- 19 Haziran 2023
- 202
- 11
- 22
- Konu Sahibi oylesinebirii0
Herkes çok yüklenmiş ama malesef tahatca oturdugu, düzenli ailesi ile beraber yasarken yapmıslar yorumlarını. Yasadıklarınz hiç kolay değil. Karsı da bagımlı ve tehlikeli biri var. Tabi ki bu korkun normal, cocugu alman da bu tehlikeyi geçirmek yerine çoğaltacak malesef. Keşke sadece basit bir evlada bakmama olayı olsaydı da sen de kardesini yanına alabilseydin anladım ben seni. Buyuk ihtimalle ben de senin durumunda aynı seyi yapardım.
Sevgi evine verirdim fakat peşini hiç bırakmazdım. Suan için yapılabilecek daha iyi bir yol yok malesef.
Biz hastanede kalırken sevgi evlernden çocuklar tedaviye gelirdi aralarında ağır ameliyatları olanlar vardı. Kimi aile maddi durum yetersizliğinden bırakmıs tedavisi bitince alıcam demiş kimi aile sakat doğdu diye bırakmıs çeşit çeşit. Yanlarında refakatci bakıcıları gelirdi hiç kötüsüne denk gelmedim kendi cocukları gibi ilgilendiler hepsi.
yorumunuz icin teşwkkür ediyorum ben zaten demiyorjm ki cocugu yurda vericem hayatıma bakıcam ben sosyal hizmetlere bile kaö defa sordum iyi bakılırmı görebilirmiyim diye emin olamadım burdan sordum baska sitelerden sordum araştırmalar yaptım asla peşini bırakamam zaten öyle bir amacım yok kurtulayım cocuktan hayatıma bakayım düsüncesi varsa aklımda allah suan canımı alsın. herkes cok rahat yorum yapıp kınayabiliyor sanki ben annesiyim cocuguma bakmak istemiyormusum gibi davranıyolar allah düşmanımın basına vermesin böyle hayatıHerkes çok yüklenmiş ama malesef tahatca oturdugu, düzenli ailesi ile beraber yasarken yapmıslar yorumlarını. Yasadıklarınz hiç kolay değil. Karsı da bagımlı ve tehlikeli biri var. Tabi ki bu korkun normal, cocugu alman da bu tehlikeyi geçirmek yerine çoğaltacak malesef. Keşke sadece basit bir evlada bakmama olayı olsaydı da sen de kardesini yanına alabilseydin anladım ben seni. Buyuk ihtimalle ben de senin durumunda aynı seyi yapardım.
Sevgi evine verirdim fakat peşini hiç bırakmazdım. Suan için yapılabilecek daha iyi bir yol yok malesef.
Biz hastanede kalırken sevgi evlernden çocuklar tedaviye gelirdi aralarında ağır ameliyatları olanlar vardı. Kimi aile maddi durum yetersizliğinden bırakmıs tedavisi bitince alıcam demiş kimi aile sakat doğdu diye bırakmıs çeşit çeşit. Yanlarında refakatci bakıcıları gelirdi hiç kötüsüne denk gelmedim kendi cocukları gibi ilgilendiler hepsi.