Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşağılamak mı? Olan şeyleri söylüyorum iftira atmıyorum ki lütfen anlayışlı davranır mısınız. Çok zor şeyler yaşadım burdan insanların düşüncelerini ve tecrübeleri varsa duymak istiyorum. Zaten boşanma sürecindeyiz yarın gidip boşanma olmuyor bilirsiniz
Siz bosanmazsiniz kocam gay konunuzdan sonra ikna oldum ben...
Erkek kedi ve dişi zebra nasıl olur gibi genel davranışlar yok mudur?toplumsal cinsiyet rollerine fazla kapılmış gibisiniz. bir erkek şöyle olur, böyle hisseder. erkek dediğin .. vb. sizin de kulağınızı tırmalamıyor mu? erkek kedi şöyle olur, dişi zebra böyle olur diye bir şey olmadığına göre bu toplumsal yakıştırmaları da artık bir tarafa bırakın. maço, sekse düşkün bir adam olabilir gönlünüzde yatan aslan ama eşiniz kırılgan, mesafeli, herhalde biraz da tesir altında kalan yumuşak başlı bir adam diye erkekliğin yüz karası da değil. sizin nasıl bir kadın olduğunuzu eşinize sorsalar 'kadın dediğin kiraze92dir' mi der? siz ondan tad almıyorsunuz da o sizin tadınıza doyamıyor mu? yazık ya, vallahi üzüldüm adam için. tamam, mızmız, sinameki, sevimsiz bir insan olabilir ama bu şekilde 'bu da erkek mi ayol' diye anlatılması acımasızlıktan, saygısızlıktan başka bir şey değil. arkasından böyle söyleyen yüzüne bin beterini der. ne kadar haddini bilmez ve kırıcı olabileğinizi tahmin etmek zor değil. sizin eşinize bakacak yüzünüz kalmışsa şaşarım.
Kırılgan mesafelilikten çok pasif agresif tavırlarla bana psikolojik şiddet uygulayan biri. Asla haksız olamayan sürekli tartışırken yarış halinde olan biri nasıl bu şekilde acınsaydı görülebilir. Ben onu pohpohladığım nazladığım sürece iyiyim ama herhangi bir sorumluluk derlediğim zaman kötüyüm. Nasıl bu kadar net yorumlar yapabilirsiniz anlayamıyorumtoplumsal cinsiyet rollerine fazla kapılmış gibisiniz. bir erkek şöyle olur, böyle hisseder. erkek dediğin .. vb. sizin de kulağınızı tırmalamıyor mu? erkek kedi şöyle olur, dişi zebra böyle olur diye bir şey olmadığına göre bu toplumsal yakıştırmaları da artık bir tarafa bırakın. maço, sekse düşkün bir adam olabilir gönlünüzde yatan aslan ama eşiniz kırılgan, mesafeli, herhalde biraz da tesir altında kalan yumuşak başlı bir adam diye erkekliğin yüz karası da değil. sizin nasıl bir kadın olduğunuzu eşinize sorsalar 'kadın dediğin kiraze92dir' mi der? siz ondan tad almıyorsunuz da o sizin tadınıza doyamıyor mu? yazık ya, vallahi üzüldüm adam için. tamam, mızmız, sinameki, sevimsiz bir insan olabilir ama bu şekilde 'bu da erkek mi ayol' diye anlatılması acımasızlıktan, saygısızlıktan başka bir şey değil. arkasından böyle söyleyen yüzüne bin beterini der. ne kadar haddini bilmez ve kırıcı olabileğinizi tahmin etmek zor değil. sizin eşinize bakacak yüzünüz kalmışsa şaşarım.
Evet o aşamadayız.En son boşanıyordunuz noldu ?
Merakımı mazur görün Peki boşanıyorsanız neden şimdi bu konuyu açtınız? Bitmiş zaten. Demekki boşanmayacaksınızEvet o aşamadayız.
Açıkçası konunun başında da dediğim gibi bu süreçte etrafımda konuştuğum veya şimdiye kadar denk geldiğim insanlardan çok farklı bu tarz insanlar hakkında bir fikri olan var mı diye sordumMerakımı mazur görün Peki boşanıyorsanız neden şimdi bu konuyu açtınız? Bitmiş zaten. Demekki boşanmayacaksınız
Yok onu anladım insanlar fikirlerini söyleyince vaz mı geçeceksiniz. İstediğiniz kadar anlatın bulunduğunuz durumu en iyi siz bilirsiniz . Eğer fikre göre fikriniz değişecekse bence aile terapisi almanız daha iyi olurAçıkçası konunun başında da dediğim gibi bu süreçte etrafımda konuştuğum veya şimdiye kadar denk geldiğim insanlardan çok farklı bu tarz insanlar hakkında bir fikri olan var mı diye sordum
Evet ya sürekli eşini yerden yere vuruyor asalıyor gay mi acaba bile dedi o kadar iğrenç ki yani dediğine göreMerakımı mazur görün Peki boşanıyorsanız neden şimdi bu konuyu açtınız? Bitmiş zaten. Demekki boşanmayacaksınız
Anlamadığım nokta o benimde. Mesela ben sana birşey anlatıyorsam senin fikrinle mantıklı geliyorsa bir harita oluşturacağımdandır. Yani kurtarmak istediğimden.. e o zaman neden sürekli eşimi anlatıyorum ya da kurtaracak sam neden aile terapisi almıyorum.Evet ya sürekli eşini yerden yere vuruyor asalıyor gay mi acaba bile dedi o kadar iğrenç ki yani dediğine göre
Halen ayni şeyleri yaz yaz yaz peki sonuç