Çocuk doğdu, büyü bozuldu. Çıkmazdayım...

ben kaynanana gıcık oldum. sen kimsin ki çocuğu annesine vermiyorsun, ilgilenmesine engel oluyosun. kusura bakma da çok pasif kalmışsın. isterse kendi annem olsun alırım o çocuğu ellerinden kimseye de baktırmam. anne sütünün önemini doktorlar bas bas bağırıyor. nasıl emzirmene izin vermez? ve sen nasıl buna göz yumarsın? nasıl bu kadar hayatına karıştırtırsın? çocuğu tutmayı bilmeyebilirsin ilk doğum sonuçta ama öğrenirsin. herkes ilk zamanlar acemilik çeker sonra alışır. ne biçim kadınmış bu ya!

Son durumu yazdim 22.sayfada :)

Son durumu yazdim 22.sayfada :)
16 aylık oğlum var ve görüleceği üzere tekrar hamileyim. İyi bile sabretmişsiniz ve elinize sağlık az bile yapmışsınız. Kendi annem olsa daha beterini yapardım, çok net.

Bebek 4 aylık olmuş bile, kendi anneni bile çağırmana gerek yoktu. Sen eşin ve bebeğin baş başa kalın, hayatınıza adapte olun biraz.

Oğlum 10 günlükken herkesi gönderdim ben, başbaşa kaldık.

işte bu ya.
helal olsun.

Kavga esimle basladi aslinda. Kv girince araya o da aradan cikmis oldu. Esimle baristik su an iyiyiz. Bir sey demiyor. Tabi annesini savunuyor benim hata ettigimi onun bana yardim etmek istedigini soyluyor.
sakın geri adım atma.
eşine bu konuda konuşma hakkı verme.
uzatırsa o çok kıymetli anasına postala.

annenin dediklerini de takma. sonuçta eski kafalı işte.

Oglum 5 bucuk aylik oldu nerdeyse. ilk kez yalniz kaldim bu kadar uzun ve ilk kez banyo yaptirdim. esim sok yasadi. Cesur ve tecrubeli gibi yikayinca cok sasirdi.

işte bu ya.
helal olsun.

sakın geri adım atma.
eşine bu konuda konuşma hakkı verme.
uzatırsa o çok kıymetli anasına postala.

annenin dediklerini de takma. sonuçta eski kafalı işte.
Aslinda kiza da iki laf etmek geldi aklima o hengamede ama kiz zaten istenmedigini biliyor ve yurt ariyor ortamda cok durmuyor hep odasina kapaniyor diye bir sey demedim. Babasi geldi hemen ertesi gun yurt buldu. Isteyince oluyormus

Helal kız sana ,valla mutlu mutlu okudum son cümleni :) Insallah herşey yoluna girer yeter ki sen elinden bırakma ipleri, kendi gücünün hep böyle farkında ol.

Ben bu eşleri anlayamıyorum bunları yapan sizin eşiniz yani ne demek bebeği kucağına vermemek ve ne demek yeni annenin yaninda o bu şu annesiyle babası yeterli bile anneniz az bile yapmış keşke baştan yanınızda olup müdahale etseymiş de bunları yaşamasaymışsınız.Ayrıca eşiniz erkek haliyle ne anlıyor yok emmiyor yok doymuyor nefret ediyorum şu anne bebek arasına giren kim olursa olsun girmemeli.Bence siz eşinize haddini bildirin nerde duracağını bilsin siz o bebeğin annesisiniz bunu anlasın.Ve bir de evinizde elalemin kızının ne işi var onu hiç analamadım iyi bile dayanmışssınız kusura bakma ama ben eşimle o kızı evde bırakır giderdim.

Ay Allahım ben okudukça çıldırıyorum sen en baştan nasıl böyle sakin kalabildin az bile yapmışsın.Annen de ayrı birşey saygı mı kalmış ortada delirtmek için ellerinden geleni yapmışlar ya sen annesisin senden iyi mi bileceklermiş.Bence böyle devam et kendini de ezdirme çocuğunu da kesinlikle.Eşine de söyle ortada yardım falan yok resmen alttan alttan çıldırtmışlar kendini hiç kandırmasın başlarım öyle yardıma.

Esimin yegeni de bizde kaldi dogum yaptigimda.Srnin yasadiklarinin aynisini ben de yasadim.Tecrubesizlik ve logusa depresyonu.Inan sonradan dusundum esimin yegeninin bizde olmasi bulunmaz bir nimetmis.Insan sonradan farkediyor.
Bunlar cok normal zamanla hersey duzene giriyor canim.

Son gelismelere sevindim zira ilk konunu okudugumda yani bastaki sayfayi cok uzulmustum. Sana resmen dadilik yaptirmuslar. Sanki cocuk onlarin da seni sagili inek gibi gormusler. Cok kizdim onlara. Son tepkini artik haketmis. Kv nin saygisi yok ki saygiyi haketsin. Saygi saygi gosterene yapilir. Haddini asmis. Bebeginle mutlu olmani dilerim. Asla kendini ezdirme.

Hala uzaktan akıl veriyor o şeytan kadın eşime. Hep bizim aramız bozulmasın diye uğraşıyor sanıyordum. Önceki sayfalarda da yazmışım. Ama safın önde gideniymişim. Kadın meğer fırsat kolluyormuş. Kışkırtıp kışkırtıp duruyor. Eşim hala oğlumu aç bıraktığımı düşünüyor. 6 aylık oğlum (şu an 7 aya yaklaştı) aşırı hareketli ona rağmen 3 haftada 400 grama yakın aldı. Çok yavaş kilo alıyor diyor. Şimdiye şişman olması lazımdı diyor.

Üstümde psikolojik baskı var. Sabrediyorum. Çocuk aç değil. Mutlu. Çok güzel bakıyorum. Tertemiz. Bakımına çok dikkat ediyorum. Ona kendimi kanıtlamak gibi bir amacım tabiki olamaz. Ama ne yapsam beğenmiyor. Güzel kilo aldığında ödemdir o güvenme bile dedi. Her gün sabır duası ediyorum. Felaket tellallığı da cabası.

O isteyken mama verdim de verme :)
Yavas yavas dok mamayi. Biberon kirlet kocana yikat.

valla bugun moralim yerindeydi aninda gitti hersey. nasil bi mantik, nasil vermezler cocugu sana ya. keske kv hic sokmasaydin eve nasilsa iki üc gün sonra kalkmissin ay yavrum cok üzüldüm ya.

bu yasadiklarindan ders geriye bakip üzülme bebisine sm ski saril öp kokla gücünü hisset. sen o evin kadini ve annesisin bu yüzden senin sözün esinin sözünden daha fazla gecer. misafir istemiosan istemiosundur cocugun zaten bütün gününü alir. resti cek burnu sürtsün.

o annesinin tavirlari yüzünden belki seni hala kücük kiz olarak görüyordur.
is cok kavgaya dönerse lütfen bebegin yaninda bagirma al evlatini cik git annene burnu sürtsün.

doktor zaten bebegi kontrol eder ve her doktor ilk 6 ay sirf anne sütü der. doktora götür biraz doktordan azar isitsin. ben olsam hatta önden arar durumu anlatirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…