Çocuk gibi eş

Iste bana göre narinlik veya güçlülük gibi bir şey yok işte. Erkeklerin bizden güçlü oldukları konu fiziksel güçleri sadece. Ona da işte kapak açsınlar, damacana taşısınlar falan. Kalıplaşmış düşünceleriniz var sizin de. Eşinizin zaten ohoo anlattığınız kadarıyla bir sürü olumsuz özelliği var. Burda sorunca bazıları kızıyor ama nasıl evlenmeden önce fark etmediniz. Mesela evlenmeden önce bir yere gittiğinizde 32 dış mı geziyordu. Yani evlenmeden önce böyle değilse demek ki ruhsal olarak sıkıntıda şu an ve belki psikiyatr, psikolog eşliğinde kendine gelebilir.

asla mecazı anlamaz. Hatta deyimleri filan bile açıklamak zorunda kalıyorum. İlk defa duymuş gibi bakıyor ben şaşırıyorum.
Deyimleri bile kesinlikle anlamaması agladığınız zaman rahatsızlık duyup empati yapamaması asperger sendromuna benziyor .Böyle bir karakterin olduğu bir kitabı okurken karakterin hastalığıyla ilgili ilk özelliği olarak ,deyimleri anlamaması yazılmıştı . Fakat ben bu kişilerle ilgili birkac kitap okumuş ve dizi izlemiş bir insanım,böyle bir hastalığı varsa bir uzman tanı koyabilir .

Fiziksel olarak bile ben ondan güçlüyüm. Maalesef..

Aspergerin belirli fiziksel özellikleri var diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim.

Erkek gibi değil beni merak etmeli vs kabulleriniz çok ilginç

Küs de olsa beni merak etmesi neden gereksin ki ilişkiler eşit, kadın korunmaya muhtaç değil

Ben sizin rol algınız ile eşinizinkinin aynı olmadığını düşünüyorum

Kavga edince neren erkekler gelsin, haksız olan gitmeli mesela

Ben sizin maço erkek beklentiniz ile eşinizin uyumsuz olduğunu düşünüyorum ama evlenmeden bunu neden anlamadığınızı cidden anlayamadım

Siz zaten boşanma aşamasında degil miydiniz kesin bir şekilde yazmıştınız ?

Siz değil "ikiniz"i kastettim. Siz suan kendi pencerenizden bakiyorsunuz, sizin hatalarinizi bilemiyoruz. Muhtemelen cift tarafli yanlış davranışlarınız var.

Hayır hayır sakın yanlış anlamayın öyle olsam ev işlerine yardımcı olmasını filan da kötü yorumlardım. Benim demek istediğim maçoluk değil asla. Nasıl ki bir kadın daha duygusaldır erkek “daha”mantıkla hareket eder. Bizde böyle birşey yok ben onun duygusal olmasını değil kadınlardan daha duygusal ve mağdur rolünde olmasını eleştiriyorum. Cinselliğe genelde erkekler daha düşkündür bu genel geçer birşeydir reddedemeyiz mesela ama bizde böyle birşey olmadığı gibi bunu kabul de etmiyor.

Fiziksel olarak bile ben ondan güçlüyüm. Maalesef..
Bu kadar dalga konusu yapıyorsunuz asaliyorsunuz hiç bir işe yaramıyor sizin yorumlarınıza göre

Eeee o zaman neden birliktesiniz

Eski konularinda boşanacam demişiniz

Gelip gidip kocanızı asalayan nefret kustuğunuz konular yerine

Ben boşandım deseniz.mesela olmaz mı?

Aşağılamak mı? Olan şeyleri söylüyorum iftira atmıyorum ki lütfen anlayışlı davranır mısınız. Çok zor şeyler yaşadım burdan insanların düşüncelerini ve tecrübeleri varsa duymak istiyorum. Zaten boşanma sürecindeyiz yarın gidip boşanma olmuyor bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…