Çocuk gibi eş

Karalamaya çalışmak değil bu konuyla ilgili düşündüğüm birkaç şey var. Birincisi eşim mental bir hastalığa sahip ya doğuştan ya da sonradan olan şekilde.IQ düşüklüğü olduğunu düşünmüyorum ama çoklu kişilik gelişimi maddelerinden birkaçının gelişemediğini düşünüyorum. Ailesinin onun bi şekilde eksik olduğunu bildiğini farkında olduklarını ve benden gizlendiğini düşünüyorum. Çünkü kötü birşey yapıp saçmasapan bir açıklamayla açıklamaya çalıştığında ama bu böyle olamaz böyle bir açıklama olamaz dediğimde anlam verilemez birkaç yerde küçük kaynım “abim biraz şey ya” diye açıklama yapmıştı. Bı da beni çok düşündürüyor neyse çözmek istiyorum anlıyor musunuz? Bu adamın bir sorunu var ve bu ne ? Merak etmek hakkım çünkü benden gizlendiğini düşünüyorum.

Aldatma ve şiddet yoksa boşanmayın tabi biraz daha sabredin , terapiste götürün . Muhtemelen çok fazla suçlanmış küçükken ve çıkış yolu olarak bunu öğrenmiş.

Ama bu burada cozulebilecek bir sey degil ki ya tedavi olmasına ikna edeceksiniz, ya da ailesiyle konuşup sizden sakladıkları konuyu net bir sekilde ogrenmeye çalışacaksınız. Ya da tamamen bırakıp, hayatiniza farkli şekilde devam edeceksiniz. Birbirinize uymuyorsaniz cok sıkıştırmanin anlami yok. Cozseniz ne kadar rahatlatacak bu sizi?

Bu kadar sorgulatan bir durum, hayatinizin geri kalanina yetecek kadar iyilik barındırmiyordur bana kalirsa. Ancak tabii ki sizin kararınız. Umarım gönlünüzce olur

Çözümün nerde aranacağını biliyorum. Buraya çözüm aramak İçin yazmıyorum içimi dökmek, dertleşmek aynı zamanda benzer şeyler yaşamış veya tanık olmuş insanlardan fikir almak İçin yazıyorum. Kendimi bir mengenenin içinde sıkışmış gibi hissediyorum. Çok Zor şeyler yaşadım ve yaşıyorum ama tek bildiğim burdan medet ummadığım ama insanlarla konuşmanın ve paylaşmanın iyi geldiği. Ve gerçekten beni ve sorunumu anlamaya çalışan insanların yaklaşımları bana çok iyi hissettiriyor. Herkese çok teşekkür ederim. Tanımadan yardımcı olmaya çalışmak çok güzel bir davranış. Veya dertleşmek...

Peki bundan sonra yapacağınız ilk hamle nedir? Yani ne planlıyorsunuz?

Peki bundan sonra yapacağınız ilk hamle nedir? Yani ne planlıyorsunuz?
Beraber bir doktora gittik baya da yüklü bir ücret ödedik ama memnun kalmadık. Çünkü o kadar çok sorunumuz var ki hangi biriyle ilgili başvursak bilemedik ortaya karışık oldu sadece doktor eşimde kişilik bozukluğu olduğunu söyledi. Uzun bir tedavi süreci olur ancak kişilik değişmez sadece esnetilebilir siz karar vereceksiniz devam edip etmemeye dedi. Eşim önce bak zaten benim kişiliğim bozukmuş tüm suç bendeymiş filan dedi her zaman ki melankoliye daldı ben sana yardım edemezmişim kimse benden birşey bekleyemez filan. Yani mağdurluğu ve narinliği ve hiçbir sorunla uğraşmak istememesiyle ilgili sağlam bir dayanak buldu. Yani tam tersi etki etti faydalı olacağına. Bilmiyorum belki başka doktorlara filan gidilebilirdi ama ben çok ama çok yoruldum. Onun İçin hiçbir şey yapmak bile içimden gelmiyor çünkü iki dk konuştuğumuzda bile beni çıldırtıyor artık tahammülüm kalmamış çok yıpranmışım. Boşanma yolundayız.

Zaten size o sekilde bak işte benden bsy olmazmis zaten kimse benden bir sey bekleyemez demesi, tamamen bu psikolojik durumdan kaynaklı. Belki siz bu sürece gec karar verdiniz, belki karsi taraf hic değişmeyecek bunu bilmiyoruz ama neticede sizin bu sureci kaldıramayacağiniz ve eşinize sayginizin ve hatta sevginizin de kalmadigi aşikar. İçinizdeki kirintilari, korlari tekrar harlama ihtimali dusunduruyor bu kadar sizi ama bu mümkün değil. Birbiriniz icin dogru kişiler degilsinz belli ki. Sakin bir sekilde bitirin, herkes kendi yolunda evrilsin.

Bu benim eski sevgilim resmen, acaba benim eski sevgilimle mi evlendiniz Balık burcu mu? Tam şımartılmış balık veya yengeç burcu özellikleri çünkü.

Çok içten yazmışsınız, kesinlikle size uygun bir karakter değil ve değişmezde. Hep böyle gidecek. Gerçekten çekilmez, içimiz şişti okurken. Çok farklısınız ve bence oldurmaya çalışmak yerine ayrılmak daha mantıklı bir karar. Hep ne yapacakta şu anımı zehir edecek diye düşünmektense yalnız kalmak bin kat iyi.

Bende konu sahibi şöyle yazayım sana sende anla
Eşim grip olur vasiyetini yazar
Yorumum bu kadar

Bende konu sahibi şöyle yazayım sana sende anla
Eşim grip olur vasiyetini yazar
Yorumum bu kadar
Genelde erkeklerin hastalıkla baş etme durumlarının kadınlardan daha abartılı olduğunu duymuştum. Yani canları daha çok yanıyor ve abartma eğilimindeler o acıyı filan. Ama benim ki korkuyor acaba birşey mi var neden kolum ağrıyor ki. Midesi ağrıdı mesela gayet normal bişey mide ağrıması Allah acaba neden ağrıyor. Kafamda yara çıktı doktora gittim ilaç verdi dedi geçen ben de korktum fotoğrafını atar mısın dedim ara sıra herkesin kafasında çıkan küçük yaracıklardan mikroskopla görülüyor yani.

Canım benim eşim hastalık hastasıdır aynı senin eşin gibi ayağı ağrımış hooop hastaneye grip olur hooop vasiyetini yazar midesi ağrır böbrekleri ağrır kesin kanserim der en sonunda delirdim ay bir git yat ya da kaza süsü vericem yeter be dedim çocuklardan beterler

benim cok yakinim da boyle bahsettiginiz garip bir karaktere sahip esle imtihan oluyor. erkegi taniyorum. garip olan kadin.. evle ilgili cogu sorumlulugunu yerine getiremeyen bir tip. cok sorunlar yasadilar. adam cok anlamaya calisti derdinin ne oldugunu. uzun yillar sonra su kaanate vardi. annesi babasi teyze cocuklari. aklinda belli ki bir sorun var dedi. normal degil cunku hareketleri. belki psikiyatra gitse belli bir derece özür bulacak. cocuk oldugu icin bosanamadi. ben size cocuk yapmamanizi oneririm ancak o tanidigi hatirlattiniz bana. herkes esiyle ilgili bir seylerle imtihan oluyor ama sizinki epey garip. burada benzer bir konu daha vardi belki denk gelmissinizdir.

O kadar benim eşimden o kadar benim eşimden bahsettiniz ki ben yazmışım gibi şaşkınlıkla okudum . Ayrıca olumlu yönü de hiç yok denecek kadar az benimde.
Ve galiba bizde yeni evli sayılırız ama bende boşanmayı düşünüyorum çünkü düzeleceğine inanmıyorum

Durun tahmin edeyim. Evlenirken efendi iyi niyetli biraz safça ama olsun diye evlendiniz değil mi? Hiç böyle tuhaf davranışlarını fark etmediniz

Hangi konu acaba

Durun tahmin edeyim. Evlenirken efendi iyi niyetli biraz safça ama olsun diye evlendiniz değil mi? Hiç böyle tuhaf davranışlarını fark etmediniz
Vallahi de öyle. Tam üstüne bastınız ama o nasıl anlayışlı nasıl efendi sakın herkesin parmakla göstereceği tarzda ilgi sevgi lavaboya bile yanlız gitmem kapıda beklerdi öyle korur kollardı güya . Ama nasıl evlendik o gitti değişik bişey geldi anlamlandıramiyorum . Ama bunu nasıl çekerim ömür boyu bilmiyorm Elim hep kapıda malesef çok mutsuzum yaşlı bir insan dan bile daha tepkisiz sömürdü herşeyiyle beni .

Off gerçekten size sarılmak istedim şuan beraber ağlamak... Kaderimiz diyebiliyorum ancak ya da annemin dediği gibi sınav. Başka türlü içinden çıkamıyorum çok zor yaşayan bilir. Biraz bahşeder misiniz eşinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…