hırsızlık uyuşturucu denetim ihlali bunlardan yatıyor işte teyzem en son ben bakarım cocuga oğlum benim o diyordu hatta söyle bi olay oldu. geçenlerde sosyal hizmetler teyzemin evine gitmiş biz o ara yengemdeyiz. demişler işte cpcugun vasisini alın biz anneyle kalmasını uygun bulmuypruz anneyle kalırsa yurda alınır. ama alırsanız hep siz bakacaksınız ayda bir kontrole gelicez para yardımıda yapıcaz. bakarım diyen teyzem yengemi arıyor böyle böyle dediler bunun hep basında durulcakmıs yıktınız basıma bunları ben bakamam yanında hep durmam demiş bağıra bağıra. beni benden kücük diğer erkek kardeşimi ve bu bahsettiğim kardeşimide hep uengem büyüttü bu bahsettiğim kardeşimede anneannem yasıyorken 2 sene yine o baktı o ölümce zaten biz annemle yaşamaya basladık. neyse yengeminde 11 yasında oğlu var öyle böyle uaramaz değil kardeşime etmediği eziyet kalmaz. ona rağmen yengemle dayım bi hışım biz bakıcaz dediler biz yengemle sosyal hizmetlere konusmaya gittik yengem bana verin ben bakarım dedi. sonra teyzem sırf hasetliğinden yine yok ben alcam vasiyi ben bakarım dedi iyi dedik tamam yani cocugu teyzeme zorla baktırmaya calısanda yok kadına demiş tamam ben alcam vasiyi demiş kadın o günden sonra beni aramıyo her ay görüşme yapıyoduk bayadıe yapmıyoruz. bu süre zarfındada teyzem bana dediki ben almıcam emine vasiyi zaten annesi cıkacak o bakar annenin durum belli hala annesi bakar diyo. bende aradım bugun sosyal hizmetei dedim aramıyosunuz bayadır ee kadın demezmi biz teuzenle anlaştık evrak bekliyoruz dedim vasi açan yok biz yeniden görüşelim. yani cocugu herkes istediği zaman görmek istiyor özlediği zaman görücek yaramazlık yaptıgında ablası bakar kafasındalar siz olsanız sinirlenmezmisiniz bi kaç yerde teyzesi bakmak xorunda değil demişler tabikide değil kimse böyle demiyor. ama bu haraketler normal mi sonra ben yurt lafını edincede sen kötü ablasın olayım ya kötü abla olayım önemli değil ama ben bu hayattan bu insanlardan artık cok yoruldum 23 yasındayım hayata ben umutla bakamıyorum mutlu değilim bi yasıtlarıma bakıyorum bi kendime baktıgım insanların hep hayatını kıskanıyorum. kafamda düşünmediğim tek saniye yok ben en mantıklısının bu oldugunu düşündüm ve merak ettiğim icin konu açtım perşembe günüde görüğmeye gidicem sosyal hizmetlerle