Evet çünkü bu sorumluluğu almak zor. Sonrasında sizde yaparsınız demiyorum ama cok mutlu olunur iyi ki o akıl veren kişiyi dinlemişim dersiniz kötü olur onun yüzünden denilebilir olabilir şeyler bunlar.Hiçbir zaman net olarak kimseye anlatmamıştım. Ta ki on yaşadığım şeyleri artık tek başıma kaldıramayacak kadar annem yaptıklarından sorumlu tutulamayacak bir insanla başına daha çok şeyler gelir diyor. Ama işte dediğim gibi olumlu yönlerinden dolayı kimse pat diye boşan diyemiyor. Anlattıkça direk yok ya olmaz boşan diyorlar sonra öbür gün ya daha kötüsü karşına çıkarsa filan diyorlar. Bilirsiniz bu tarz konularda kimse sebep olmak istemiyor. Kararı bana bırakıyorlar.
Gay mi ? Okumadım ben oralarıTobe yarabbi
Yine koyulduk hahhahha
işlerine gelmeyince doğruları Pat Pat yazinca güzel güzel cevap vermek yerine kovmak daha kolay değil mi..
Zorla bir şey zaten kimse kimseye yapamaz
Ha sende konu açarsan bende gelir yazarım
Kac tane konun var ac konuş sorun yok
Ama her konunda bosanicam diyen sensin
Kocanı gay bile yapan sensin şimdi de kocan çocuk oldu halen Bu kadar iğrenç şeyleri yakıştırıp o adamla evli kalan da sensin
Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar da konularına yorum yapıyoruz ve sonuç ne diye soruyoruz
Siz burda insanları oyaliyorsunuz dalga geçiyorsunuz
Yazınca da hoşunuza gitmiyor çünkü gerçekler çok acıdır yuzlesemiyorsunuz
Biraz Bızım durumumuza benziyor.. Ve Su kusme isini gercekten bende sızın gibi hallettim. Esimde evin en kucugu ve gercekten sımarık buyutulmus.. Adam ilk evlendıgımız yıl resmen gunler ce bıraksam haftalarca kusuyordu hatta belki aya bile yaklasırdı yani peşini bıraksam. Aynı evin ıcınde cıldırıyordum küs küs oturmaktan. Ama konuşa konuşaaa birazda umursamayarak bu konuda yoluna girdi biraz. Küsmüyo küsse bile kısa suruyor ve kendi konusmaya baslıyor.Tek çocuk ya da erkek egemen bir aileden yetiştiyse, el bebek gül bebek davranıp annesi ya da babası bebek gibi buyuttuyse bu anlattıklarınız olur. Ya da ilgi görmeyi çok seven biriyse. Benim eşim de bu kadar değil ama iki ablası ve annesi gözünün içine bakıyormuş evlenmeden. Biraz ite kaka biraz laf soka biraz da hadi koçum diye gazlayarak hallettim. Kusme işi çok fazlaydı bizde. Sürekli ilk adımı ben atıyordum. Ama sonra aldım karşıma sen benimle konusmadigin sürece ben de ugrasmiycam çünkü artık sana gelmekten yoruldum diye. Biliyorum aynı evin içinde bu kusluğu umursamadan yaşamak çok zor ama bir oldu iki oldu sonra baktım dariliyor sonra kendi kendine benden habersiz barışmaya başladıartık ne küslük var ne naz ne niyaz. Biraz kendini geri çek her şeyi yapabiliyor gibi gözükme. Biz güclu kadınlar ne var ne yoksa sirtliyoruz. Bir şey mi oldu vur kafayi yat onu umursama bile niye diyince moralim çok bozuk de iki üç gün moral bozukluguyla gez onun yaşattığın sen ona yaşat. Ya da damacana kapağı mi açılacak ay ben açamıyorum de ona birak. Biraz ona bırak işi gucu. Birak yapsın ya çorabını alma yerden egilemiyorum de yapsan da yapamıyorum de. Ben böyle üstesinden geldim, inşallah sen de gelirsin. Biz kadınlar hem her şeyi sirtlayip hem de erkekler hazır seviyor diye kiziyoruz. Şimdi.mesela bebeğim var. Yeri gelince ben yoruldum valla bugün yemeği sen yap ya da sen çok güzel tavuk sote yapıyorsun hadi canım diyorum cikiyorum işin içinden
Evet var kocam gay mi acaba diyeGay mi ? Okumadım ben oraları
Üzuldum esinize evlilik terapistine gitsenızAslına bakarsanız tam tersi bir ailede büyümüş. Hiç umursanmadığı sevgi görmediği. Çocukken büyük gibi muamele beklenen bir aile. Ailesi hala en ufak hatasında küser. Çocukları açlıktan ölse umurlarında olmaz aşırı bencil bir ailesi var. Hiç daha önce böyle bir aile görmemiştim. Sanırım ailesinde görmediği sevgiyi ve ilgiyi çocukken yapamadığı nazlanmayı benden bekliyor.
Sanırım bu konuda evlenirken nelere dikkat edilmesi konusunda cahilce davrandım olumlu özellikleri pek etraftaki erkeklerde görülmediği için efendi çapkınlığı yok dışarıda gözü yok vs gibi şeylere odaklandım. Ama maalesef iyiliği tamamen beklentilerle ilgili. Ben iyi olduğum sürece o da iyi ben herhangi bir ilgi veya sevgi beklediğimde veya eleştirdiğimde hemen tırnaklarını çıkarıp pasif agresif direniş göstererek psikolojik şiddet uyguluyor. Nişanlıyken ailesiyle yaşanan birkaç problemde kriz yönetemeyen sorunlarla başrdemeyen kaçma eğilimli olduğunu anladım ve ayrılmak istedim ama annem daha cahil düzelir zamanla filan dedi işte maalesef...Evet çünkü bu sorumluluğu almak zor. Sonrasında sizde yaparsınız demiyorum ama cok mutlu olunur iyi ki o akıl veren kişiyi dinlemişim dersiniz kötü olur onun yüzünden denilebilir olabilir şeyler bunlar.
Ama benim anlamadığım sevgiliyken nasıl anlaşılmadı yani bu hali karakteriyse nasıl saklayabildi bu da korkutucu geldi bana
Gay kunusu boşanmadan ikinci eş konusu. kafası baya karışık arkadaşın... boşanmayacağına yemin edebilirim ama ispatlayamamKocam gay konusunu bu arkadas mi açmıştı?
Ben ağlayınca benimle ilgilenmek istememesi, herhangi bir sorun olduğunda uğraşmak istememesi, bir sıkıntıda benden çok etkilenip bana yardımcı olmaması kötülük değil mi sizceanladigim kadariyla adamin karakteri bu ve bana cok itici gelmedi. ben naif kirilgan insanlari severim. kaldi ki kimse dort dortluk degil bazisi pasiftir, az konusur vs. Bizse iyi yonlerine odaklanip karisimizdakini eger cok kotu seyler degilse kotu yanlariyla kabul ederiz.
esinizden degismesini istemek haksizlik olur gibi geliyor cunku adam kotu bir sey yapmiyor. Sadece yaptiklari sizin hosunuza gitmiyor.
Aynen bosanmiyacak ancak bizle dalga geçiyor neler yazdım sonunda burdan kovdu beniGay kunusu boşanmadan ikinci eş konusu. kafası baya karışık arkadaşın... boşanmayacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Ben de sizin kötü kalpli ve anlayışsız olduğunuza benim ayakkabılarımı giymeden benim yollarımda yürüdüğünüzü zannetmenize yemin edebilirim ama ispatlayamamGay kunusu boşanmadan ikinci eş konusu. kafası baya karışık arkadaşın... boşanmayacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Size birşey demiyorum artık bençm derdim bana yeter siz eğlenedurun buralardaAynen bosanmiyacak ancak bizle dalga geçiyor neler yazdım sonunda burdan kovdu beni
Ben de inanmıyorum boşanacağına. Nickin buram buram koktu burnuma. Hayırlı olsunGay kunusu boşanmadan ikinci eş konusu. kafası baya karışık arkadaşın... boşanmayacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Benide kovacak desene doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmişAynen bosanmiyacak ancak bizle dalga geçiyor neler yazdım sonunda burdan kovdu beni
Sizin artık bu evliliği bitirip yeni bir hayat kurmanız lazım. Bu evlilik sizi bitiriyor günden güne. Ben inanmıyorum çünkü boşanmaktan başka her yolu deniyorsunuzSize birşey demiyorum artık bençm derdim bana yeter siz eğlenedurun buralarda
Teşekkür ederim değiştirdim diye üzülmüştüm tanınmak güzelmişBen de inanmıyorum boşanacağına. Nickin buram buram koktu burnuma. Hayırlı olsun
Profil fotosu dan yakaladım. Bir de yorumun tanıdık geldiTeşekkür ederim değiştirdim diye üzülmüştüm tanınmak güzelmiş
Dava açtınız mı?
Hazırlan mutlucukBenide kovacak desene doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmiş