• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk doğdu, büyü bozuldu. Çıkmazdayım...

Ama icim icimi yiyor hala. Esim kizi gondereyim istersen dedi. Gondermeye zaten niyeti yok biliyorum o yuzden yoo gonderme dedim ben de. Ama kizin yaninda guzellll bir kavga patlaticam az kaldi. Kiz da nasibini alacak. Firsatini kolluyorum. Esime su an normal davraniyorum.
geç kalma.
ufacık bir şeyden patlat kavgayı :)

Arkadaslar son durum b** gibi. Vicdan azabi hissediyorum. Yegene bir sey demedim ama davranislarimdan hissetmis yurt bulmus kendine. Kayinvalidem geldi cocuga bakiyor. Psikiyatristten randevu aldim persembe gidecegim. Icerde konusuyorlar yurtla ilgili yuksek sesle. Tam duymuyorum ne dediklerini ama anliyorum. Ben oglumla odamda duruyorum.

Arkadaslar son durum b** gibi. Vicdan azabi hissediyorum. Yegene bir sey demedim ama davranislarimdan hissetmis yurt bulmus kendine. Kayinvalidem geldi cocuga bakiyor. Psikiyatristten randevu aldim persembe gidecegim. Icerde konusuyorlar yurtla ilgili yuksek sesle. Tam duymuyorum ne dediklerini ama anliyorum. Ben oglumla odamda duruyorum.

Kız aç mı açıkta mı? Neden vicdan azabı çekesiniz?
Üniversite öğrencilerinin yüzde ellisinden fazlası yurtta kalır bir dönem zaten. Gayet de iyi olmuş kız için de.

Evet. Bizde. Annesi ugrasti yurtta kalsin diye ama kiz istemedi esim de istemedi.
Kız yüzsüz mü? Eminim elini bir şeye de sürmüyordur. diger yazdiklariniza yorum bile yapamiyorum şok oldum.. o kizin sizde rizaniz olmadan evinize yerlesmesi bile cinnet ve bosanma sebebi bence

Vicdan azabına gerek yok. Siz o şehirde olmasanız mecbur yurtta kalacaktı. Siz kendinizi kotu hissederseniz herkes de sizi kötü etiketler. Normal davranin. Bebek var artik rahat olmuyor kiz da yurtta kalacak bu kadar basit ve dogal. Bebek olmasa bile niye insanlar ayni evde yaşasın ki. Lohusalik döneminde size yaşattıklarına girmeyeyim zira ben olsam hepsini kovardim. Eğer tekrarlarsa kovun. Bebeğinizle aranıza girmesinler bir zahmet. Kendinizi ezdirmeyin yahu. İnsan bebeği için her şeye katlaniyor ama asıl onlar için katlanmamaliyiz. Güçlü onları koruyacak sağlam duran anneler olmalıyız ki onları da sağlıklı yetiştirelim. İyilikle davranın tabi mumkun olduğunca ama ezdirmeyin kendinizi.

Ayrıca koskoca üniversite yaşına gelmiş insanın kendi ayakları üzerinde durması gerekir. Size mi güvenmiş hazirlanirken. Rahat konfor arıyorsa ailesinin yanında okusun cesareti yoksa hiç okumasın. Bir süre yardimci olunur tabi ama nüfusa almaya da gerek yok.

Merhaba arkadaslar yine ben. Kayinvalidem bendeydi. Surekli yeni yeni icatlar cikartmaya basladilar. Cocugun kafasi kucuk, midesi kuculmus, kulaklari kepce, gozleri sasi, zayifliktan yuzu solmus bilmem hangi akrabalari demis ki bu cocugu niye hastaneye goturmuyorsunuz, niye mama vermiyorsunuz. Emdikten sonra kasikla sagilmis sut verme adetine basladilar. Dedim ki bir sey fark etmiyor bu sefer sonraki ogunu gecikiyor. Yok dinletemiyorum. Baktim yine gece gunduz elimde sagma makinesiyle dolasmaya basladim artik lohusalikta oldugu gibi saginca 200-300 ccler gelmiyor. Stoktan gidiyor. Bu da sutumu azaltiyor. Neymis cocuk acmis acliktan midesi kuculmus.

Bir kavga kopardim bir cinnet gecirdim. Kvnin yakasindan tutup savurdum. Ustune cocugun kuveti kovasi ne varsa firlattim. Icimde tuttugum ne varsa soyledim. Sabahina kizi da aldi kosa kosa kacti evden. Anneme yalvardim gelmedi. Saygisizlik yaptim diye kizdi bana. Pazar gelecek. 15 kasima kadar bakacak sonrasinda 2 ay ucretsiz izin alcam. Arada 1 hafta okula gidip 15 tatile gircem. Tekrar okula baslayinca cocuk 9 aylik olmus olacak zaten.

Psikiyatriste gittim. Bana normalsin ama biraz mukemmeliyetcilik var galiba dedi. hafif bir ilac verdi. Kullanmak istemedim. Cunku oglum icin dogru olani yaptigimi dusunuyorum ve oglum icin hayatta verecegim ilk mucadelede pes edip mucadeleyi birakmak istemedim. Biz anneyiz kadiniz ve her zorlugun ustesinden geliriz.

Bugun oglumu ilk kez banyo yaptirdim. Ben yikadim babasi su doktu. Cok guzeldi. Cok mutluyum :)

Kız helal olsun sana cok iyi yapmışsın. Benim bile içimin yağları eridi. Fazlasıyla hak etmiş. Eşin bişey demedi böyle yapınca onu merak ettim

Merhaba arkadaslar yine ben. Kayinvalidem bendeydi. Surekli yeni yeni icatlar cikartmaya basladilar. Cocugun kafasi kucuk, midesi kuculmus, kulaklari kepce, gozleri sasi, zayifliktan yuzu solmus bilmem hangi akrabalari demis ki bu cocugu niye hastaneye goturmuyorsunuz, niye mama vermiyorsunuz. Emdikten sonra kasikla sagilmis sut verme adetine basladilar. Dedim ki bir sey fark etmiyor bu sefer sonraki ogunu gecikiyor. Yok dinletemiyorum. Baktim yine gece gunduz elimde sagma makinesiyle dolasmaya basladim artik lohusalikta oldugu gibi saginca 200-300 ccler gelmiyor. Stoktan gidiyor. Bu da sutumu azaltiyor. Neymis cocuk acmis acliktan midesi kuculmus.

Bir kavga kopardim bir cinnet gecirdim. Kvnin yakasindan tutup savurdum. Ustune cocugun kuveti kovasi ne varsa firlattim. Icimde tuttugum ne varsa soyledim. Sabahina kizi da aldi kosa kosa kacti evden. Anneme yalvardim gelmedi. Saygisizlik yaptim diye kizdi bana. Pazar gelecek. 15 kasima kadar bakacak sonrasinda 2 ay ucretsiz izin alcam. Arada 1 hafta okula gidip 15 tatile gircem. Tekrar okula baslayinca cocuk 9 aylik olmus olacak zaten.

Psikiyatriste gittim. Bana normalsin ama biraz mukemmeliyetcilik var galiba dedi. hafif bir ilac verdi. Kullanmak istemedim. Cunku oglum icin dogru olani yaptigimi dusunuyorum ve oglum icin hayatta verecegim ilk mucadelede pes edip mucadeleyi birakmak istemedim. Biz anneyiz kadiniz ve her zorlugun ustesinden geliriz.

Bugun oglumu ilk kez banyo yaptirdim. Ben yikadim babasi su doktu. Cok guzeldi. Cok mutluyum :)
çok bile durmuşsun canım ilk hafta bi cinnet herşeyi çözerdi ne demek kucağına vermemek yazık o masuma

doktor gelişimi iyi dedikten sonra kim ne derse desin eşimde olsa ağzına banyo terliği vururum 9 ay karnımda taşıdıysam büyütmesinide bilirim

Kız helal olsun sana cok iyi yapmışsın. Benim bile içimin yağları eridi. Fazlasıyla hak etmiş. Eşin bişey demedi böyle yapınca onu merak ettim
Kavga esimle basladi aslinda. Kv girince araya o da aradan cikmis oldu. Esimle baristik su an iyiyiz. Bir sey demiyor. Tabi annesini savunuyor benim hata ettigimi onun bana yardim etmek istedigini soyluyor.

canım boşver gitsin yurda aslında kız için daha iyi olur hiçte vicdan yapma bu erkekler hep kalas vallahi insan az özel hayat istemezmi

Youtube da Akasya Ana var.
Lütfen onu izleyin.
Yalvarırım o kadını izleyin.
Hatta hamile olmayanlar da izlesin tüm videolarını!

Kavga esimle basladi aslinda. Kv girince araya o da aradan cikmis oldu. Esimle baristik su an iyiyiz. Bir sey demiyor. Tabi annesini savunuyor benim hata ettigimi onun bana yardim etmek istedigini soyluyor.
kaş yapmak isterken göz çıkarttığını söyle canım sende acayip saçmalamışlar çünkü herkese ağzının payını vermeyi bil benim büyük kıza hasta mı çok zayıf diyorlardı hep bende anası babası neki çocuk ne olcak gayet sağlıklı der herkesi sustururdum

3 yaşında cocuk değil yani brak gitsin zaten iyi biri olsa sen istemezdin gitmesini. Biraz sorumluluk alsın alışsın senin için okumuyo

Sinirimden telefonumu suyun altina soktum. Bu kafayi yemis delirmis diye dusundu sanirim esim. O aksam annesine emzirmesine bir sey deme dedi.

Eşinizin psikolojik sorunları var .Sizde yaşadığınız durumlardan dolayı çokta sağlıklı şeyler yapmamışsınız . Çok zor bir durum .Yeğeninin sizde kalması sıkıntılı bir durum .Yeni doğan bir bebek ,sizin sorunlarınız eşinizin annesinin algıyla hareket etmesi .o kızı bir şekilde gönderin evden

Back