Çocuk gibi eş

Hayır hayır öyle değil. Nasıl anlatsam size bilemedim. İnsanlar tuhaf şeyleri içinden çıkamadıkları durumları rahatsızlık verse de konuşarak paylaşarak fikirlerle düşüncelerle rahatlar. Burasının olma nedeni de bu bence. Kimse burda yazılanlara göre karar almıyor bence. Biz kadınlar paylaşmayı fikirleri denk gelenleri hayatında rastlanılan durumları konuşmayı seviyoruz. Bizlere iyi geliyor.

İlk evlendiğim halimle şuanki halimi görseniz inanamazsınız. O kadar yaşlandım ki çünkü duvara konuşmakla aynı karşımdaki insana birşeyler anlatmaya çalışmak

İşte bu örneklemelerinizi genellemelerinizi doğru bulmadığımı söylüyorum

Özellikle kadınlar mantık erkekler duygu ile hareket eder bence

Sizin kesin kabul ettiğiniz hususların bir çoğu bana göre kesin değil eşinize göre de

Uyumlu değilsiniz ama bunu evlenmeden görmeliydiniz

Önceki yorumlarımı okudunsa onuda yazdım

Insanlardan fikir almıyorsun ben ne yapabilirim demiyorsun derdin bu evliliği kurtarmaksa kocanı niye asaliyorsun

Boşanacaksan zaten buna benzer konular açmışın tekrar ayni şeyi yazınca ne anlıyorsun

Ya boşan ben boşandım de bunun için yardım iste yada ben bu evliliği nasıl kurtarırım de onun için yardım bekle

Yada uzman bu işin eyli kişilerden destek al

Çok doğru .. yürü biz gidelim burdan

Sanırım sizi rahatsız ettim.

İlk evlendiğim halimle şuanki halimi görseniz inanamazsınız. O kadar yaşlandım ki çünkü duvara konuşmakla aynı karşımdaki insana birşeyler anlatmaya çalışmak
Tahmin edebiliyorum. Aslında aile değil tek kişilik dev kadrosunuz her şey size bakıyo sonundada yıpranan siz oluyorsunuz. Şimdi yaşınız genç ama Allah korusun zamanla bu yükü taşıyamayadıgınızda sağlık problerimleride yaşarsınız. Ne biliyim ilk defa bir konuda yapılması gerekeni net hissettim ama yinede aklıma geleni diyemiyorum. Aileden bu durumu farkeden yorum yapan kendine yakın hissettiğin anlattığın birileri var mı onlar ne diyor ?

Hiçbir zaman net olarak kimseye anlatmamıştım. Ta ki on yaşadığım şeyleri artık tek başıma kaldıramayacak kadar annem yaptıklarından sorumlu tutulamayacak bir insanla başına daha çok şeyler gelir diyor. Ama işte dediğim gibi olumlu yönlerinden dolayı kimse pat diye boşan diyemiyor. Anlattıkça direk yok ya olmaz boşan diyorlar sonra öbür gün ya daha kötüsü karşına çıkarsa filan diyorlar. Bilirsiniz bu tarz konularda kimse sebep olmak istemiyor. Kararı bana bırakıyorlar.

Lafta mı peki bu boşanma süreci yoksa resmiyete döküldü mü ? Ayrıca erkeklerin çoğunun yaptığı baskı bu boşanma aşamasındaki

Eşinizde şizoid kişilik bozukluğu olabilir mi acaba? Bir araştırmanızı tavsiye ederim belirtileri benziyor gibi. Şizoid kişilik bozukluğuna sahip kişiler kendi içlrinde yaşamayı severler, tek başlarına olmaktan keyif alırlar, topluluğa karışmayı sevmezler, cinselliğe karşı soğukturlar vs. onun dışında eşinizin olumlu özelliklerini gayet olumlu buldum söylenilenin aksine her ne kadar olması gereken şeyler olsa da günümüzde hiç bulunmayan şeyler bence

Konuşmak paylaşmak istiyorum. Görmek rahatsız olmak istemiyorsanız başka konulara gidebilirsiniz. Zorla okuyun yorum yapın demiyorum

Tobe yarabbi
Yine koyulduk hahhahha

işlerine gelmeyince doğruları Pat Pat yazinca güzel güzel cevap vermek yerine kovmak daha kolay değil mi..

Zorla bir şey zaten kimse kimseye yapamaz
Ha sende konu açarsan bende gelir yazarım

Kac tane konun var ac konuş sorun yok
Ama her konunda bosanicam diyen sensin

Kocanı gay bile yapan sensin şimdi de kocan çocuk oldu halen Bu kadar iğrenç şeyleri yakıştırıp o adamla evli kalan da sensin

Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar da konularına yorum yapıyoruz ve sonuç ne diye soruyoruz

Siz burda insanları oyaliyorsunuz dalga geçiyorsunuz

Yazınca da hoşunuza gitmiyor çünkü gerçekler çok acıdır yuzlesemiyorsunuz

Ben sizin erkek gibi, erkekler, erkek dediğin, genel olarak erkek, yardım etmek, benim bildiğim erkek laflarınızdan çok rahatsız oldum. Onun dışında eşinizin hayatınıza 'EŞ'lik ettiğini düşünmüyor ve bu ilişki ailenizi yıpratıyorsa çok da üzerine konuşmaya gerek yok, boşanıp farklı hayatlara devam edin. Şuan karşınızdaki kişinin ne kadar kusurlu, ne kadar hatalı olduğunu duymak istiyor olabilirsiniz ancak bunu tek taraflı dinleyerek net bir şekilde söyleyebilmek mümkün değil. Eğer karşınızdaki kişinin insan olarak çok iyi olduğunu düşünüyor ancak size uygun olmadığı için yeterli gerekçe bulmaya çalışıyorsanız, vicdanınızı bu şekilde rahatlatmak istemenizi anlayabiliyorum(haksız olduğunuzu ima etmiyorum). Fakat gerek yok. Neticede siz karşılıklı uyuşmamışsınız. Bu da yeterli bir sebep zaten. Boş verin kimin ne düşündüğünü. En kısa sürede de daha iyi hissedebilmek için destek alın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…