz yönetemeyen sorunlarla başrdemeyen kaçma eğilimli olduğunu anladım ve ayrılmak istedim ama annem daha cahil düzelir zamanla filan dedi işte maalesef...

Ben ağlayınca benimle ilgilenmek istememesi, herhangi bir sorun olduğunda uğraşmak istememesi, bir sıkıntıda benden çok etkilenip bana yardımcı olmaması kötülük değil mi sizce

Gay kunusu boşanmadan ikinci eş konusu. kafası baya karışık arkadaşın... boşanmayacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Ben de sizin kötü kalpli ve anlayışsız olduğunuza benim ayakkabılarımı giymeden benim yollarımda yürüdüğünüzü zannetmenize yemin edebilirim ama ispatlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…